ONGEVAL.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Advertisements

Hoe bouw ik een relatie op met God?
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Echte vrienden...! Twee koppels spelen kaart. Jef laat zijn kaarten op de grond vallen en terwijl hij zich bukt om ze onder tafel op te rapen, bemerkt.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Eens Ja Klopt Oneens Nee Klopt niet. Ik kijk naar de voice of Holland.
Louis.
Hoezó ... vrouwen zijn slimmer dan mannen !??
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen.
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te.
Blijf bij mij Jolink.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Vrouw vs. man -.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Mehmet.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
Bier beter als een vrouw?
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
ZAND EN STEEN.
Indien je vóór mij zou sterven,
Mooi scheppingsverhaal...
Voor intelligente vrouwen
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
ZEEP VERGETEN???.
Godsdienst 1 1.
Godsdienst.
Is het allemaal wel waar?
Veranderen brood en wijn in het lichaam en bloed van Christus?
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Hoe vind je zekerheid in je geloof?. God kennen maakt je geloof zeker Hoe vind je zekerheid in je geloof?
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Damio, o Damio, Een koning naar mijn hart Damio, o Damio Hij is wel wat apart Regeren doet hij met plezier Met een fles wijn of glaasje bier Damio, o Damio.
een sinterklaasliedje
Alweer over de zonde … ?!.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Het verhaal van Pasen.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
   Bij de Dokter…   By Eurakker.
loodgieter met de vraag of hij direct wil komen, want hij heeft
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Met een handicap.
Onvriendelijke spreuken over mannen en vrouwen
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Liefde Randi V.d.A. Hoe begint het ? ●Eerst vindt je hem/haar knap. ●Dan kom je in contant (praten met elkaar). ●Dan leer je hem/haar kennen. ●En als.
Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!"
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
DE MAN......
God maakte in het begin alles.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Deep calls to deep. 27 Waarom zegt u, Jakob, en u, Israël: ‘Mijn weg is verborgen voor de HEER, en wat mijn recht is, ontgaat mijn God.’
RD.
Louis.
Voor intelligente vrouwen
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Louis.
Transcript van de presentatie:

ONGEVAL

botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat Een vrouw en een man botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat beide auto’s volledig vernield zijn. Maar ongelofelijk genoeg is geen van beiden gekwetst.

“Ai, God, kijk naar onze auto’s. Nadat ze zijn uitgestapt zegt de vrouw: “Ai, God, kijk naar onze auto’s. Er blijft niets van over en door een mirakel hebben wij geen schrammetje. Dat moet een teken van God zijn dat wij elkaar moeten leren kennen, vrienden zijn en de liefde bedrijven voor de rest van onze dagen !”

De man, die ziet hoe mooi de vrouw is, antwoordt: “O ja. Ik ben het volledig met jou eens. Dat is een teken van God.” De vrouw vervolgt: “Kijk, nog een mirakel: mijn auto is volledig vernield, maar die fles wijn is niet gebroken. God wil vast en zeker dat we die fles nemen en klinken op onze meeval."

Ze geeft de fles aan de man. Hij pakt ze, opent ze, drinkt ze half leeg en geeft ze terug aan de vrouw. Zij neemt de fles aan, doet er direct het stopsel op en geeft ze terug aan de man. De man, verwonderd, vraagt : “Wat? Ga je niet drinken?” - De vrouw antwoordt: "Nee, ik vind dat we beter wachten op de politie voor een alcoholcontrole."

MORAAL: VROUWEN ZIJN EN ZULLEN ALTIJD LEPER ZIJN DAN MOOI. MANNEN ZIJN EN ZULLEN ALTIJD HETER ZIJN DAN SLIM !!!

STUUR DEZE MAIL AAN INTELLIGENTE VROUWEN EN AAN MANNEN WAARVAN JE DENKT DAT ZE ER TEGEN KUNNEN