De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen."— Transcript van de presentatie:

1 Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen. Hij neemt de telefoon en belt zijn bediende thuis op...

2 -“Allô"- antwoordt een kinderstemmetje heel stil.
-“Allô. Is uw vader daar?" -“Ja , hij is hier..." – antwoordt het kindje hem heel stil -“Kan ik hem spreken ?" -“Neen". – antwoordt het kindje fluisterend

3 -“En uw moeder, is zij daar?".
Een beetje verwonderd, wil de chef toch met een volwassene spreken : -“En uw moeder, is zij daar?". -“Ja zij is hier". - “Kan zij met mij spreken?". -“Neen. Zij is bezig".

4 - “Is er iemand anders bij u?!!".
-“Ja..." -“Wie?". -“Een politieman". Een beetje verwonderd vervolgt de chef: - Wat doet die daar??

5 -“Hij spreekt met papa, mama en een brandweerman”.
Een groot lawaai horend aan de andere kant van de lijn vraagt de chef, met schrik in het hart: -“Wat is dat lawaai ?!!!".

6 En het fluisterend stemmetje zegt lachend:
-“Een helicopter". -“Een helicopter??!!". -“Ja , deze van de federale politie. -“Maar wat gebeurt daar toch???!!!! En het fluisterend stemmetje zegt lachend:

7 -“Zij zoeken mij !!!"


Download ppt "Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen."

Verwante presentaties


Ads door Google