Bernard-Massard. Cuvée de l'Ecusson Cuvée de l’Ecusson, « Flag-Ship » van het merk sinds 1971 4 De Cuvée de l’Ecusson, bestemd voor de gastronomie in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stilstaan bij parkeren Dat houdt ons in beweging
Advertisements

Onze kernwaarden.
oenologiekennis testen. Klik op het gekozen antwoord.
DE INTERNATIONALE MOTORRIJTUIG- VERZEKERINGSKAART
Internationale mobiliteit
1 De handel Dominique Michel Gedelegeerd bestuurder.
KRINGEN 1 Module 2: Bedrijfshuishouding SEPA. KRINGEN 1 Module 2: Bedrijfshuishouding Inleiding: betalingen buitenland!  Op reis: cash en debetkaarten.
Hoofdstuk 1 Het begin van Europese samenwerking.
België en de wereldhandel: Wat is de reden van de achteruitgang? Hoe kan de situatie worden verholpen? Guy Quaden Gouverneur ICC Belgium, 3 mei 2010.
WK voetbal 2014.
Gemaakt door Lien Van Gucht en Rani Vandenbroeck
Champagne SVH Wijncertificaat.
BZ voor de Klas 3 juni 2010.
Interbellum en Vrede van Versailles.
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
Vincoeur, 2 april 2013 Wijn uit België Van aperitief tot dessert Joris Van Caenegem.
Frederic Mes – B1 Wim Marynissen – B1
Internationaal Ruimtestation
Hoofdstuk 1 van EGKS tot EU.
Reeks 1 Reeks 2 STOP TEST Je kennis van de Europese landen !
Alsace SVH Wijncertificaat.
Individuele Leerlingenmobiliteit Comenius Monitoringdag 4 mei 2011, Alden Biesen.
Welkom !.
Europese Samenwerking
Accell : Eerste kwartaal 2011 Frederik Callebaut.
België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Estland Finland Frankrijk
Wijnkennis.
Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Italië 1973
De Internationale activiteiten van De Post Peter Somers 5 september 2007.
GRENACHE KBC wijnclub december 2013 Jan Peuskens en André Verhaegen.
Groepje van: Marieke, Lars, Tobias, Anouk N, Maritha & Lisa
Europese Samenwerking
Historisch overzicht paragraaf 6.2
22/11/ DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
De favoriete fles. 1 Weingut Geil- Bierschenk Pinot Noir – 2013 Trocken.
Wijn.
ZATERDAG Clermont Gewaarborgde prijsvlucht uit Clermont voor jonge duiven (tellend voor het najaarskampioenschap >> Inkorven: Vrijdag van 17u.
Nieuwjaarsevenement MVO ‘Van ambitie naar impact’ 20 januari 2015
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
Internationale activiteiten Crossing borders with ROC Flevoland.
WO I
P.Damen / rocmondriaan. De naam vertelt of het gaat het om een merknaam of een Château (alléén AOC- wijnen) of Domaine wijnen in de Bourgogne.
De tafel van 4.
Duid het juiste land aan
De verschillen in Europa
Een 100% Rotary NGO ( D ) ZZG – Ziekenhuis Zonder Grenzen.
Aanval op Aanval op vliegveld Valkenburg Hongerwinter mobilisatie Operatie Market Garden Proclamatie Koningin Wilhelmina D-day Auschwitz monument.
1 DE CONCURRENTIEPOSITIE VAN DE BELGISCHE ECONOMIE JOHAN VAN OVERTVELDT.
Seminarie Uitbreiding Europese arbeidsmarkt : bedreiging of uitdaging? Tewerkstelling van buitenlandse werknemers in België
Top Australië, maandag 24 maart Australië Australië ligt, met een oppervlakte van bijna 8 miljoen vierkante kilometer, “Down Under” omringd door.
Wijn proefavond Duitsland, maandag 29 September 2014 Naar aanleiding van de wijnreis 2013 Kaiserstuhl en Baden! Midden Holland.
Wijnregio’s bordeax bourgogne rioja barolo mendoza california wien loire la mancha stellenbosch rheingau barossa Hoewel er op veel continenten inmiddels.
Van druif tot wijn merlot sauvignon blanc cabernet sauvignon syrah chardonnay gamay malbec chenin blanc riesling viognier sangiovese tempranillo.
Europa Mijn thuis.
ROOD ZACHT & FRUITIG Kaneel schillen aardbei bloesem braam bessen kersen pruimen framboos jam roos Proef ik nu kersen of bramen, klein zacht rood.
Verzorgingsstaat pargf.4
Topografie Landen van Europa.
Europa.
Focusthema 2: Wegwijs in de wereld
Luxemburg SVH Wijncertificaat.
(logo SWON) De smaak van druiven - hoofdstuk 2
Zwitserland SVH Wijncertificaat.
Wijn.
Jura 11 september 2018.
De zeven wereld wonderen
Nederland en de rest van de wereld
Plateau Bocuse d’Or 29-30/01/2019
Wijnclub “Edelrot” 18 december 2018 Champagne millésimé
Transcript van de presentatie:

Bernard-Massard

Cuvée de l'Ecusson

Cuvée de l’Ecusson, « Flag-Ship » van het merk sinds De Cuvée de l’Ecusson, bestemd voor de gastronomie in België, is de parel van Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson werd speciaal gecreëerd voor de 50ste verjaardag van het merk. Inmiddels is ze DE referentie geworden, zowel nationaal als internationaal. Vandaag is Cuvée de l’Ecusson marktleider in het Groothertogdom van Luxemburg Het gaat hier over de eerste uitgevoerde Cuvée van Bernard-Massard, geëxporteerd naar meer dan 20 landen in de wereld Dankzij haar gewaardeerde en constante kwaliteit heeft Cuvée de l’Ecusson al vele medailles en erkenningen gekregen bij prestigieuse internationale competities Een “Méthode Traditionnelle” samengesteld uit de beste Chardonnays, Pinot Noirs, Pinot Blancs en Rieslings Een rijping op fles van minstens 24 maanden, vergelijkbaar met champagnes, hetgeen we zelden tegenkomen bij een klassieke “Méthode Traditionnelle” Ook beschikbaar in Rosé, 100% Pinot Noir

… over de wereld Bernard-Massard exporteert zijn premium kwaliteitsprodukt, de Cuvée de l’Ecusson, naar meer dan 20 landen 5 België Canada Tjechische Republiek Denemarken Estonië Finland Frankrijk Duitsland Japan Luxemburg Nederland Norwegen Polen Slovakije Zweden Verenigd Koninrijk Verenigde Staten van Amerika …

Bij de consument in België is Bernard-Massard het meest gekende merk van alle schuimwijnen in 2010*! 6 *Bron: InSites Consulting, Januari Geassisteerde notorieteit assistée, N = 251

Een bijzondere cuvée ! 7 Een strenge selectie van de variëteiten en de kwaliteit van de druiven Optimale opslag en rijping in de kelders met alle moderne faciliteiten aan gecontroleerde temperatuur Een rijping van de wijn gaande van 24 tot 36 maanden Permanente zorg voor kwaliteit : Bernard-Massard bewaart aanzienlijke wijnreserves om de klimatologische ongekende op te vangen die de eigenschappen van de wijn van jaar tot jaar doet variëren. Een constante smaak: de consument van Bernard-Massard zoekt een smaak, een typiciteit, een stijl, ongeacht de grootte van de fles Cuvée de l’Ecusson werd gemedailleerd bij vele wijncompetities (Vinalies International, Concours Mondial de Bruxelles,…) Al meer dan 90 jaar geäpprecieerd in België, getuigt van de erkenning door de consument

Beschikbare formaten 8

9 MAAR WAAR IS BERNARD?! ?

Bernard is terug om de Horeca te veroveren ! 10

POS materiaal 75 cl Vasques + Ijsemmers 12 fluitjes 16 cl (ideaal voor de horeca) 20 cl Ijsemmer Bernard- Massard voor kleine flesje 12 fluitjes 10 cl (ideaal pour het kleine flesje!) Te bepalen volgens behoefte Overig