Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

Sponsordossier Seizoen
DOOF ZIJN BIJ ONS WAAR OF NIET WAAR
“Smash sportief op weg naar 2020”
Dit is spreekbeurt Van Joris Ozinga.
Gemaakt door: Age Pieter Borsch
Toernooi informatie 18 januari 2006 Jeugdcommissie LTV Eeckenrode.
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Hoeveel weet jij over de voetbalclub
Onze beste wensen voor het jaar 2010 gaan naar Groep 7A en Meester Kees. En speciaal naar: Joost, Sarissa, Meeke, Timo, Maikel en Bas Van: Justin, Divainy,
Presentatie Michiel de Graaff Best, 4 oktober 2013
KANTINE Afspraken Vergaderen: • Graag afspraak nakomen dat tijdens vergaderingen alleen koffie en thee wordt gedronken. • Bij warm weer of erg lange vergaderingen.
De Jaren na de oorlog Nederland begon aan z’n wederopbouw, D.W.S. bouwde aan z’n toekomst. De heren speelde in de districtklasse en kwamen.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Dames 1 en Heren 1 in de Overgangsklasse “doel bereikt of stap gezet?”
Bijeenkomst Kaboutervoetbal Seizoen Sportpark Alendorp Parkzichtlaan MN Utrecht.
Van goed naar beter, van beter naar best. voorlichtingsavond U11.
Item Sport event v.v. Goes Het 1 e en 2 e elftal, zondag 9 September.
Bezoek een sportief evenement:
Hoeveel weet jij over de voetbalclub
Seizoen Resultaten Leiden – Vlaanderen 68 – 3 Vlaanderen – Dukes8 – 34 Amsterdam – Vlaanderen44 – 15 Vlaanderen – Hilversum8 – 36 Vlaanderen.
Presentatie Adviescommissie BSC’68
Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
V.V. S.S.C.’55 BRENGT DE BAL AAN HET ROLLEN
Int. E Pupillen Herfsttoernooi 2012
Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder.
Dunkers Sportief Seizoen Dunkers Sportief Seizoen
Zondag 26 januari Selectiespelers zijn prestatiegerichte spelers die geselecteerd zijn op niveau gekoppeld aan leeftijd binnen de vereniging. Trainers:
Verdienmodel Hrieps festival
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
Info-avond ouders en leden RKSVB
Wet inburgering Heleen Veringa
Informatie presentatie Jeugd
Welkom Afsluiting KC en hoe verder!. Klas 3 sluit kc af Klas 3 is laatste jaar van project Kunst & Cultuur. Leerlingen krijgen eindbeoordeling per vak.
Intro zaalbriefing De nieuwe regels in de zaal 2- Wat doet de ABB 3- Wat verwachten we van BS en clubs 4- Vragen.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN INFORMATIEAVOND. Agenda 1. Welkom / Even voorstellen 2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt!
SEIZOEN 2014 – 2015.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
In seizoen 2014 – 2015 geen nieuwe regels!. Het maken van een doelpunt: A - aanvaller B - bal binnen C - cirkel D - geheel over de doellijn.
1 Amsterdam, april 2005 Drs. Frits Spangenberg Rotary Extern imago.
Daar ben je op je best !. U6 speelt enkel 2V2 Verplichte vervanging na time-out Speeltijden zijn 4 X 15’ tot U13.
Een organisatie van stad Kortrijk, Directie Cultuur, Team Jeugd i.s.m. Hogeschool West – Vlaanderen departement HIEPSO.
Stichting Visible Results
Diamanten Jubileum januari 2010 Diamanten Jubileum
7x7voetbal Zeeland Open Zeeuws kampioenschap Gastvereniging:
Visie 2020 Stip aan de Horizon 1. Waarom een visie?
Presentatie Presentatie door Elja Barten en John v/d Kimmenade van Stichting Welzijn Laarbeek.
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Zaterdag - Zondag Resultaten onderzoek werkgroep ZFC Zuidlaren Op naar één prestatieteam.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Het voorgenomen besluit Overwegingen en onderbouwing. De overwegingen: twee eerste seniorenelftallen financieel.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Keuze voor één prestatie-elftal senioren. De agenda bij dit onderwerp: Informeren over de argumenten over de.
Spreekbeurt Handbal Door Rianne.
Voetbalvereniging R.W.B. Beleidsplan Voetbalvereniging R.W.B. Huidige personele bezetting.  700 Leden  8 Seniorenelftallen(H)  2 Seniorenelftallen(D)
TTC EASYPAY COMPETITIE. Overzicht  Trainingen  Bestuur  Competitie  Verschil 5 de en 6 de provinciale  Sportclub van het jaar  Facebook pagina.
PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD
Presentatie COTK 30 november 2016
Toelichting op invalregeling junioren
Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56
Toelichting op invalregeling junioren
Waarom nu? KNVB werkt aan herindeling van de voetbalpiramide in NL
Mantelzorg en dementie
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
Servia informatieavond mini’s
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
Leora Verenigde Staten – Jaarprogramma - Dans
Transcript van de presentatie:

Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie Bart van der Salm Bedrijfswiskunde

Voetbalvereniging HSV Hoek De Trots van Zeeland

Inhoud van de presentatie Algemene info Accomodatie Geschiedenis De jeugd Het eerste elftal Supportersvereniging H-Side

Algemene info HSV Hoek is een kleine amateurclub uit Zeeuws-Vlaanderen. De thuisbasis is sportpark “Denoek” aan de Lovenpolder in Hoek. Hoewel het een kleine club is, is HSV Hoek al jaren een bekende naam in het amateurvoetbal. Met het goede spel, de fanatieke supporters en de gezellige sfeer is HSV Hoek een club die tot uit de verre omtrek zijn toeschouwers trekt.

Accomodatie Het sportpark “Denoek” biedt plaats aan ongeveer 2500 toeschouwers; 2000 zitplaatsen en overdekte tribune voor 500 mensen. Verder beschikt men over twee trainingsvelden, een grote kantine, een jeugdkantine, een sponsorhome en een bestuursruimte. Het onderhoud aan het complex wordt veelal verzorgd door supporters zelf.

Geschiedenis HSV Hoek is opgericht op 16 januari 1950. In de beginperiode werd er nog op een andere locatie gespeeld, maar doordat er veel animo was werd er al snel verhuisd naar het huidige complex. In de loop der jaren groeide HSV Hoek uit tot een sterke amateurclub. Sinds 1992 komen ze uit in de hoogste klasse van het Zaterdagvoetbal. Het absolute hoogtepunt van de club was het kampioenschap in 1996.

De jeugd HSV Hoek heeft een klein aantal jeugdelftallen. Dit seizoen heeft men 9 elftallen gevormd in de leeftijd tussen de 5 en 18 jaar. Omwille van de professionele aanpak heeft de club sinds kort ook een beloftenelftal. Dit is een elftal met spelers tot 23 jaar, die mogelijk de stap naar het eerste elftal kunnen maken.

Het eerste elftal Het eerste elftal krijgt veruit de meeste aandacht. Dit jaar komen ze uit in de zaterdag hoofdklasse A. Door het hoge niveau worden vooral spelers van buiten Hoek aangetrokken (vooral uit België). De eerste elftal speelt zijn wedstrijden op zaterdagmiddag en trekt meestal tussen de 500 en 1000 bezoekers. Samen met Kloetinge en Terneuzen is Hoek één van de beste clubs uit Zeeland.

De supportersvereniging De supportersvereniging draagt de bijzondere naam “Purperen Hei”. Dit deel van de club zorgt voor tal van zaken zoals onderhoud, ophalen van oud papier, uitstapjes, verlotingen en allerlei activiteiten voor de jeugd. De supportersvereniging krijgt geld binnen via donauteurs.

H-Side Naast de gewone supportersvereniging kent HSV Hoek ook de “H-Side”. Het is een groep die vooral uit jongeren bestaat, die het eerste elftal overal volgt. Ze steunen hun club op geheel eigen wijze. Met het afsteken van vuurwerk, zingen van liederen en ophangen van spandoeken behoren ze tot een speciaal deel van de Hoek supporters.

Dit is het einde van de presentatie Voor meer informatie ga je naar: www.hsvhoek.nl