De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie COTK 30 november 2016

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie COTK 30 november 2016"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie COTK 30 november 2016

2 Leeuwarder voetbalclubs zijn verenigd in “Vereniging van Leeuwarder KNVB-clubs”
Doelstelling: Het behartigen van de belangen van de voetbalverenigingen in de Gemeente Leeuwarden Gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid

3 COTK Commissie ter Organisatie van het Toernooi om het open veldvoetbal Kampioenschap van de Gemeente Leeuwarden.

4 De missie van het COTK onder het motto
“De Sterken voor de Zwakken” is: het genereren van geld, dat gebruikt wordt om instellingen te ondersteunen, die zich  in de Gemeente Leeuwarden bezig houden met de zorg voor onze medemens met een lichamelijke dan wel verstandelijke beperking.

5

6 Gemiddeld werd er € 1000,- per instelling uitgekeerd.
Dit jaar is er een record bedrag van € ,- uitgereikt aan 20 instellingen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke avond in zorgcentrum Greunshiem. Gemiddeld werd er € 1000,- per instelling uitgekeerd. De loting van het veldtoernooi editie 2016 werd verricht door wethouder van sport Andries Ekhart.

7

8

9 Was uw vereniging vertegenwoordigd ?
Zoals u op de vorige afbeelding zag werd er door de commissie een prachtige avond georganiseerd. Het optreden van Circus Saranti zorgde voor een fantastische sfeer. De vertegenwoordigers van de goede doelen beleefden een avond om nooit te vergeten. Maar: Was uw vereniging vertegenwoordigd ?

10 Wat doet de COTK nu precies ?
Organiseren van het veldtoernooi om het open kampioenschap van de Gemeente Leeuwarden. Organiseren van het zaaltoernooi onder de naam Jan Kostelijk. Wanneer het enigszins mogelijk is het organiseren van een wedstrijd van het Leeuwarder Amateurelftal tegen sc Cambuur.

11 Inkomsten: Entreegelden Sponsoring Andere activiteiten

12 Ontwikkelingen: 2012 Verplaatsing van het veldtoernooi van het eind, naar elk begin van de competitie. Verdeeld in zaterdag- en zondag verenigingen. 2015 Zaterdag- en zondag verenigingen worden door elkaar geloot Voorrondes worden op één dag georganiseerd. 2016 Jan Kostelijk-toernooi in sporthal Kalverdijkje. Doel: Vergroten van de publieke belangstelling en daarmee het verhogen van de opbrengsten. Hoog mogelijke inkomsten. Ambitie Vereniging van Leeuwarder KNVB-clubs inzake het veldtoernooi Alle verenigingen vaardigen hun eerste selectie af.

13 Open Dag: Het veldtoernooi biedt jaarlijks een podium aan onder meer de Leeuwarder voetbalverenigingen om zich voor te stellen aan voetbalminnend Leeuwarden en omstreken. Het toernooi is een Open Dag voor en van de Leeuwarder voetbal gemeenschap, waarbij verenigingen in staat worden gesteld zich met name in kwalitatieve zin voor te stellen aan haar eigen supporters en sponsoren, aan het Leeuwarder voetbalpubliek en aan de sponsoren van het COTK zelf.

14 COTK heeft over een aantal onderwerpen de volgende vragen:
Uitgangspunt veldtoernooi Toernooi opzet Samenwerking instellingen Draagvlak Personele bezetting

15 Presentatie COTK 30 november 2016


Download ppt "Presentatie COTK 30 november 2016"

Verwante presentaties


Ads door Google