De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder een nieuwe naam en in nieuwe kleuren. Ook wil het bestuur uw mening weten over de ontwikkelingen bij de jeugd. v.v. Hoek van Holland heeft bij de jeugd een kwantitatief probleem, dat op korte termijn om een oplossing vraagt. Er is sprake van een aantal modellen, dat wij aan u willen voorleggen. In de peiling zullen we de mening vragen van de aanwezige leden: senioren en (de ouders van) jeugdspelers. Ook  nieuwe leden zijn van harte welkom.

2 APRIL 2007 “Crisisberaad” BIJEENKOMST APRIL 2007
Degradatie ( van 3e naar 4e klasse ) Vertrek hoofdsponsors Vertrekkende bestuursleden Vertrekkende jeugdspelers Bestuurlijke organisatie Communicatie

3 PLAN VAN AANPAK Weg omhoog is slechts haalbaar indien spelers terugkeren Business Club Collegiaal en efficiënt werkend 5 mans bestuur Kwaliteit jeugdopleiding verbeteren: meer budget ( van € naar € ); Winning Skills en betaalde trainers Invoering portefeuilles GOAL digitaal en meer gebruik van site en Internet

4 J E U G D Om Jeugdspelers vast te houden
moet het voetbalniveau bij de Jeugd omhoog Invoering prestatieve teams 1 – 2 per categorie op min. 2e klasse niveau Recreatieve teams per categorie Opbouw evenwichtiger maken = piramide

5 SENIOREN en DAMES 08-09 Degradatie van 4e naar 5e klasse
Degradatie 3e elftal Promotie 4e elftal (?) Dames-7-tal weer kampioen Opheffing 5e klasse: beslissing valt deze week

6 DOELSTELLING SENIOREN
Om aansluiting met Jeugdvisie te houden moeten 1 en 2 ook omhoog Stabiele 3e klasser met perspectief op de 2e klasse; 2e minimaal naar reserve 2e kl. Terugkeer spelers is daarbij essentieel ! Randvoorwaarden selectie moeten verbeteren! Dames van team naar elftal

7 Sinds enige tijd vindt er overleg plaats tussen v. v. Hoekse Boys en v
Sinds enige tijd vindt er overleg plaats tussen v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland. Er wordt onderzocht of samengaan van beide verenigingen in een nieuwe fusie vereniging mogelijk is. Nadat de v.v. Hoek van Holland van haar leden groen licht heeft gekregen ( 95 % ) om het traject verder in te gaan is het nu het moment om uw mening te vragen.

8 Wat zijn mogelijke voordelen van een fusie?
Groei jeugdafdeling. Betere scheiding prestatief / recreatief. Iedereen speelt op zijn eigen niveau. Verbeteren / vervangen huidige accommodatie. Groei senioren afdeling. Meer selectiemogelijkheden. Hoger niveau. Uitbreiding velden en trainingscapaciteit Toename sponsors.

9 Wat zijn mogelijke nadelen van een fusie?
Verliezen ( van een deel ) van de eigen identiteit. Aan elkaar wennen.

10 SAMEN STERKER v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland onderzoeken of het samen opgaan in een nieuwe vereniging bijdraagt aan het realiseren van de doelstelling het voetbal in Hoek van Holland naar een hoger niveau te tillen Bent u voor dit onderzoek? Ja / Neen Wilt u zich nu al uitspreken over een eventueel samengaan? Ja / Neen Hoe luidt die uitspraak? Voor of tegen een samengaan? Voor / Tegen

11 v.v. Hoek van Holland heeft ons gevraagd mee te werken aan het oplossen van een bezettingsprobleem binnen haar jeugdafdeling voor het seizoen

12 A Optie Alle jeugd bij één vereniging (Hoekse Boys) onderbrengen, daar trainen en spelen. Consequenties: nader uit te werken, zowel financieel als organisatorisch.

13 B 1 Optie v.v. Hoek van Holland kan max. 5 teams formeren. Deze 5 teams spelen bij v.v. Hoek van Holland ( C, D, E 2x, F ); de teams worden gevormd uit jeugdleden van v.v. Hoek van Holland. Trainingen gezamenlijk aan de Rondgang. De HvH-teams blijven zeker tot de winterstop in eigen tenue en omgeving spelen.

14 Optie B 2 Zie optie B1 met toevoeging:
Mochten er bij HvH-teams tekorten ontstaan dan worden deze teams waar nodig aangevuld met Jeugd van Hoekse Boys door middel van inzet “reserve-capaciteit”. Reserve-capaciteit is uitsluitend in de lagere klassen toegestaan.

15 C Optie Alle jeugd bundelen ( ruime benutting van reserve-capaciteit, waarvan de vraag is of de KNVB hiermee akkoord gaat ) en verdeling van de wedstrijden van de teams over de complexen. Wel gezamenlijk trainen aan de Rondgang. Elk jeugdlid blijft lid van de eigen vereniging!

16 PEILING GEEN LEDENVERGADERING WEL LEDENRAADPLEGING
Het Bestuur wil uw mening peilen om voor de start van Regiegroep, Stuurgroep en Werkgroepen te weten op hoeveel steun thans gerekend kan worden.


Download ppt "Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder."

Verwante presentaties


Ads door Google