KOOKEILAND Culinaire Events 2010
Onze locatie KOOKEILAND Kasteel Bisschoppenhof Suzanne Spanhovenstraat Deurne 03/
Onze locatie Wegbeschrijving vanuit Brussel: Afrit Deurne (sportpaleis) Rechts aanhouden op Bisschoppenhoflaan Vlak na 3de lichten rechts afslaan (op de hoek van de straat is beddenwinkel en Infraligne-instituut) 2e straat linksaf (op de hoek is bakker) Meteen de 1ste straat linksaf U ziet op uw rechterzijde Kasteel Bisschoppenhof
Onze locatie
Enkele Kookeiland Chefs Vaste chefs Kookeiland: Piet Huysentruyt (SOS Piet, De Perfecte keuken) Albert Verdeyen (Start To Cook) Liliana Rizzuto (Arlecchino – Radio2) Petra Vandewouer (De Perfecte keuken, Mas du pere jean) Peter Van Asbroeck (Komen Eten) Truong Thi Quyen (Gwen) (Little Asia) Felix Alen (Hof te Rhode – Diest) Peter Cambre (Kok & Roll oa Borsato en Red Hot Chili peppers) Curd Velghe (Q-Curd-De bedenkers) Isabella Cozzi (La cucina di Isabella) Mitch Coldenhoff (De Perfecte keuken)
Brede waaier aan culinaire activiteiten Seminaries Meekookworkshops Culinaire workshops Culinaire reizen
Seminaries seminarieruimten om meetings/presentaties/andere bedrijfsactiviteiten te organiseren Ingericht met beamer/projectiescherm/flipchart Zaalopstelling naar keuze (thater-stijl, U-vorm,..) Mogelijkheid deze bedrijfsactiviteiten te koppelen aan een teambuildingsactiviteit
Extra ruimten
Meekookworkshops Een originele formule om personeelsleden en/of zakenrelaties in de watten te leggen Privé lessen in groepen van maximum 28 personen Samen koken, samen proeven en genieten 7 afzonderlijke kookeilanden Menu ‘up-to-the-chef’ of op maat van de klant Mogelijkheid samen te koken met één van onze topchefs Alle keukenmaterialen/schorten/… zijn voorzien Mogelijkheid culinaire presentjes te verzorgen (kruidenassortiment van Piet, bouillons, boeken, gepersonaliseerde schort,…) Deze meekookworkshops kunnen ook op maat gemaakt worden voor kinderen (verjaardagsfeest, communie, …)
Meekookworkshops
Culinaire workshops Workshops in groepen van maximum 25 personen Workshops op maat van de klant - etiquetteles - wijn degusteren - cocktail shaken - koffie proeven Mogelijkheid deze workshops te combineren met de meekookworkshops
Culinaire reizen Uitgewerkt reisprogramma Belangrijk onderdeel teamcooking Nijl-cruise, Provence bij Wout Bru, Portugal kookweek, Three Corners week,…
Meer info Ben je op zoek naar een leuke, originele formule om personeelsleden en/of zakenrelaties in de watten te leggen? voor meer info en prijzen kan u terecht bij : Lesley De Bont T: 03/ F: 03/ M: 0488/ Voor meer info over onze activiteiten kan u altijd terecht op onze website