Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN !

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Over honden en over mensen….
Advertisements

Over honden en over mensen…
Portretje van een beroemd schilder.
Maak een tentoonstelling
Donald Zolan Schilder van KINDEREN.
Spreekbeurt van Sam Spaargaren
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Diana Arbus (Nemerov) Biografie Geboren 14 maart 1923
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
B1c impressionisme : uitleg, theorievragen, praktijkopdracht
Tentoonstelling.
Anna Kostenko was born in 1975 in Kiev, Ukraine, and has lived and worked in Cracow, Poland since She graduated from the Academy of Fine Arts in.
David Doubilet is geboren in New York in 1946, en begon te duiken toen hij amper 8 jaren oud was. Hij heeft 13 jaren lang langs de kust van New Jersey.
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.
Pablo Picasso Lynn Meulenhof 6de leerjaar Mater Dei Centrum
DEZE PRESENTATIE LOOPT AUTOMATISCH.
Vincent van Gogh –
pater damiaan Yutan Verbelen 6de leerjaar Mater Dei Centrum
Godsdienst 1 1.
Een tekenles over:.
Rembrandt Harmenszoon van Rijn (15 juli  oktober 1669) was een Nederlands kunstschilder. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste Hollandse.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 04/2010 Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden.
Geboren in Madrid in 1947, werd ze non op 23 jarige leeftijd. Daar begon ze te schilderen, zonder ooit les gehad te hebben!.... Ze legt veel zachtheid.
De wereld van Mondriaan
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Reformatie en renovatie
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Napoleon Bonaparte Door LENKA en SOPHIA.
Leonardo da Vinci Door Sander & Gijs.
Adolphe sax Door Zoë.
Albert Einstein Door Shari en Cato.
Leonardo Davinci Door Lisa en Gemma.
Kunstproject over Pablo Picasso
gemaakt door: Eshan-joshua & Priya
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Van Abbemuseum.
Wolvecamp tentoonstelling
DE CLANDESTIENE ZWARTE CHIRURG
© 2006 RR Presenteert………….. Team: McLaren Naam: Kimi Raikkonen Geslacht: Man Geb. dat.: 17 oktober 1979 Geboren in: Espoo (Finland) Nationaliteit: Fin.
Mijn museum Gemaakt door Xander.
Evolutie of Schepping Bijbel
Wanneer u Donald Zolan voor het eerst ontmoet, krijgt u het gevoel een oude vriend te ontmoeten,die u al een tijd niet hebt gezien. Zijn warmte, openhartigheid.
Waar doe ik mijn spreekbeurt over?
Mona Lisa Code klikken om verder te gaan.
Tuesday, 31 March 2015 dinsdag 31 maart 2015 De romantische surrealistische schilder Claudio Souza Pinto werd geboren in Sao Paulo, Brazilië, in 1954.
De Beer in de volgende foto’s werd in Alaska door Parkwachter Forestal doodgeschoten, maar nadat hij zich aan drie toeristen had vergrepen. Het is de grootste.
Wednesday, 15 April 2015 woensdag 15 april 2015 KIM ROBERTI « Ik hou van schilderen…het is mijn leven ! Ik hou van de eindeloze reeksen van taken waarbij.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Oostende, 1844 Bayerische Staatsgemäldesammlungen, Neue Pinakothek, München Joseph Mallord William Turner ( )
Worldschool. Wat is Worldschool?  Voortgezet onderwijs  Ontwikkelingslanden  Wereldwijde partners  Deskundigen uit verschillende landen  Deskundig.
Als het over kunst gaat, lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.
Spaanse Meesters 2 Spanje.
Onderzoek Grafen Cees van Vledder & Bas Diender. Nemen leerlingen in het algemeen dezelfde route van van het ene naar het andere lokaal? -Volgen de jongens.
1VWO Hoofdstuk 3: de Grieken.
Robert Mickelson Glaskunstenaar Robert Mickelsen is geboren in 1951 in Fort Belvoir, Virginia en opgegroeid in Honolulu, Hawaii. Hij was twee jaar in.
Antwerpen QUIZ. Waarom verlieten vele mensen in de 19 de eeuw ons land?
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
Jan van Eyck ( ).
Poleurs werd geboren in 1947 en woont in Luxemburg Gonderange, gepensioneerde ingenieur technicus. In 1980 neemt de jonge autodidact amateur kunstenaar.
Theo van Doesburg is de oprichter van het tijdschrift
Dominee of schilder Vincent van Gogh werd in 1853 geboren in Zundert, een dorpje in Brabant. Vincent was eerst dominee, hij was erg gelovig. Op 27 jarige.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
Het wachten op de bus Wat een sfeer.
Over honden en over mensen…
Middag.
Over honden en over mensen…
Leonardo da Vinci, de man die zijn tijd ver vooruit was
Transcript van de presentatie:

Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN ! Iman Maleki: Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN !

Niet te geloven!

Iman Maleki werd in 1976 geboren in Teheran Iman Maleki werd in 1976 geboren in Teheran. Reeds als kind was hij gefascineerd door de schilderkunst. Op 15-jarige leeftijd begon hij schilderkunst te studeren bij Morteza Katouzian, de grootste realistische schilder van Iran. Na zijn studies startte hij een carrière als beroepsschilder. Sinds 1998 neemt hij geregeld deel aan tentoonstellingen. De belangrijkste tentoonstellingen waaraan hij deelnam waren de “Exhibition of Realist painters of Iran” in het Contemporary Museum of Art in Teheran(1999)en de “Group Exhibition of KARA Studio Painters” in de SABZ galerie(1998) en het SA'AD ABAD Palace(2003).

De Iraanse schilder Iman Maleki, genie van het realisme, heeft de “Prijs William Bouguereau” en de “Chairman´s Choice” gewonnen op het 2e Internationaal Kunstconcours van het Art Renewal Center.

Hij wordt beschouwd als de beste realistische schilder ter wereld.

Specialisten bevestigen dat zijn schilderijen dezelfde precisie hebben als foto’s die genomen worden met een digitale camera van 10 megapixels!

Bewonder de techniek ...

EINDE