RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 21 APRIL 2005.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
1 RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 13 januari 2006.
Advertisements

De MR op Praktijkonderwijs Zeist
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
Communicatie- programma 10
Website voor bewonerscommissies
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
P. 122 oktober 2013 Intro in de jeugdraad. 22 oktober 2013 Jeugdraad p. 2 Opdrachten •Adviezen te geven en voorstellen te formuleren, op eigen initiatief.
Medezeggenschapsraad
Achtergronden & Opzet April De chemische industrie in de media:
Bewonersvergadering 13 april 2011 Welkom Opening Bestuurszaken 20.25Waar staan wij nu? 20.40Buurt Interventie Team 20.50Pauze 21.10Politie.
Overwegingen Verzoek ouders: initiatief houden Demografische ontwikkelingen: kansen Schaalgrootte: onderwijsniveau Bijdrage: woon- en leefklimaat.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Convenant Opmaak strategisch plan operationeel actieplan 2008 Opmaak strategisch plan operationeel actieplan 2008.
EVALUATIE & PLANNING Ondersteuning kwaliteitshandboek IBO/KDV
Welkom. VEAS Een informatie netwerk voor en door HBO-ers met een economische achtergrond. 12 januari, ’s-Hertogenbosch Mark Haers.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht verwacht wetgevend werk 2008: regelgeving ter voorlegging Raadgevend Comité (DG Controlebeleid)
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen DIS - PCE OVL Actie Geraardsbergen mei 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november 2007 tot oktober.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november.
FAVV Gemeenschappelijke vergadering RC - Wetcom Brussel S. LAURYSSEN – R. REMY TEST-AANKOOP.
Smiley Stand van zaken. timing Campagne naar sector Advertentie in diverse vakbladen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jaarverslag ombudsdienst 2007 Raadgevend Comité 19 maart 2008 Frans Vromman Federaal Agentschap.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jaarverslag ombudsdienst 2008 Raadgevend Comité 25 maart 2009 Frans Vromman Federaal Agentschap.
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
Ombudsdienst. Ontstaan  Uiteenlopende kanalen : pers, politiek, Gedelegeerd bestuurder,… OMBUDSDIENST Klachten tegen het FAVV Kwaliteitssysteem  Klachtenbeheer:
Communicatieplan “2006” de nieuwe reglementering.
De Smiley, voorstel RC 19 januari 2007
1 Raadgevend Comité Installatievergadering FAVV Gil Houins Voorzitter 28 juni 2006.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Promotie autocontrole Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Pascal Houbaert.
Het ABC van de Vlaamse Onderwijsraad Mia Douterlungne administrateur-generaal.
1 Controleplan 2005 Raadgevend comité Hotel President – donderdag 21 april 2005.
Algemene Vergadering Logo Antwerpen Noord vzw Essen 12/12/2006.
Voorgesteld op Statutaire vergadering 10 februari 2007
Medezeggenschap Het bestuur en het Directieteam nemen beleidsbesluiten Ouders, leerlingen en personeelsleden denken mee en beslissen soms mee Dit is geregeld.
Bedrijfsgezondheidszorg
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Inleiding: organisatie FAVV.
Schriftelijk communiceren voor teamleiders Blok 1
De kracht van informatie voor beleidsontwikkeling
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Medisch toezicht van personen in de levensmiddelensector. Koninklijk besluit tot wijziging van.
Gilde principe 2014 door Erik Kolkman en Nanja Flikweert
P. 123 oktober 2014 Jeugdraad voor dummies Installatie VGC-jeugdraad.
Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten.
 Wat is medezeggenschap?  Taak en rol van de MR?  Belangrijkste onderwerpen / Jaarverslag 2013 – 2014  Samenstelling MR  Vragen? ONDERWERPEN.
Nieuwe wijze van overleg met de gebruikers van het RR Isabelle Delhez
SCHELDESYMPOSIUM | 26 november 2015 SCHELDESYMPOSIUM 26 november 2015.
29/08/11Info voor Velt-zadenverantwoordelijken Alles wat je altijd al wilde weten als zadenverantwoordelijke Velt zadenactie.
Waarom een Probus website? Gerard Vogel (webmaster Probus Tubantia) – Welke informatie mag je verwachten en wat is het nut daarvan? 2.Waar en hoe.
Communicatie met leden Taakverdeling bestuur Erick van der Schouw Henk Edgar Februari 2016.
Medezeggenschap bij De Eshoek
Van regio naar district
Medezeggenschap Raad (MR) St. Joan, Soerendonk
KOM EN BESLIS MEE OVER DE ACTIVITEITEN VAN UW PV
Algemene Leden vergadering 2017
Startpunt fase 3 : verdiepingsfase (uitwerking plannen)
Kwaliteitszorg
Tom Roelants – Agentschap Wegen en Verkeer
Medezeggenschapsraad
Richtlijnen voortgangsrapport 2017/ in te dienen uiterlijk 31 maart 2018 Socius, Brussel, 20 december 2017.
Algemene vergadering 11 mei 2017.
Oprichting Regionaal Landschap Schelde–Durme vzw
F O V I G de federatie van gebruikersraden en ouderverenigingen in voorzieningen voor personen met een handicap Presentatie FOVIG.
Administratieve Vereenvoudiging SVZ & Campagne 2018
Intersectoraal raadgevend comité Jeugdhulp
Federaal agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Medezeggenschap bij De Eshoek
Richtlijnen voortgangsrapport 2017/ in te dienen uiterlijk 31 maart 2018 Socius, Brussel, 20 december 2017.
LOP Secundair onderwijs
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Vormingssessie Laboratoria
Transcript van de presentatie:

RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 21 APRIL 2005

OVERZICHT  Opdracht Raadgevend Comité  Samenstelling  Werking  Communicatie

Opdracht van Raadgevend Comité WET VAN 4 FEBRUARI 2000 ARTIKEL 7 ARTIKEL 7 Adviseert : Adviseert : op eigen initiatief op eigen initiatief op vraag van de Minister op vraag van de Minister Op vraag van de gedelegeerd bestuurder Op vraag van de gedelegeerd bestuurder Over alle aangelegenheden die betrekking hebben op het door het Agentschap gevolgde en te volgen beleid Over alle aangelegenheden die betrekking hebben op het door het Agentschap gevolgde en te volgen beleid

Samenstelling RC

Werking  Ritme van de vergadering: gemiddeld 9 plenaire vergaderingen op jaarbasis; gemiddeld 9 plenaire vergaderingen op jaarbasis; informatieve vergaderingen of spoedvergaderingen voor de uitwisseling van informatie over actuele items; informatieve vergaderingen of spoedvergaderingen voor de uitwisseling van informatie over actuele items; werkgroepvergaderingen uitgaande van de directies zoals o.a. de werkgroepen financiering, autocontrole, communicatie, Ethische Matrix, die tot doel hebben bepaalde onderwerpen en of adviezen voor te bereiden voor de plenaire vergadering. werkgroepvergaderingen uitgaande van de directies zoals o.a. de werkgroepen financiering, autocontrole, communicatie, Ethische Matrix, die tot doel hebben bepaalde onderwerpen en of adviezen voor te bereiden voor de plenaire vergadering.  Onderwerpen: dialoog over verschillende onderwerpen reglementering : het nieuwe financieringssysteem en haar uitvoeringsbesluiten, autocontrole, traceerbaarheidssystemen; reglementering : het nieuwe financieringssysteem en haar uitvoeringsbesluiten, autocontrole, traceerbaarheidssystemen; de begroting, het controleprogramma & opvolging, het controleplan & opvolging, communicatie beleid, hormonenbeleid; de begroting, het controleprogramma & opvolging, het controleplan & opvolging, communicatie beleid, hormonenbeleid; het uitwerken van een ethische matrix voor de dierziektebestrijding als uitloper van de laatste aviaire influenzacrisis; het uitwerken van een ethische matrix voor de dierziektebestrijding als uitloper van de laatste aviaire influenzacrisis; vragen gesteld door de leden van het RC overwegend gesteld door de consumentenorganisaties ( OIVO, Testaankoop, GAIA) vragen gesteld door de leden van het RC overwegend gesteld door de consumentenorganisaties ( OIVO, Testaankoop, GAIA)  Adviezen: nieuwe financieringswet van het FAVV en haar uitvoeringsbesluiten; nieuwe financieringswet van het FAVV en haar uitvoeringsbesluiten; KB autocontrole; KB autocontrole; BPR BPR

Communicatie  De consumenten en de beroepssectoren worden geïnformeerd via: de website ( verslagen, uitnodigingen, relevante documenten) de website ( verslagen, uitnodigingen, relevante documenten) de nieuwsbrief; de nieuwsbrief; het jaarverslag; het jaarverslag; verschillende brochures uitgegeven door het FAVV; verschillende brochures uitgegeven door het FAVV; zomercampagnes zomercampagnes vakbeurzen (o.a. Agribex, de Beurs van Libramont…) vakbeurzen (o.a. Agribex, de Beurs van Libramont…)