Jij mag leven onder een open hemel

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Plaatje vrienden op een bank
Advertisements

Is er leven na de dood?.
Ik wens je De kracht van god.
Mattheus 12: Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en farizeeën en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen zien. Maar Hij.
Waarom ben ik hier op aarde?
1. Jezus laat zijn wonden zien
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Gods verborgen glans.
Evangelie der genade Vragen :
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Kindermoment.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Godsdienst.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Bestemming God eren ….
Vrijheid?!.
MET JEZUS OP WEG DE WEG NAAR HET ECHTE GELUK.
‘Toegang ...’.
Het leven van Jezus. Hier leefde Jezus.
De verdwenen steen.
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
Leven door Christus’ dood
Zingen Vers 1 Jezus neemt de zondaars aan
Zingen Vers 1 Abraham, Abraham verlaat je land, verlaat je stam!
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
God en ons.
BIDDEN IS INTIMITEIT MET GOD
Godsdienst 1 1.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Van dood naar levend Stap terug? Gods grote plan Zó barmhartig, zó’n grote liefde! “Wij waren dood”? Sinds Adam en Eva de dood tegemoet.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Wat doet de Heilige Geest?

Wat gaan we doen? Vrijdag: Wat ligt er bij jou op tafel? Zaterdagochtend: Wat wil je met God delen? Zaterdagavond: Wat heeft Jezus in jouw situatie? Zondag:
De koninklijke weg Terugpakken, betaald zetten, lik op stuk geven… dat is normaal Wat David doet valt daarom op Hij gaat de koninklijke weg.
Waar heb jij Jezus voor nodig?
Wie het kleine niet eert…
Wie weg is wordt gezien Hoe het altijd gaat… wie niet weg is wordt gezien wie weg is wordt niet gezien Niet als je Jezus heet wie weg is wordt gezien.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Verlangen naar licht.
Als sterren aan de hemel staan
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom in deze kerkdienst
Vechten met God Een heel gek verhaal…
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Hoe gaat het verder na Bethel?
Niets zonder Gods zegen
Dromen met je ogen open Johannes 1:51
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Jochem Schermers DE PIJN VAN GOD. JEREMIA 2: Het woord van de HEERE kwam tot mij: 2. Ga ten aanhoren van Jeruzalem: Zo zegt de HEERE: Ik denk aan.
VREUGDE.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Aan welke kant sta jij? ’t-Is niet moeilijk te geloven
Lukas 6 vers Heb je vijanden lief en behandel anderen zoals je wilt dat ze jou behandelen. Is het een verdienste als je liefhebt wie jou liefheeft?
Tegen Gods genade kan geen zonde op
Johannes 20 : Maria stond te huilen bij het graf van Jezus.
Transcript van de presentatie:

Jij mag leven onder een open hemel

De hemel lijkt soms ver weg Jacob: alleen, verlaten, op de vlucht, weg uit het beloofde land – dit is waar het liegen en manipuleren hem heeft gebracht Het universele verhaal van de mens – sinds Adam en Eva asielzoekers, weg uit het paradijs; waar ben ik thuis?

Maar dan komt God dichtbij

Maar dan komt God dichtbij

Maar dan komt God dichtbij De ladder zegt: er is verbinding – en God zelf komt bij Jacob staan, over Hem heen gebogen Zo is God: Hij komt dichtbij, buigt zich over je heen – je leeft onder zijn zorg, slaapt in zijn schaduw

Zijn hart gaat voor jou open Wat God belooft: Jacob, Ik ga met jou verder, Ik breng je terug, Ik bescherm je, Ik ben met je – geen spoor van verwijt… Het goede nieuws van de Bijbel: God bewijst ons zijn liefde, toen wij nog vijanden waren (Rom. 5) – Ik sta al aan jouw kant, voordat jij iets voor Mij hebt gedaan

Jij mag leven onder een open hemel God zet de hemel open boven kwetsbare en verloren zondaren Joh. 1, 51: ‘Ik verzeker jullie, jullie zullen de hemel geopend zien en engelen van God zien opstijgen en neerdalen naar de Mensenzoon’ – Jezus is de echte jacobsladder

Jij mag leven onder een open hemel