Aan de slag met de Lync Windows Store-app

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een tablet voor elke docent……
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Overstappen naar Lync 2013 Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen Als de video's in deze cursus niet worden afgespeeld, moet u mogelijk QuickTime.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Attendant
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Een presentatie maken Les 2
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Instructie eBook Pack via ELO.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
WINDOWS 8.1 VOOR BEGINNERS.  Windows 8.1 ontwikkeld voor touch, maar met de functionaliteiten van de vorige windowsversies  Zowel op desktops, laptops,
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Pret met de tablet IEDEREEN KAN HET LEREN. Terugkoppeling Les 2  Toetsenbord besproken  Play Store  Apps installeren  Uitzoeken hoe apps werken 
Basiscursus Kennismaken met de tablet. Wat gaat u leren Bediening van de tablet Verbinding maken met WiFi Gebruik maken van internet en Gebruik.
Training: Inloggen en Zoeken
Windows 10 Creators Update
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
5 tips om eenvoudiger te werken
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
WhatsApp: gratis chatten, foto’s-video’s versturen, gratis telefoneren
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
ClupApp van HTV Berg & Dal
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Kerstfeest WZC Van Lierde Op Dinsdag 20 December 2016 om 14.30
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Chromecast Door Google.
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Handleiding Prodas-app
installeren en gebruik
Biljart Score Bord - korte gebruiksaanwijzing
Wat is WhatsApp? WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een bericht stuurt. Zie het als het versturen van een sms'je, maar dan.
50 toetsenbordsneltoetsen in Outlook waarmee u sneller kunt werken
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Klik.
Transcript van de presentatie:

Aan de slag met de Lync Windows Store-app

Lync Windows Store-app Wat is het? Lync installeren Lync zoeken Aanmelden Het startscherm gebruiken Schakelen tussen schermen De vastgemaakte weergave gebruiken De instellingen wijzigen Een contact-persoon toevoegen meer

Lync Windows Store-app Een getypt of hand-geschreven chatbericht verzenden Audio of video toevoegen Deelnemen aan een Lync-vergadering Voicemail controleren Bepaalde functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor uw account. Neem voor meer informatie contact op met uw ondersteuningsteam.

Wat is de Lync Windows Store-app? Een versie van Lync ontworpen voor Windows 8- en Windows RT-pc's met een aanraakscherm. Met de aanraakhandelingen (tikken, knijpen, spreiden, schuiven en vegen) kunt u in de app navigeren, chatberichten verzenden, spraak- en videogesprekken voeren en deelnemen aan Lync-vergaderingen.

Lync installeren Tablet of desktopcomputer Systeemvereisten Windows 8 Lync-account op Lync Server 2010 CU5 (voor algemene functionaliteit) of Lync Server 2010 CU7 of hoger (voor algemene functionaliteit en deelname aan een vergadering vanuit de Lync Windows Store-app) Installatielocatie Zoek vanuit de Windows 8 Store met de charm Zoeken naar Lync. Ondersteunde functies Ga naar: Functies die worden ondersteund in de Lync Windows Store-app

Lync zoeken op uw computer Wanneer Lync is geïnstalleerd, bevindt het zich in het startscherm van Windows. Gebruik de charm Zoeken om Lync te zoeken: typ Lync in het zoekvak en selecteer Apps als zoekcategorie. Selecteer Lync in de zoekresultaten om de app te openen.

Aanmelden Doorgaans wordt u automatisch bij Lync aangemeld als u zich op uw computer aanmeldt met uw domein- of Office 365- referenties. Opmerking Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt op een Windows RT-tablet, moet u uw aanmeldadres en -wachtwoord invoeren. Wanneer u zich aanmeldt, kunt u ook uw aanmeldingsstatus selecteren. Als zich problemen voordoen bij het aanmelden, klikt u op Hulp nodig bij het aanmelden?

Het startscherm gebruiken Via het startscherm van Lync kunt u de volgende items openen: De charm Zoeken Lync-vergaderingen Contactpersonen Gespreksgeschiedenis Voicemail (indien beschikbaar)

Schakelen tussen schermen Als u terug wilt gaan naar het vorige scherm, selecteert u de knop Vorige in het scherm. Om terug te gaan naar het startscherm van Lync, veegt u vanaf de bovenkant naar beneden en selecteert u de knop START.

De vastgemaakte weergave gebruiken Als u uw vergaderingen en gesprekken in de gaten wilt houden terwijl u in andere apps dan Lync werkt, kunt u het Lync-venster aan een zijde van het scherm vastmaken om de rest van het scherm vrij te houden voor andere items. Veeg van boven naar beneden en vervolgens in één beweging naar links of rechts om het Lync-venster kleiner en aan die zijkant weer te geven. Om van naast elkaar weergeven terug te keren naar volledig scherm, tikt u op de verdeler en schuift u deze naar links of rechts.

De instellingen wijzigen In het startscherm van Lync kunt u het volgende doen als u uw afbeelding selecteert: Een notitie toevoegen Uw aanwezigheidsstatus bijwerken Uw instellingen voor het doorschakelen van oproepen wijzigen Uzelf afmelden

Een contactpersoon toevoegen U kunt nieuwe contactpersonen toevoegen en deze indelen in nieuwe of bestaande groepen. Uw wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd met de Lync-contactpersonen op al uw apparaten. Selecteer de knop Zoeken in het Lync-startscherm of het scherm Contactpersonen. Typ de naam of het telefoonnummer van de contactpersoon in het tekstvak. Selecteer de afbeelding van de contactpersoon in de zoekresultaten en selecteer de knop met de drie puntjes. Selecteer Toevoegen aan Favorieten of Toevoegen aan groep en selecteer de gewenste groep. Als u een nieuwe groep wilt maken, selecteert u Toevoegen aan groep en Nieuwe groep maken en typt u een naam voor de groep en drukt u op Enter.

Een getypt of handgeschreven chatbericht verzenden Selecteer de tegel Contactpersonen in het startscherm van Lync en selecteer de gewenste contactpersoon. Selecteer de knop Chatberichten. Als u een getypt chatbericht wilt verzenden, typt u uw bericht in het berichtvenster en selecteert u Enter. Als u een handgeschreven bericht wilt verzenden, selecteert u de toetsenbordknop uiterst rechts van het berichtvenster en vervolgens de penknop. Schrijf of teken op het whiteboard en selecteer het berichtpictogram in de rechterbenedenhoek van het whiteboard om het bericht te verzenden.

Audio of video toevoegen aan een gesprek Als u audio of video in een chatgesprek wilt toevoegen, selecteert u de knop Bellen of Video onderaan het venster. Belangrijk Zorg ervoor dat er een camera, computerluidsprekers en microfoon of een headset is aangesloten op uw computer voordat u een audio- of videogesprek begint. Veeg vanaf de bovenkant naar beneden om tegels voor al uw actieve gesprekken weer te geven. Actieve gesprekken Bellen-en videoknoppen

Deelnemen aan een Lync-vergadering In de tegel Deelnemen aan Lync-vergadering in het startscherm van Lync wordt uw volgende Lync-vergadering weergegeven vlak voordat deze begint. Selecteer de tegel om deel te nemen aan de vergadering. Als u wilt deelnemen aan een andere vergadering of meer informatie wilt weergegeven over de vergaderingen van vandaag en morgen, selecteert u de tegel Vergaderingen die lager in het startscherm van Lync staat. Tijdens een vergadering kunt u de opdrachten onderaan het scherm gebruiken om chatberichten, video en meer toe te voegen.

Voicemail controleren In het startscherm van Lync wordt in de tegel Voicemail weergegeven hoeveel onbeluisterde voicemailberichten u hebt. Selecteer de tegel en selecteer het specifieke voicemailbericht dat u wilt beluisteren. Voor elk bericht zijn knoppen beschikbaar waarmee u het bericht kunt afspelen en de snelheid van afspelen kunt aanpassen. Daarnaast wordt de naam van de beller weergegeven en wordt aangegeven hoe lang het bericht duurt en wanneer het is verzonden. Opmerking Deze functie is alleen beschikbaar indien deze is ingeschakeld voor uw Lync-account. Deze functie is niet beschikbaar in Office 365.

© 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Microsoft, Windows, Windows Vista en andere productnamen zijn (mogelijk) gedeponeerde merken en/of merken in de V.S. en/of andere landen. De hierin opgenomen informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en vertegenwoordigt de actuele standpunten van Microsoft Corporation ten tijde van deze presentatie. Omdat Microsoft moet reageren op veranderende marktomstandigheden, dient dit niet te worden beschouwd als een toezegging van Microsoft, en Microsoft kan na de datum van deze presentatie geen garanties geven met betrekking tot de nauwkeurigheid van enige verstrekte informatie. MICROSOFT BIEDT GEEN GARANTIE, UITDRUKKELIJK, IMPLICIET OF STATUTAIR, MET BETREKKING TOT DE INFORMATIE IN DEZE PRESENTATIE.