Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Hoe goed is jouw keukenwoordenschat?
Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Indonesisch eten.
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Drogen en bewaren van kruiden.
Piramide thema: zomertijd
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema-Apparatuur.(Snijdgereedschappen)
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
gardens of life! Kruidenspiraal
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Zeep maken Hoe doe je dat? Zoek op zeep. 1.
Verse worstenbroodjes
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Groentelasagna met hesp
Er worden eerst veel kippen gekweekt.
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Sla PowerPoint: Sla Door L van der Meer - CT1.
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.
Je eigen groenten en kruiden kweken Wanneer moet je ze zaaien? Hoe verzorg je ze? Wanneer kun je ze oogsten? Wat kun je er van maken?
Smaak.
LUNCH / TROMMEL IDEEËN Alice Bekelaar. VOEDING & VARIATIE Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om te variëren. Groente en.
Plastic.
Help! Mijn kind eet niet! “Eerste hulp” adviezen Kris Vliegen Logopediste Symposium 20 jaar kindergastroenterologie, 17/09/11.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 gekleurd vel papier 4 satéprikkers 1 ballon 1 wc rol 3 of 4 strookjes gekleurd papier.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Surinaamse Gerechten.
Surinaamse groenten.
IJsster maken.
Afscherming cauliflower lettuce komkommer cucumber.
Herfst Planten in de tuin.
Foto Recept Pizza rondjes
Thema 3 mijn school Week 3.
Wortelpuree met vissticks
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Palmtakken Matteüs 21:7-11 “De leerlingen van Jezus legden jassen op de rug van de ezel, en Jezus ging erop zitten. Veel mensen legden hun jas op de weg.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus

Wat hebben we nodig? 3 pakken durumbladen 800g gehakt 1 krop sla 1 bakje kerstomaatjes 1 komkommer 8 wortelen 1 potje zure room 1 teentje knoflook Verse basilicum Verse bieslook Shoarmakruiden

Was de groenten Snijd de groenten in schijfjes/tomaatjes in 2

Trek de buitenste bladen van de sla Snijd de krop sla in 4 stukken Snijd de sla in smalle reepjes

Schil de wortelen met een dunschiller Rasp de wortelen

Knip de kruiden af met een schaar Neem ook andere kruiden uit de kruidentuin (peterselie, tijm, marjolein)

Doe alle kruiden in een glas en knip ze met een schaar heel fijn

Doe de zure room, de geperste look, de kruiden en peper en zout in een hoge kom Roer alle ingrediënten onder elkaar

Doe olie in een pan en bak het vlees gaar met de shoarmakruiden

Neem een durum-blad en leg het vlees in het midden erop Neem daarna sla, tomaat, wortel, komkommer en leg het vervolgens op het vlees Doe daarna wat dipsaus erover en rol de durum dicht

SMAKELIJK