Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Skip Intro. Het hoofdmenu bestaat uit 8 onderdelen Druk een toets voor het vervolg.
Advertisements

De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Pagina-instelling.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een introductie van De nieuwe website
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Inforum Welkom Dit is een automatische voorstelling Gebruik de toets ‘Page Up’ of ‘PgUp’ van uw klavier als u sneller vooruit wil gaan. Gebruik de toets.
Regelhulp Regelhulp is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
First Jaarrekeningen.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Dyabola Archäologische Bibliographie Realkatalog (DAI) Presentatie zoekresultaten Verder = klikken Bibliotheken.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Vakliteratuur opzoeken Lieve Devos. LibriSource+ Nieuw portaal voor toegang tot elektronische bronnen Gemeenschappelijk platform.
De conquistadores: wereldveroveraars met oogkleppen
Digitale Bibliotheek Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Academic Search Premier Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Digitale Bibliotheek Eigen selectie van databases bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
nieuwe toepassingen 2008 Schoolbib 2.0 / VVBAD Mechelen, 5 november 2008 Rosemie Callewaert - Project Manager VCOB.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Hogeschool PXL – Elfde Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs met LexisNexis Academic Handleiding voor het gebruik van.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
 Parkeren :  Parkeerkaart Parkeerkaart  Koffie e.d.  Nooit bij de computer  Roken  Niet roken in het gebouw  Toilet  Beneden bij de trap rechts.
Samenvattingen van de EU- wetgeving: een inleiding 2009.
Samenvattingen van de EU- wetgeving: een inleiding 2008.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
LLBA Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Prospero cursus Just getting started!
Durven met dienstverlening 15 oktober 2015
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
<naam van werkgroep>
Instructie om een afspraken te plannen
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Handleiding Prodas-app
Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.
Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.
Transcript van de presentatie:

Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op de homepagina 2.Hoe kunt u beleidsrubrieken openen?Hoe kunt u beleidsrubrieken openen? 3.Een samenvatting raadplegenEen samenvatting raadplegen 4.Navigeren tussen rubriekenNavigeren tussen rubrieken 5.Blijf op de hoogte van het laatste nieuwsBlijf op de hoogte van het laatste nieuws 6.Zich abonneren op informatiefeedsZich abonneren op informatiefeeds Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op de homepagina 2.Hoe kunt u beleidsrubrieken openen?Hoe kunt u beleidsrubrieken openen? 3.Een samenvatting raadplegenEen samenvatting raadplegen 4.Navigeren tussen rubriekenNavigeren tussen rubrieken 5.Blijf op de hoogte van het laatste nieuwsBlijf op de hoogte van het laatste nieuws 6.Zich abonneren op informatiefeedsZich abonneren op informatiefeeds Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina

De belangrijkste informatie van de website is beschikbaar in 11 talen. Meer gespecialiseerde informatie is uitsluitend beschikbaar in het Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Engels. Selecteer in het talenrolmenu de taal van uw keuze. De belangrijkste informatie van de website is beschikbaar in 11 talen. Meer gespecialiseerde informatie is uitsluitend beschikbaar in het Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Engels. Selecteer in het talenrolmenu de taal van uw keuze. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina

U kunt een overzicht van de inhoud van de 32 rubrieken openen door te klikken op het plusteken dat bij elk onderwerp is weergegeven. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Klik op de min symbolen om de secties te sluiten. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Op de homepage vindt u verschillende navigatieniveaus, gaande van algemene tot meer specifieke onderwerpen. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Elk thematisch gebied omvat: 1.een algemeen overzicht van het geselecteerde beleidsdomein Elk thematisch gebied omvat: 1.een algemeen overzicht van het geselecteerde beleidsdomein Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

2.hyperlinks naar de subdomeinen van het geselecteerde beleidsdomein Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

3.externe hyperlinks die relevant zijn voor het onderwerp. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Raadpleeg de lijst met hyperlinks die u naar de samenvattingen van de wetgeving brengen. Vergeet niet dat elke samenvatting betrekking heeft op een welbepaald wetsbesluit. Kies een onderwerp door te klikken op een van links van de subthema’s van het beleidsdomein. Raadpleeg de lijst met hyperlinks die u naar de samenvattingen van de wetgeving brengen. Vergeet niet dat elke samenvatting betrekking heeft op een welbepaald wetsbesluit. Kies een onderwerp door te klikken op een van links van de subthema’s van het beleidsdomein. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Kies de samenvatting waarin u geïnteresseerd bent. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Elke samenvatting bevat de volledige titel van het besluit. Klik op het referentienummer van het besluit om de volledige tekst te raadplegen. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Voor in recht bindende besluiten wordt aanvullende informatie verstrekt. De tabel met referenties geeft u meer informatie over de goedkeuringsproced ure, de inwerkingtreding of de wijzigingen die zijn aangebracht aan de oorspronkelijke wettekst. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Onder “Gerelateerde besluiten” vindt u andere relevante wetteksten en werkdocumenten van de Europese Commissie die direct verband houden met de samengevatte tekst. Kijk naar de datum van de samenvatting om na te gaan wanneer zij voor het laatst werd bijgewerkt. Onder “Gerelateerde besluiten” vindt u andere relevante wetteksten en werkdocumenten van de Europese Commissie die direct verband houden met de samengevatte tekst. Kijk naar de datum van de samenvatting om na te gaan wanneer zij voor het laatst werd bijgewerkt. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Wenst u terug te keren naar de homepage of naar een ander beleidsdomein? Open dan het onderwerpenmenu en klik op een nieuw beleidsdomein. Klik op de pijl om het onderwerpenmenu te openen. Wenst u terug te keren naar de homepage of naar een ander beleidsdomein? Open dan het onderwerpenmenu en klik op een nieuw beleidsdomein. Klik op de pijl om het onderwerpenmenu te openen. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Gebruik het kruimelpad om van een pagina met gedetailleerde informatie naar een andere pagina met meer algemene informatie te gaan. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Wilt u meer weten over de laatste updates van de website? Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Deze pagina is opgesplitst in twee delen: 1.nieuwe samenvattingen, die betrekking hebben op wetgeving die heel recent werd aangenomen Deze pagina is opgesplitst in twee delen: 1.nieuwe samenvattingen, die betrekking hebben op wetgeving die heel recent werd aangenomen Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

2.bijgewerkte samenvattingen, die recent werden herzien ten gevolge van wijzigingen in de wetgeving. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

U kunt een beleidsdomein selecteren in het onderwerpenmenu. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Dankzij de RSS-feeds ontvangt u een bericht wanneer iets nieuws op de website gepubliceerd wordt. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Kies een beleidsdomein. Home Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Volgende pagina Vorige pagina

Klik op “Subscribe to this feed” (“Abonneren op deze feed”). Voortaan ontvangt u dan automatisch een bericht wanneer wijzigingen worden aangebracht aan het beleidsdomein van uw keuze. U kunt deze updates vinden in de gedeelde lijst met RSS-feeds van uw webbrowser. U kunt zich abonneren op zoveel feeds als u maar wilt. Klik op “Subscribe to this feed” (“Abonneren op deze feed”). Voortaan ontvangt u dan automatisch een bericht wanneer wijzigingen worden aangebracht aan het beleidsdomein van uw keuze. U kunt deze updates vinden in de gedeelde lijst met RSS-feeds van uw webbrowser. U kunt zich abonneren op zoveel feeds als u maar wilt. Home Vorige pagina Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2 Web handleiding “Samenvattingen van de EU-wetgeving” Module 2