De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers."— Transcript van de presentatie:

1 Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers

2 Beste trainers Met de TRAINERS APP (web applicatie voor computer, tablet of smartphone) kunnen de aanwezigheden van de gymnasten en de vergoedingen van de trainers worden bijgehouden. Navigeer doorheen de app en deze presentatie en ontdek de mogelijkheden! Veel succes!

3 Account aanmaken / Inloggen
Log op je computer en/of smartphone in via volgende URL: Gebruik het adres dat bij de club in het Ledenbeheer bekend is! Zoek je club Bevestig de privacy verklaring Bevestig het adres dat je ontvangt in je mailbox en log opnieuw in!

4 Openingsscherm Hier zie je de groepen waaraan je lesgeeft of gekoppeld bent. Eerstvolgende trainingen Aanwezigheden aanduiden

5 Navigatie Via ‘HOME’ bereik je ook het openingsscherm
Hier zie je de groepen waaraan je lesgeeft of gekoppeld bent. Overzicht van de gepresteerde uren en doorgegeven kosten. Ga naar de ‘navigatie’ Een trainer vervangen Zoek een lid Zoek een trainer Club(s) waarvan trainer lid is. Contactpersoon club/Gymfed Applicatie sluiten.

6 Homepage = openingspagina met vermelding van de eigen groepen en de trainingen +1 week en -1 week
Linken naar de groep(en) waaraan de trainer lesgeeft Training ‘voorbije week’ en ‘komende week’ Klik op ‘aanwezigheden’ om aan te duiden wie er op deze training wel/niet was.

7 ‘Training’ Naam groep en datum van de training
 = Notitie toevoegen/toegevoegd bij deze training = Probleem gemeld door de trainer Lijst van de gymnasten, duid de aanwezigen aan Wijzig indien nodig het trainingsuur via het klokje (vb. Je geeft een half uurtje later les) NIET VERGETEN: aanwezigheden bevestigen Geef een probleem door (enkel problemen doorgeven die betrekkning hebben op de inschrijving van de gymnast. (vb. Een gymnast staat niet in de lijst, een extra gymnast is op een (proef)training aanwezig).

8 ‘Mijn groepen’ Klik hier als je een trainer vervangt.
= Aanwezigheden ingevuld = Probleem gemeld door de trainer = Notitie toegevoegd bij deze training Hier vind je de data van de trainingen. Via kan je extra trainingen aanmaken).

9 ‘Mijn groepen’ Klik op de naam van de gymnast voor de persoonlijke info ( , telefoonnummer,…). Bij ‘DATA’ vind je het gemiddeld percentage aanwezigheid van de gymnast (keuze uit: per maand/seizoen).

10 ‘Mijn betalingen’ Bij ‘Mijn betalingen’ vindt de trainer het overzicht van de gepresteerde uren (per maand, kwartaal, …. = keuze van club). Bij ‘afsluiten’ door de administrator komt dit bedrag bij ‘afgesloten’. De club voert weldra de betaling uit. Via ‘Extra onkosten doorgeven’ kan de trainer vb. Kosten van jureren en/of wedstrijden, afgesproken km’s,… doorgeven Weergave van ‘extra onkosten’ Weergave tegoed bedrag van de training. (In het voorbeeld: 2x10 euro + 1,5 euro verplaatsingskosten)

11 Vervangingen Hoe een vervanging registreren?
Ga naar ‘vervangingen’ in de navigatie Klik op de groep waar je een lesgever vervangt. Klik op de juiste datum in de lijst. Vink jezelf onderaan aan bij “Trainers” Klik op “Aanwezigheden bevestigen”

12 ‘Leden’ en ‘Trainers’ = hier kan je de gymnasten/leden van de club opzoeken = alle trainers van de club en hun coördinaten.

13 = Geef je les in meerdere clubs? Hier kan je de club selecteren.
Mijn clubs = Geef je les in meerdere clubs? Hier kan je de club selecteren.

14 Bij vragen en/of problemen contacteer: ingedoens@gymfed.be


Download ppt "Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers."

Verwante presentaties


Ads door Google