De koninklijke weg De koninklijke weg

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Waterdragers VYA 14 juli 2013.
Advertisements

Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Water, schapen en vrouwen
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
Jezus over het koninkrijk 1. Marcus 1: 14. Nadat Johannes gevangen was genomen, ging Jezus naar Galilea, waar hij Gods goede nieuws verkondigde 15 Dit.
Jezus onze Hogepriester
Wat is de bedoeling van Johannes?
Gods leiding in ons leven en De Heilige Geest CSR Delft 6 september 2011 Drs. G.C. Vreugdenhil 1.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Thema: VERTROUWEN Psalm 125: 1-2 Een bedevaartslied:
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
4 De kracht van de Geest.
Marcel Broekhuizen ‘Ik ga naar huis’
Spr.3:20 door zijn kennis zijn de waterdiepten gekliefd en druppelen de wolken dauw.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
Psalm 25.
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
De bloedbruidegom Exodus 4.
Psalm ste boek 2-de boek 3-de boek 4-de boek 5-de boek Genesis Exodus Leviticus Numeri Deuteronomium 2.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
de bloeiende staf van Aäron
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Groot geloof 1.
David, een profeet psalm 16.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Rotsen en bergen en water drinken.. EschatonEschaton Het christen leven.
Godsdienst 1 1.
Engelen Wat moet je er mee?. Wat zijn engelen precies? Waar vinden we engelen in de Bijbel? Wat doen engelen?
Pinksteren Nu de Heilige Geest in ons blijft.... Pinksteren Johannes 2:10 ‘Iedereen zet zijn gasten eerst de goede wijn voor en als ze dronken zijn de.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Vervuld zijn in de Geest
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
De koninklijke weg Terugpakken, betaald zetten, lik op stuk geven… dat is normaal Wat David doet valt daarom op Hij gaat de koninklijke weg.
Engelen.
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Wie zijn Zijn leerlingen?
Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
God Vertrouwen is Jezus kennen
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
2 Petrus 1:21 21 want nooit is profetie voortgekomen uit de wil van een mens, maar, door de Heilige Geest gedreven, hebben mensen van Godswege gesproken.
31 augustus 2014 Zoetermeer 1. de vorige keer... Handelingen 20  Paulus' derde 'zendingsreis'  is op doorreis naar Jeruzalem  passeert Efeze (waar.
1 2 oktober 2014 Rijnsburg 2 oktober 2014 Rijnsburg.
1 4 september 2014 Rijnsburg 4 september 2014 Rijnsburg.
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Strijd tegen de zonde?.
Hoe kunnen wij vandaag Gods stem verstaan…
EFFATA! 1 februari 2015 Rotterdam.
Wegwijzer naar Jezus Handelingen 8:26-40
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
De gezouten waarheid.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Voor gelovigen zijn er stromen van levend water
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom in de samenkomst
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Cantorij Uit de diepte, heb ik tot de HERE geroepen en Hij heeft mij geantwoord. Antifoon en Psalm 130 Vers 1, 2, 3 en 4 Cantorij zingt antifoon, gevolgd.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Transcript van de presentatie:

De koninklijke weg De koninklijke weg Numeri 21:21-22 ‘Israël stuurde gezanten naar koning Sichon van de Amorieten met deze boodschap: ‘Sta ons toe door uw land te trekken. We zullen niet door akkers en wijngaarden gaan en we zullen geen water uit bronnen drinken. Zolang we ons in uw gebied bevinden, zullen we de koninklijke hoofdweg volgen.’  ‘Wie de juiste weg volgt, toont ontzag voor de Heer, wie verkeerde wegen gaat, minacht Hem’ Spr. 14:2

Eén richting; ZIJN richting! Joh. 14:6 Hij IS DE weg! De koninklijke weg De koninklijke weg Eén richting; ZIJN richting! Joh. 14:6 Hij IS DE weg!

Blijf ik op mijn eigen weg of kies ik voor Zijn weg? Ps. 119:1-3 De koninklijke weg De koninklijke weg Blijf ik op mijn eigen weg of kies ik voor Zijn weg? Ps. 119:1-3

Hij leert mij de juiste weg te gaan Ps. 32:8 De koninklijke weg De koninklijke weg Hij leert mij de juiste weg te gaan Ps. 32:8

De Heilige Geest wijst de weg. Johannes:16-13 De koninklijke weg De koninklijke weg De Heilige Geest wijst de weg. Johannes:16-13

De koninklijke weg De koninklijke weg ‘en wanneer gij rechts of wanneer gij links zoudt willen gaan, zullen uw oren achter u het woord horen: Dit is de weg, wandelt daarop.’ Jesaja 30:21

Gods Woord is mijn leven - bescherming Psalm 119:33-35 2Tim3:16-17 De koninklijke weg De koninklijke weg Gods Woord is mijn leven - bescherming Psalm 119:33-35 2Tim3:16-17

De koninklijke weg De koninklijke weg Keer niet om! Denk aan de vrouw van Lot; val niet van je geloof af! 1Tim4:1

De koninklijke weg De koninklijke weg Zijwegen zijn verleidelijk, maar ook dodelijk; doodlopende wegen. Spr.16:25

De koninklijke weg De koninklijke weg Sommigen dolen rond; Hij wijst de weg, als je die niet meer ziet. Ps.107:4-7

De koninklijke weg De koninklijke weg Hij laat zien, als, en waar gevaar dreigt, Hij maakt mij alert. Ps.119:165

Hij laat mij niet alleen reizen; we genieten met elkaar Hebr.10:25 De koninklijke weg De koninklijke weg Hij laat mij niet alleen reizen; we genieten met elkaar Hebr.10:25

Ik accepteer en aanvaard de ander. Rom.14 De koninklijke weg De koninklijke weg Ik accepteer en aanvaard de ander. Rom.14

Als de één het moeilijk heeft, komt de ander te hulp. Luc.10:25-47 De koninklijke weg De koninklijke weg Als de één het moeilijk heeft, komt de ander te hulp. Luc.10:25-47

Als ik zijn weg volg, zal ik de eindbestemming bereiken. 2Tim4:6-7 De koninklijke weg De koninklijke weg Als ik zijn weg volg, zal ik de eindbestemming bereiken. 2Tim4:6-7

Niet de makkelijkste weg; wel de beste! Bewandel je die weg al? De koninklijke weg De koninklijke weg Niet de makkelijkste weg; wel de beste! Bewandel je die weg al?