Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Woord van Leven Februari 2011.
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Als vreemdeling op weg naar Huis
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Evangelie der genade Vragen :
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Het profiel van een christen
Gebed om zegen.
Godsdienst.
Kurios - van de Heer. 1/5 Werkplaats van de Geest 31 oktober: welkom in de kerk ‘s ochtends avondmaal & 1kor 11 ‘s middags zondag 21a,b HC over de kerk.
God en ons.
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Zondag 16 september 2012 Belijdenis en doop van Pieter van der Wulp “Hoe is God (mij) nabij.” Lukas 17: Het koninkrijk van God is niet aan te wijzen,
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Zondag 8 juli 2012 Doop Feline Vernooij Heer onze God, Gij hebt de aarde tot aanzijn geroepen uit de wateren van de oervloed. Gij hebt met Uw schepping.
Startzondag 11 September Korintiers 13,1-13 Al heb ik alle gaven van de Geest, maar heb de liefde niet, dan ben ik niets.
ABC van het geloof Soms doen mensen alsof het een soort hogere wiskunde is, het geloof in God de Drie-enige. Met een simpel sommetje kom je niet uit:
De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
Welkom op TOV!.
Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling
Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.
Welkom.
Godsdienst.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Vader….
Zondagavond 8 maart 2015.
Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Opwekking voor Kinderen 76
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
“de liefde van God”.
Vernieuwing van je geloof…..
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
VREUGDE.
“…Deelgenoten (2)… Zoon of Knecht” 11 oktober Hebreeën 3:1-6.
Welkom Belijdenisdienst Léonie Anne-Linde Mirjam Lineke Voorganger: Ds. Peter Elzinga.
Je kind laten dopen? Je kind Parochie…. Een nieuw verhaal begint…  Wat riep de geboorte van jullie kindje bij je op?  Hoe heb je dat moment ervaren?
Welkom Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling van dienst: Mevr. J. Boersma Organist: A. Kroeze + Houseband Schriftlezing: Marcus 10:
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
Ben jij kind van God? Hoe kun je dat zijn? Kind van God, ben je dat: -Als je gedoopt bent? Of: -Als je wedergeboren bent (Joh. 1:12/13 en 3:3)? Of: -Zijn.
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Heb je de kerk nodig? Kun je geloven zonder kerk?.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,
Welkom in deze kerkdienst
Vader, Zoon en Heilige Geest
Steeds meer leerlingen van Jezus
Welkom in deze kerkdienst
de waarheid die mij leidt.
Samenbindende krachten
Transcript van de presentatie:

Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein God heeft jou gemaakt van top tot teen. Iemand zoals jij, nee, is er niet één, want jij bent uniek, heel speciaal en bijzonder, je bent nog zoveel mooier dan een wereldwonder.

Roos Mirjam is je naam, zo sta je in Gods hand geschreven.

De kronkelende tak is de levensweg die je zal gaan en die niet altijd makkelijk zal zijn. God, “de Vader, de Zoon en de Heilige Geest”, zal op deze weg altijd bij je zijn.

God, onze Vader, U brengt door uw Zoon een gemeente samen, met hem gedoopt. Zij staat om Roos heen, samen met haar ouders en zusjes, zodat zij kan groeien in geloof en hoop en liefde.