Afvalinzameling voor Slimme Steden

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK PM BELASTINGADVISEURS
Advertisements

De zin en onzin van escrow
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Live Cameratoezicht "Wij letten voor u op" 30/1/2013
Inhoud Ontzorgen Rekenvoorbeeld: gezin van 4 personen
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
MEXX Presentatie MIX Nationale DHZ Sessie NOOS
LANCERING VAN DE NIEUWE SCANNER 2014: Verbeterde S3 Scanner
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Kosten omlaag en klanttevredenheid omhoog?! KOVON Themacongres 2012
1 Wat is microfinanciering ? 2 1. De financiële behoefte.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Geachte dames en heren, Middels deze presentatie vraag ik uw aandacht voor een nieuwe manier van afvalinzameling. Auteur en uitvinder COMBIN®: F.A. (Frank)
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Lusten lasten U de lusten wij de lasten. Abonnement op tijdwinst tijdwinst en kostenbesparing.
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Eerste ervaringen met het meten van mobiliteit met de smartphone
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
27 januari Slimmer Communiceren Met medewerkers die plaatsonafhankelijk werken toch een hogere productiviteit bereiken? U kunt al uw communicatie.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Als we wisten wat we deden, heette het geen onderzoek.
GEEF KINDEREN WAAR ZE RECHT OP HEBBEN
Grote opdracht Optimalisering Roel Wijgers MSc CQM Eindhoven
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Het KB e-Depot Waarom, wat en voor wie
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Get 5 Get Rich Get 5 Rich. © 2001 Goovaerts & Menick Wat Zou u Doen of Kopen Als u Zoveel Geld Zou Hebben en Niet Op De Prijzen Zou Hoeven Letten?
Ster van Succes.
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Algemeen MV250 MV250H MV350 MV350H MVDC MVDCH MVDC-MS.
Nike Supply Chain Management
Jeroen van Doorn Tesla Motors Duurzame mobiliteit.
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Arbeidsrelaties van de toekomst Monique Ramondt. Introductie Vestigingsplaats: Zutphen Dienstverlening in geheel Nederland aan eindgebruikers/bemiddelingsorganisaties.
Total Waste Systems Belgium bvba /sprl
Jurriaan Kamp Chef van de economieredactie NRC Handelsblad Oprichter, hoofdredacteur opinietijdschrift Ode.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
EASY CLEAN UP B.V UW PARTNER IN AFVAL MANAGEMENT OP DE BOUW EEN SCHOT IN DE ROOS.
PUSH … WE COME  Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
Alle Uw Print Shop behoeften End hier  Internet Copyshop is een gerenommeerde naam in de print en media-industrie. Dit bedrijf bedient Nederland uit.
Uitwerking kadernotitie afvalbeleid Rob Slaats.
Peter Floor, Avalex 13 september 2011 Welkom aan de leden van de Raadscommissie BLD Delft.
Toekomst visie afvalinzameling. Waarom deze bijeenkomst? Opdracht programmaraad: Doelstelling hergebruik wordt niet gehaald. -> Inventariseer mogelijkheden.
Integrated Software for Real Estate, Facility & Workplace Management 1 myMCS Energy Energiebeheer van de toekomst.
Interactiviteit Deze PowerPoint hebben geen animaties of overgangen, maar kunnen er wel gebruiken. Voer max 1 animatie in per dia Kies maximaal 2 soorten.
Naam van bedrijf Ondernemingsplan.
Optimalisatie van Afvalinzameling
[Bedrijfsnaam] Bedrijfsplan.
DE ENERGIE OM TE VERANDEREN
Koninklijke Bammens Innovatie
Transcript van de presentatie:

Afvalinzameling voor Slimme Steden Enevo ONe Afvalinzameling voor Slimme Steden

Bedrijfsoverzicht Enevo Oy is een particuliere corporatie in 2010 opgericht in Espoo, Finland. Dochteronderneming Enevo Inc. in Virginia, VS, UK of Japan Groeiend internationaal en getalenteerd team van 20 medewerkers... Grote aandeelhouders zijn onder meer de oprichters van het bedrijf, belangrijke medewerkers en investeerders in risicokapitaal Lifeline Ventures en Finnish Industry Investment. Financiering: 9.000.000€, zowel particulier als publiek. Alle producten worden in Finland ontworpen en gefabriceerd.

Wij lossen dit probleem op Enevo ONe zegt u waar en wanneer u afvalcontainers kunt inzamelen. Het gebruikt draadloze sensoren waarmee het vulniveau van afvalcontainers wordt gemeten en voorspeld. Zo worden slimme inzamelplannen gegenereerd en zeer efficiënte inzamelroutes vastgesteld.

Wij helpen u te besparen op afvallogistiek De oplossing leidt tot een directe kostenbesparing van maximaal 50% en geeft u een heldere kijk in iedere container. De service neemt onnodige inzamelingen van halflege containers weg en zorgt ervoor dat u het gebruik van uw vloot radicaal kunt verbeteren.

Introductie van Slimme Plannen Tot nu toe werd afval via statische routes ingezameld. Enevo ONe genereert automatisch dynamische routes aan de hand van nauwkeurige voorspellingen. Daarna gebruikt het een uitgebreid aantal parameters om vast te stellen welke route het meest kostenefficiënt is.

Hoe werkt het? De inzamelplannen kijken niet alleen naar de huidige situatie, maar ze nemen ook het toekomstperspectief in overweging. Operationele kosten en beperkingen worden afgewogen en zo wordt het efficiëntste plan ten uitvoer gebracht.

Mobiele Service en Webservice 24/7 toegang tot uw informatie via onze gebruiksvriendelijke webservice. Raadpleeg de slimme plannen onderweg op tablets met een draadloze verbinding en leid chauffeurs zo langs de meest kostenefficiënte routes. Gebruik de mobiele service om problemen te rapporteren en het gebruik van ruimte te reguleren.

Voordeel voor de Klant Volledige transparantie en controle over het ophaalproces en het kostenmanagement. Beter gebruik van de vloot bespaart tot 50% in afvalmanagement en logistiek (casus) FLINKE besparingen op indirecte kosten, zoals schoonmaakkosten, zakken in vuilnisbakken voor kleine hoeveelheden afval, enz. (casus) Verbeterde dienstverlening: geen boordevolle containers - geen klachten (casus) Verminderde uitstoot en minder afval in het omringende gebied, optimale prestaties op het gebied van duurzaamheid.

Casus IUJ Afvalmanagement in Finland Bedient 93.000 inwoners en zamelt dagelijks 2500 containers in Eerste grote probleem; klachten over te volle containers Tweede grote probleem; de dienst werd te duur om te kunnen handhaven Besloot een proefproject te doen met Enevo. Enevo ONe werd geïnstalleerd in (48+8) 56 ondergrondse containers voor gemengd afval en geïntegreerd in het bestaande vlootbeheerssysteem. Resultaten: Inzamelingen werden met 50% teruggedrongen en er werd 35.000€ bespaard (nettobesparing) Na het succesvolle proefproject werd een langetermijncontract voor dienstverlening getekend en werd het gebruik van Enevo ONe uitgebreid. Onlangs (2014) begon IUJ met het gebruik van sensoren voor kartoncontainers en verdubbelde het bedrijf het totale gebruik van sensoren.

Werkt voor bijna ieder containertype en alle soorten inhoud De sensoren zijn succesvol geïnstalleerd in verschillende soorten containers. Deze kunnen vaste inhoud meten zoals (gemengd afval, metaal, karton, bio, textiel, enz.) en vloeistoffen (olie, smeer, rioolwater, enz.)

Overzicht Technologie Draadloos 2G en 3G met wereldwijde roaming Baanbrekende algoritmes die signalen verwerken om de vulniveaus te detecteren die zijn gemeten door ultrasonische sensoren. Zeer nauwkeurige sensoren voor de temperatuur, de helling en de acceleratiemeter. Ultralaag energieverbruik = accu gaat langer dan 10 jaar mee Werkt in extreme weersomstandigheden van -40C tot +85C Bestand tegen overstromingen - volledig stof- en waterbestendig - IP 66 Schokbestendig Volledig autonoom - "installeer en vergeet" WE-007 en WE-008 voor containers WEL-001 voor tanks (BSP “2)

Prijsmodel Wij rekenen inschrijfgeld per container/sensor (verhuurconcept). De ingebruikname van het systeem levert onmiddellijk besparingen op. Volumekorting: hoe groter de overeenkomst, hoe lager de kosten per sensor. Investeringen op voorhand zijn niet nodig, behalve voor de verzending en installatie.

Enevo ONe wordt in meer dan 27 landen gebruikt We hebben wereldwijd duizenden sensoren verkocht en we groeien in hoog tempo; we breiden dagelijks uit naar nieuwe landen en markten.

Help ons de toekomst schoner te maken Enevo