Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Ik ben Mo.
Minecraft.
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Advent Week 1.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Kindermoment.
Sollicitatiegesprek.
Discipelschap.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Missie Omgeving Identiteit Waarden & Overtuigingen Vaardigheden
Tim Versluijs Leerdoelen.
Presentation Of Learning
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Benieuwd naar wie ik ben ...
Lieve zoon/dochter ....
Ho 8: Portfolio.
Welkom op onze thema-avond
De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Interpreteren van data
Coachen Maandag 14 juni 2006.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Met handen en voeten geloven 1
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
De Wet maatschappelijke ondersteuning
Samenwerkingsverband Regio IJssel-Vecht
Een bekende spreker toonde aan zijn toehoorders een briefje van € 50 vóór hij zijn conferentie begon en vroeg: ‘Wie heeft dit graag?’ Iedereen stak zijn.
Wat ik wil…..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
MIS HET NIET! JE DIPLOMA.
Ken je kracht…Deel je kracht…
Workshop 2: Plezier in je werk: daar word ik blij van!
ZELF SLEUTELEN! JOB CRAFTING OPDRACHT.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Visie & Strategie.
Visie & Strategie.
De dag van het solliciteren Blok 1
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Onze doelen en visie in beeld
Gezondheid stimuleren doormiddel van bewegen en voeding
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Studieloopbaancoaching 1 kwartaal 2
Studieloopbaancoaching 1 kwartaal 2.3
*Welzijn. Medewerkers met een gezonde levensstijl en voldoende uitdaging in hun werk zijn over het algemeen gemotiveerd en productief. *Ziektekosten *Preventief.
Hulpvragen voor het formuleren van je eigen kernwaarden
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Omgaan met verandering Elke verandering is een vernieuwing…
Welkom op onze thema-avond
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
Talent in Ontwikkeling
WORKSHOP ELEVATOR PITCH Loopbaanevent Trivalent Nynke Visser 21 mei 2016.
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Studie vaardigheden Thema 2 : Plannen.
Transcript van de presentatie:

Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin Pop & leerdoelen

Huidige situatie Welke competenties moeten blijven zoals ze zijn? Welke competenties wil je verder ontwikkelen? Blijven: Initiatief, Realisme, Energie, Vasthoudendheid, Enthousiasme, Gevoel voor humor, Openheid Verbeterpunten: Creativiteit, Flexibiliteit, Representativiteit, Actie drang, Zelfdiscipline, Flexibiliteit, Empathie http://roc.nl/default.php?fr=account&msid=7259be3f6f&subs=4&uitslag=54975

Gewenste situatie Hoe ziet de situatie eruit als die is veranderd? Alles gaat soepel omdat ik een goede planning heb en mijn daar dan ook aan houd. Ik ben mezelf voor de groep en doe dit dan ook makkelijk. Ik blijf op de voorgrond waar ik het beste uit iedereen haal en goed met mensen samenwerk. Wie merkt er wat van? Vooral mijn studieteam, de mensen om mij heen en de leraren op school en een eventuele werkgever Wat merken ze? Dat Deniz de touwtjes goed in handen heeft, hij is erg bewust van wat die kan en staat mooi op de voorgrond.

Hulpbronnen Wie of wat kan jou helpen die verandering(en) te realiseren? Mijn studieteam helpt mij met het aansporen om mijn leerdoelen te realiseren elk blok evalueer ik met mijn SLB-er of er progressie inzit en hoe dit beter kan. Verder praat ik er over met vrienden en familie. Mijn moeder helpt mij met oriënteren.

Persoonlijke doelen Welke doelen stel je voor jezelf? extra’s uit school te halen niet met een standaard diploma van deze school afgaan. Altijd trots kunnen zijn op de projecten die ik heb gedraaid of de werkstukken die ik inlever. Voor mezelf duidelijk hebben wat ik precies uit deze school wil halen. Voor mezelf duidelijk hebben wat voor werk ik later wil gaan doen.  Kun je jouw doelen SMART formuleren?  Lange termijn In 4 jaar wil ik mijn diploma halen met het honoursproject om echt alles uit mijn studie te halen zodat ik trots kan zijn op alles waar mijn naam op staat. Korte termijn Aan het einde van mijn eerst jaar wil ik weten wat ik uit mijn studie ga halen en wat ik daar later mee wil gaan doen.

Actieplan Welke prioriteit stel je? Zorgen dat alles top kwaliteit is en het beste is wat ik kan. Graag duidelijk weten wat ik wil. Wat ga je doen om je doelen te halen? Zoveel mogelijk informatie krijgen van alle kanten van de studie duidelijk hebben voor mezelf wat ik niet wil en wat ik wel wil en daar dan ook meer informatie van krijgen. Altijd een duidelijke planning maken voor mezelf en mijn studieteam zodat er altijd tijd is voor verbetering. Wanneer ga je dat doen? Ik ben hier vanaf het begin van het jaar al mee bezig maar ga er nu nog duidelijker mee aan de gaan. Hoe ga je dat doen? Elke keer zorgen dat ik verbeter, dus als ik weet dat ik bijvoorbeeld de vorige keer slecht was met plannen er voor zorgen dat de planning vanaf het begin duidelijk is voor mij en mijn studieteam. Welke hulp benut je? Familie bij plannen. Moeder bij weten wat ik wil SLB-er bij het nastreven van alle leerdoelen Studieteam bij het zorgen dat alles wel goed gebeurd dat er geen