Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Advertisements

Aanbieding Nacsport Video Analyse. Aanbieding Nacsport Video Analyse Nacsport Basic Plus : Dit is een nieuwe versie met o.a. als extra.
- Administratie - Analyse - Actie -
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
Druk op een toets om verder te gaan
Live Cameratoezicht "Wij letten voor u op" 30/1/2013
Van boekhouder naar BoekMeester!
Aanmelden voor Lareb Intensive Monitoring
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Wat is PremiePas?
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Aanbieding Nacsport Video Analyse. Aanbieding Nacsport Video Analyse Nacsport Scout Plus : Eerste in de reeks professionele versies.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
SRE Kenniscentrum GPR Gebouw
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
NEWCASH 2007 PRESENTATIE Versie 2007.R3 PRESENTATIE © 2007 NEWTRONICS AUOTMATISERING MEER INFO: Hét complete kassa.
Demo Digitaal Klantendossier1 Digitaal klantendossier  Continu inzage in uw eigen dossier  Inzicht in alle gegevens van uw woning en uw contactpersoon.
Uw klant is méér waard dan u dacht. Uw relaties zijn méér waard dan u denkt.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Start de gehele presentatie
Rijschool planning en administratie software
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
bij de administratieve verwerking van de verhuur
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken.
Agenda  Wat is de MutatieManager?  Wat zijn de mogelijkheden?  Voor wie bestemd?  Wat is de meerwaarde?  Eerste indruk.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
SamenLoop voor Hoop Inspiratiedag 2 oktober 2010 Workshop Bedrijfsvoering Rina Noorlander, KWF Kankerbestrijding.
De Onderwijscalculator 29 november 2009 Hergen Datema Artefaction.
Clubmiddag 15 oktober 2013 Kantoor programma’s ©ab wiegman.
Hoefware Automatisering paardenhouderijen
Enquête invullen met Lareb Intensive Monitoring demo.
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
Bart Pellens & Jens Veraa
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Prokkelen Laagdrempelig, participatie, inclusie Marian Geling.
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Wat betaalt de klant aan ons?
voor iedere ondernemer
Informatiebijeenkomst subsidie cultuur 2013 – 2016 , 3e tender Raymond Tassenaar adviseur subsidieverlening 8 oktober 2014.
WORKSHOP MARKETING VOOR STARTERS. Agenda: 1………………………………………. 2………………………………………. 3………………………………………. 4………………………………………. 1. WIE IS FREEK? 2. DE BASIS VAN JE.
HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie met 8 kantoren in Midden- en Oost-Brabant.
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Dagbegeleiding informatie avond voor cliënten en mantelzorgers 4 februari 2015.
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
Meer grip op uw verkoop Crisis=verkopen Afwachten=> actie
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Stap 2 Investeringsbegroting
1 Workshop: bewustwording loyalty Workshop loyalty, bewustwording en eerste stappen.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Wmo zorg & ondersteuning in 2015.
Permanence Uitwerkingen
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 4 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
DS WebUren presentatie. DS WebUren Sumatra DS WebUren is een Webbased urenregistratie oplossing, waarmee (externe) medewerkers op een snelle en gebruiksvriendelijke.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Komt een jonge klant aan de balie….. Bijeenkomst Economie docenten Malmberg Uitgeverijen Emile Kouwenhoven SNS REAAL.
Speel in uw sterkste opstelling Een inspirerend bedrijfsplan opstellen in drie uur tijd.
© EBC Nederland Financieel Bewust met Mijn Financien.nl ® Het platform voor uw medewerkers.
De factuur.
© snvl.be 2014 Veilig internetbankieren € €€€. Doel van de Workshop  Waarom bankieren via het internet?  Overzicht brengen van de mogelijkheden en de.
Wat is Hyperdesk? Web platform voor het optimaliseren en automatiseren van uw dienstverlening aan bedrijven. Kort samengevat:
Automatic Delivery Rewards
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
WELKOM bij de workshop van team Economie & Ondernemen (E&O)
Fijn dat je er bent!.
Minimaal €221,- per maand minder
Transcript van de presentatie:

Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten FNRS Manegepakket Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten FNRS Manegepakket versie 6.0.8.29 3.4

FNRS Manegepakket De FNRS helpt de ondernemer te professionaliseren doormiddel van het ontwikkelen van een goed softwarepakket voor de maneges Voor les, pension en overige activiteiten Het programma is nog steeds in ontwikkeling naar wensen van de manegehouders FNRS Manegepakket versie 6.0.8.29

FNRS Manegepakket Minder werk Beter overzichten Meer rendement Ondersteuning van de FNRS Professionele uitstraling Direct inzicht in betaling / vorderingen klanten Met 1 druk op de knop, factureren en automatische incasseren FNRS Manegepakket versie 6.0.8.29

FNRS Manegepakket € 395 ,- (excl. Btw) per jaar voor ondersteuning en vernieuwingen Dit pakket is alleen beschikbaar voor leden De FNRS blijft eigenaar van het pakket zodra u de overeenkomst opzegt kunt u geen gebruik maken van het pakket Er is een helpdesk en zijn gratis workshops Demo van dit pakket op afspraak in ons FNRS kantoor Ondersteuning op het bedrijf met het installeren en inrichten van het programma is mogelijk tegen een kleine vergoeding. FNRS Manegepakket versie 6.0.8.29

FNRS Manegepakket Mogelijkheden: Lessenregistratie Pensionstalling registratie met bijkomende kosten en registratie overige activiteiten Overzicht: Gereden lessen Werkstaat paarden Leskaarten Vorderingen Betalingen Omzet Facturen en nog veel meer FNRS Manegepakket versie 6.0.8.29

FNRS Manegepakket Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten Heeft u interesse ?? Vul een aanvraagformulier in of stuur een mail naar : manegepakket@FNRS.nl FNRS Manegepakket versie 6.0.7.29