| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

PECH ONDERWEG SERVICE. PECH ONDERWEG SERVICE AVOND-/NACHT-WEEKENDDIENST dé oplossing voor: GARAGEBEDRIJVEN & VOERTUIGVLOTEN (Fleetcontrol)
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Waarom MultiPosting? Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze dienstverlening. MultiPosting is een professionele organisatie welke zich toelegt op.
TagCloud Alle wervingsmiddelen onder 1 dak.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Totaljobs.nl Olivier van Duijn. Totaljobs Group Snelste groei • 5 miljoen bezoeken van 3.2m kandidaten per maand • Iedere 2 seconden een sollicitatie.
Social media gebruiken om een baan te vinden
Welkom bij…. EFFICIËNCY IN PERSONEELSMOBILITEIT. Wie is Synusflex ? •Nieuw instrument op het gebied van personeelsmobiliteit. •Efficiency staat centraal.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Anders Denken = Anders Doen! VERNIEUWEND ONDERNEMEN EN NETWERKEN “New roads towards the Labour Market: web based employment services of the JobCreator”
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Marco Oving Projectleider
De Banenbeurs is een uniek concept dat zich richt op werkzoekenden met een (v)mbo-, of hbo-opleiding die werk zoeken in de eigen regio. “Een banenbeurs.
Bedrijfskleding Bedrukken in Enschede: full color instrijk emblemen uit Enschede geeft een veel mooier en beter resultaat dan het borduren van emblemen.
> Zoekt u personeel? En wilt u  goed zichtbare vacatures?  gekwalificeerde kandidaten?  een vlot wervingsproces?  tegen lage kosten? Kies voor MKB.
Mobiliteit en Loopbaan
Dinsdag 4 april 2017 Bedrijfspresentatie Clean Concepts B.V.
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Social media voor (ouderen)organisaties Scholingsochtend SBOG ‘Kennismaken met social media’ Maandag 5 maart 2012.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
“Packaging Your Future”
Presentatie Namens de werkgroep: Peter Budel Utrecht
Commercieel Manager totaljobs.nl
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Werkgeversservicepunt
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
StepStone Product Presentatie
Meer informatie? Ga naar:
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Acceptatiemanagement conform B-Accept Winand van Drenth
Producten & Werkprocessen
Op stap met m’n diploma! Bron:
'Ondernemen met je hart' Presentatie Participatiewet, Werkgeversservicepunt.
VOOR WERKZOEKENDE 40+ERS
Het nieuwe solliciteren:
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Bos Incasso & LAVG ALV Vereniging SZS 11 november 2010 Hans Meijers.
‘netwerken zonder grenzen’ Sociaal Netwerken in Regio 0318.
NIEUW van TeleComFactory 1.0 Online Bewaken Overal via internet uw bewakingsbeelden bekijken: op uw computer, smartphone of tablet-pc.
Cijfers & Trends Ondernemen In de Kappersbranche 1 april 2015.
Slim en veilig online winkelen Hein van Dijk
Maren Oosthuizen, diëtist
managen van de instroom
Pag. 1 Elementen van een goede presentatie: » Voorstellen van uw bedrijf; » Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van anderen in de markt; » Op welke manier.
SERR Meeting Naar een sluitende aanpak voor werkgevers.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Waarom InDrenthe? Wie kijkt er naar een livestream? Wat betekent InDrenthe voor uw evenement? Wat kost InDrenthe? Welke andere mogelijkheden biedt InDrenthe?
Instroom en mobiliteit Het programma Instroom & Mobiliteit van FCB draagt bij aan een passende bezetting in de branche Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
Meesters in Management! verzorgt het inhuren van een interim management professional welke vooral actief is met het vervullen van opdrachten binnen de.
Welkom in “de Bovenkamer”
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Presentatie doelstellingen ForAmbition 2016
BaTe Financiële Dienstverlening B.V.
Dienstverlening Krikke Consult
Transcript van de presentatie:

| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!

Wie is SportJob? | SportJob werving & selectie: dé werving & selectie specialist voor de sport meer dan ingeschreven werkzoekenden landelijk bereik snelle service top recruiters |

Waarom SportJob | Voordelen toegelicht: Specialist in de branche Onze organisatie heeft ervaring met het (online) werven van kandidaten in de sport & wellness en weet als geen ander de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. Tijdsbesparend Het uitzetten en afhandelen van vacatures kost uw organisatie veel tijd en middelen. Door SportJob het werving- & selectietraject te laten verzorgen, kunt u aanzienlijke besparingen bewerkstelligen. Hoge kwaliteitseisen kandidaten Onze professionele werkwijze, maar bovenal de hoge eisen die wij stellen aan onze kandidaten garanderen kwaliteit. Onze recruiters laten zich nimmer verleiden tot het zogeheten ‘CV-schuiven’. Persoonlijk contact Het gehele traject wordt begeleid door één recruiter die daardoor uw wensen als opdrachtgever volledig begrijpt. Ook richting de kandidaten kenmerkt onze dienstverlening zich door een zeer persoonlijke benadering, hetgeen onontbeerlijk is voor een goed functionerend wervingstraject. Groot kandidatenbestand Onze organisatie is al enige jaren actief binnen de branche en heeft zodoende een groot netwerk gevormd waaruit wij kunnen putten. Daarbij hebben wij exclusief toegang tot het enorme kandidatenbestand van SportCareer. |

SportJob staat voor de volgende uitgangspunten: Wij stralen betrokkenheid uit Wij leveren altijd kwaliteit en een hoge service Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen Wij zijn resultaatgericht en integer Wij streven naar een lange termijn relatie Onze uitgangspunten |

Wat maakt ons uniek voor kandidaten SportJob kent de volgende voordelen voor kandidaten: Uitstekende persoonlijke begeleiding Groot aantal werkgevers Snel een leuke baan 100% aandacht voor een naadloos passende vacature |

Onze opdrachtgevers SportJob werkt met veel enthousiasme voor: Sportcentra Fitnesscentra Wellnesscentra Zwembaden Sport gerelateerde organisaties U kunt ons altijd benaderen voor referenties! |

Vrijblijvend kennismaken met SportJob Voor alle informatie over SportJob kijkt u op: Opdrachtgevers melden zich aan door een te sturen naar Wij zijn u graag van dienst bij het invullen van de vacatures. |