Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Welkom in deze kerkdienst
Wat heb u er nu aan, dat u dit alles gelooft?
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Dankdag 2010 “ De School met de Bijbel” Thema: “Danken is Vieren”
Aanbidding in de aanbieding?!?
Ds. Jasper Klapwijk Gods verbond met ons Voorganger Thema
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Van harte welkom in deze dienst waarin de doop wordt bediend aan Suze Nuijen en aan Elisa Martina Oostindie.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Godsdienst.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Welkom in deze kerkdienst
Jezus verliest de liefde van mensen
Welkom in deze kerkdienst
Echt of nep?.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Beloften. Gods liefde heeft de vorm van een belofte.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Ik wist het wel: u bent een God die genadig is en liefdevol, geduldig en trouw, en tot vergeving bereid.
Hartelijk welkom in deze dienst
Zingen Vers 1 Dank U voor deze nieuwe morgen,
Welkom op TOV!.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Welkom Startzondag.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Liefde en trouw liefde en trouw in de wereld
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Welkom in deze kerkdienst
Vijf bemoedigingen voor je geloof Hebreeën 6:9-20.
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
in uw wijngaard te staan, samen te dienen, te zien wie U bent,
Zingen Vers 1 Juicht, alle volken, prijst de HEER!
Welkom in deze kerkdienst
Vader Zoon Heilige Geest
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
Zingen Vers 1 Hoe lang, o HEER, vergeet Gij mij?
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Ga dan op weg… De missie van de Verlosser
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
We lezen Jona 3 en 4 HC 35 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Het eerste lied: Psalm 145: 3, 5 Voorganger: ds. M.J.C. Blok te Nijkerk.
Koude douche. Ik zet het je betaald (of erger) God houdt maat wanneer Hij straft.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
U bent gekozen om de schat van uw HEER te zijn (Deut.7 en10b)
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 juli 2016 ‘Ach, hoe heeft het goud zijn glans verloren, het zuivere goud zijn kleur; het heilig gesteente ligt.
Welkom in deze kerkdienst
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt hij nieuwe weldaden. – Veelvuldig blijkt uw trouw! God is trouw en laat ons niet in de steek. Zijn genade omringt ons. Hij is trouw omdat hij dat heeft beloofd. Hoe trouw zijn wij in het afdragen van onze tienden en gaven en het gebruik van onze talenten?

Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 12 juli 2014 “De Heer heeft in zijn goedheid bepaald dat het werk in zijn wijngaard voortgang moet vinden door de middelen die hij heeft toevertrouwd aan zijn rentmeesters” (Testimonies, deel 3, blz. 117) Wij zijn de rentmeesters en dus verantwoordelijk voor een verantwoord gebruik van de middelen die ons ter beschikking staan. Helpt u de kerk om te kunnen werken?

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 19 juli 2014 “Van uw liefde, Heer, wil ik eeuwig zingen, van uw trouw getuigen, geslacht na geslacht” (Psalm 89:2). Laat ons geefgedrag zijn als muziek in de oren van onze Heer. Wij vieren zijn trouw aan ons, want zijn beloften zijn zeker.

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 26 juli 2014 “Ik zwijg niet over uw goedheid, maar getuig van uw trouw en uw hulp. In de kring van het volk verheel ik niet hoe liefdevol, hoe trouw u bent” (Psalm 40:11). Welk getuigenis geven wij over Gods trouw? Vergeet niet God te danken voor zijn genade in de tienden en gaven die wij vandaag afstaan.