Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over 2004. Je hebt alleen enkele minuutjes.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze TANTRA komt uit India.
Advertisements

Praten met kinderen over de wereld !
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Welkom op TOV! Helder licht??.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
ONTSPAN JE..., LUISTER ..., EN BEWONDER
Leer de namen van de noten 1
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Goed Karma Dit is een aardig artikel, maar kort. Geniet ervan ! Dit is wat de Dalai Lama voor 2009 moet zeggen. Dit alles vraagt een paar seconden om te.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor Je hoeft het maar een paar seconden lezen.
Discipelschap.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Kan ook maar iets dat gemaakt wordt door mensen in de buurt komen van de schoonheid van de natuur? Misschien muziek! FAUNA FAUNA.
die niet om jou zou huilen.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Goed Karma Dit is een aardig artikel, maar kort. Geniet ervan ! Dit is wat de Dalai Lama voor 2009 moet zeggen. Dit alles vraagt een paar seconden om te.
Wie is wijs en verstandig?
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Hoe kun je Geloven? 1.
Het leven.
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
Oplossingsgericht coachen
Leer de namen van de noten 2
Il Silenzio.
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
WISKUNDIGE FORMULES.
Het levensboek.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Onderzoek en publicatie voor het lectoraat
Leven zoals het leven je is gegund
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Godsdienst 1 1.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
VERGEET NIET DAT HET VANDAAG HALLOWEEN IS!
Voorrangsregels bij rekenen (1)
Wat willen we vandaag doen?
Interpreteren van data
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming.
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Verlangens van God.
Heb je vandaag een slechte dag?
Met handen en voeten geloven 1
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Preek Jakobus 2:
workshop ‘Ik sta voor….’ Een Introductie over onze gedragscode
45 levenslessen Klikken voor vervolg Muziek: snowdream.
Heel interessant !.
Welkom in de samenkomst
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !.
Diverse spreuken en gezegde`s
PPS Daniel 14/01/2008 Il Silenzio.
Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming.
45 levenslessen Noorwegen. Teksten van: Regina Brett. Music: snowdream
Transcript van de presentatie:

Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over 2004. Je hebt alleen enkele minuutjes nodig om dit te lezen en te overdenken. Houdt dit bericht niet voor je zelf. Het zou prachtig zijn als je deze mantra verder stuurt binnen 96 uur. Je ontvangt dan een onverwachte verrassing. Dit is een waarheid voor iedereen – zelfs als je niet achterdochtig bent… ongeacht je geloof… of het vertrouwen dat je wil schenken…

Leidraad voor het leven 1. Houdt er rekening mee dat grote liefdes en grote prestaties grote risiko ‘s vergen.. 2. Als je verliest, verlies niet de leerzame ervaringen.. 3. De basis van alles: Heb respect voor jezelf, Heb respect voor de ander en Draag verantwoordelijkheid voor al je daden.

4. Bedenk dat het niet krijgen van iets wat je wil hebben, soms een wonderbaarlijk teken van geluk blijkt te zijn. 5. Leer regels van buiten zodat je weet hoe je ze netjes kunt omzeilen. 6. Laat een geweldige relatie niet kapot lopen met een kleine discussie. 7. Als je realiseert dat je een vergissing hebt begaan, onderneem meteen actie om dit de corrigeren.

8. Breng iedere dag enige tijd door in je eentje. 9. Sta open voor veranderingen, maar laat hierbij nooit je eigen waarden los. 10. Bedenk dat stilte vaak het beste antwoord is. Leef een goed en eerzaam leven. Als je dan ouder wordt en terugdenkt, zul je van elke seconde kunnen genieten. 12. Een liefdevolle atmosfeer in je huis vormt het fundament voor je leven.

13. Als je het niet eens bent met een liefdevolle persoon, beperk je alleen tot het heden en laat het verleden rusten. 14. Deel je kennis. Het is een manier om onsterfelijkheid te verkrijgen. 15. Wees goed voor moeder aarde 16. Ga een keer per jaar naar een plek waar je nog nooit geweest bent.

17. Bedenk dat de beste relatie zich uit doordat de liefde voor elkaar de behoefte voor elkaar te boven gaat. Meet je succes naar wat je hebt moeten opgeven om iets te bereiken. 19. Benader liefde en koken met grenzeloze uitbundigheid.

STUUR DEZE MANTRA PER E-MAIL NAAR TENMINSTE 5 PERSONEN EN JE LEVEN ZAL VERRIJKT WORDEN 0-4 personen: Je leven zal enigzins verrijkt worden. 5-9 personen: Je leven zal zich naar je inzicht verrijken. 9-14 personen: Je zult in de komende 3 weken minstens 5 verrassingen beleven. > 15 personen: Je leven zal ingrijpend verrijkt worden en alles waarvan je ooit gedroomd hebt, zal haar vormen beginnen te tonen. Houd dit bericht niet voor je . Deze mantra moet binnen 96 uur doorgegeven worden. Je zult aangenaam verrast worden.