{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Basisboek Interviewen 3e druk 2012
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Sporten.
Het reisburo van de toekomst? 10 SEPTEMBER 2013 Via Actuele signalen naar mogelijkheden voor retailing in de reiswereld….
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
EMEG lijst: opdracht 12.
 Gran Turismo was jarenlang de ongeëvenaarde koning van de realistische racegames waar de concurrentie maar niet aan leek te kunnen tippen. In de ruim.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Gemaakt door Mike van Doorn
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Geluid aan.
Nieuwsbegrip Doel van deze les:
Van Abbemuseum.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
EMEG lijst: opdracht 10.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Wat begon als een paradijselijk sprookje, eindigde in een flop
Michiel Claeys. Studie richting Ik volg mijn eerste jaar sociaal werk in KATHO Kortrijk.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
een sinterklaasliedje
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Heb je vandaag een slechte dag?
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
5 e /6 e leerjaar Vul hier je school in LES 2 - Krabbels van een onderzoeker.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
HEBT U DE TIJD?. INOEFENEN VAN DE LEERSTOF Los steeds de vragen op om naar de volgende vraag te gaan. Klik op de pijltjes om verder of terug te gaan.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.
Samenwerken En Ontwikkelen. Samenwerken Met deze mensen werk ik samen.
Luisteren en feedback Hoofdstuk 15 VP15 Begeleidingskunde
Ben jij je eigen databaas? Aangeboden door
Psychologieles 7 lesweek 7
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Waarom? Als je straks klaar bent met studeren ga je werken. Of je nou voor jezelf begint of in loondienst gaat, het is belangrijk om iets te doen.
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Ik ben vandaag niet thuis Ga jij naar de Colruyt? Ten eerste breng je choco mee Denk ook aan Nesquik Daarnaast nog mandarijntjes En ten slotte mag je geen.
Hoe kan ik het beste in Nederland een eigen Game bedrijf opzetten?
Het 24 spel.
HET GAMEPROFIEL VAN DE GROEP
Transcript van de presentatie:

{ World of Warcraft

Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht

 Ik speelde vroeger ook weleens games die gerelateerd waren aan World of Warcraft. Daarom kijk ik er eerlijk gezegd ook wel naar uit om dit te gaan spelen. Ik verwacht dat het een goed uitgewerkte game is die aan veel details heeft gedacht. Het zou een beleving moeten zijn om dit spel te spelen aangezien het een enorm populaire game is. Mijn verwachtingen zijn dus hoog. Verwachtingen

 Ik vond dit een erg goed spel om te spelen. Echter is dit wel heel erg ‘fantasy’. Daar ligt mijn interesse iets minder, want ik ben een realistisch persoon. Ik heb de game wel met plezier gespeeld en over het algemeen zijn mijn verwachtingen zeker waargemaakt. Ik ga het spel maar niet meer spelen, want straks gaat mijn studie er nog aan onderdoor, haha! Ervaring

 Het verschil tussen de verwachtingen en de ervaring zijn dus niet zo groot. De game heeft min of meer mijn verwachtingen waargemaakt, omdat het een goed uitgevoerde game is. Ik snap ook waarom de game zo populair is aangezien er aan alle details zijn gedacht. Om deze game te spelen is een soort ontsnapping, en jezelf naar de top werken. Verschil