Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Delen van apparatuur woensdag 21 maart Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en.
Terry Knibbe Wouter van Bakel Jasper ten Bloemendal
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
De onderdelen van de pc.
Presentatie Clubmiddag December 2010
En…geniet je een beetje van je reis?
“Een reis naar Licht”.
Video Verwerking Movie Maker
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Let op bij een upgrade! = op DVD (geen CD) Gebruik je Windows Vista? Als je Windows Vista hebt, kun je Windows 7 Upgrade-versies aanschaffen.
Netwerken. Wat is een netwerk? Je spreekt van een netwerk van zodra twee of meer computers met elkaar verbonden zijn. Je kan thuis een klein netwerkje.
Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen.
Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Les 5 Geluidsbestand, videofragmenten Powerpoint.
Discipelschap.
Spreekbeurt door Maxime Van Poucke 6A
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Het verleden en de toekomst van muziek.
Door Kick de Wolff Netwerk thuis maken Door Kick de Wolff
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Wat maakt het leven zinvol?
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Elke middenklasser PC voldoet en is 128Mb geheugen voldoende. Hoewel meer wenselijk kan zijn als u veel geluid gaat bewerken. Het geluid opnemen kan met.
Is dit onze meester????. Doet hij het wel of niet??
Leven zoals het leven je is gegund
Praktische opdracht informatica door : Xandor Spijkers klas: v4c.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Voorjaar.
Filesharing via P2P Andreas Verhoeven Technische Informatica.
Presentatie Het BIOS (wat is dat) Rondkijken in het BIOS
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Canal Digitaal Digitale Televisie via de satellietschotel De meeste kanalen met de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Kees Färber Directeur Operations.
CLOUD COMPUTING Wat is het? Wie zijn de aanbieders? Is het veilig? Wat kun je er mee? Robert K Bol PVGE Best.
Social media.
hcc!pc Werkgroep netwerken
Playstation 3 Gepresenteert door: IO42B Niels Priester Robert Maes.
Oud worden in deze tijd..
Repressief Zakboekje VRU 2012
Dagelijkse gedachten Muziek : Gene Pitney & Marc Almond: Something’s gotten hold of my heart.
Welkom.
Orchies met.....spreuken De orchideeënfamilie is één van de
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Opzet presentatie nieuwe communicatiemiddelen.
Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Downloaden van muziek en films woensdag 26 maart 2014.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Hocus Pocus met Alfons Alfrink Regisseur Torill Kove Land Noorwegen Jaartal 2013 Tijd 72 minuten Taal Nederlands gesproken Groep 3/4.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Over Raspberry PI Wat is een Raspberry Wat kun je er mee
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
Media Players, muziek rippen, CD`s branden, en muziek downloaden woensdag 20 januari 2016.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
Bukur Biskota Het voedsel van de toekomst. Bart Bolink, Luc Italiaander, Loes Pastoor, Marloes Bongaarts, Veroniek Kersten en Britt Ruumpol.
Durf te kiezen, durf te verliezen – je bent rijk in Christus.
Cliënt en media wijsheid Les 4 MZ Blok 4 Ouderen en mediawijsheid.
Near Field Communication Nicki, Lorette en Maaike.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Transcript van de presentatie:

Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500

Idee 1 De computer die momenteel in het bezit is van de heer krijger zal als media server dienen en zal de films en muziek huisvesten. Al de media apparatuur in de huiskamer (eg; de TV, QUAD stereo-installatie en de toekomstige PS3 van de heer krijger) worden aan een media center server aangesloten. Deze server is ingesteld om al zijn bestanden te halen van de computer van de heer krijger. Deze doet dat d.m.v een router. Dit kan beiden draadloos en bedraad. Het is aan te raden bedraad te kiezen voor optimaal ontvangst.

Het nadeel Er is een probleem met dit idee, en met elk ander idee dat hierbij bedacht kan worden. De computer van de heer krijger staat niet in de buurt van de tv. Elke keer als men wilt kijken of luisteren naar media via de media center zal men eerst naar de computer moeten lopen om deze aan te zetten en vervolgens moeten wachten tot hij opgestart is. Dit duurt allemaal erg lang en soms heeft meneer Krijger haast dus kan dat niet.

De oplossing, Idee 2 Uitleg: Als media opgeslagen wordt, zal het medium waarop het is opgeslagen altijd moeten worden aangezet om dit te kunnen bereiken. Oplossing: De aanschaf van een dedicated server die 24/7 aanstaat om de media bestanden te huisvesten.

Uitleg De aanschaf van deze server zal het probleem verhelpen omdat deze ALTIJD aan zal blijven. De voordelen hiervan zijn aanzienlijk: Men kan door het hele huis (en over de hele wereld via internet mocht dit nodig zijn) de bestanden bekijken en beluisteren. Dit zonder ook maar ooit van de bank af te komen. Ook de originele computer van de heer krijger kan ingesteld worden om de bestanden van deze server automatisch te bekijken alsof het op de computer zelf staat.

Illustratie

Media center Windows media center is een OS geschreven door het bedrijf microsoft die een van een pc een multimedia hub maakt. Hierop kun je alles aansluiten wat media kan afspelen zoals tv’s, mp3 spelers en stereo installaties. Media center maakt het dan heel makkelijk om deze bestanden door te sluizen naar het randapparatuur in kwestie.

De kosten De kosten zijn ontzettend hoog en het is zonde van het geld om voor deze installatie alleen gebruik te maken d.m.v het bekijken van media in de huiskamer. Voordeel: Een dedicated server kan vele dingen meer dan alleen wat er in deze presentatie beschreven is, zoals het hosten van een eigen site, de mogelijkheid om persoonlijke bestanden overal ter wereld beveiligt te zien en bewerken, een printer aan te sluiten en de mogelijkheid hebben ALTIJD te printen waar je ook bent op de wereld. - De uiteindelijk kosten bedragen ongeveer €600 maar kunnen bekort worden tot ongeveer €450

Conclusie Dit idee is zonder meer de beste oplossing die er met de huidige technologie beschikbaar is, hij is jammer genoeg ook zonder twijfel de duurste, zelfs na aanschaf moet er gedacht worden aan de stroom kosten van de continu draaiende servers.