De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Delen van apparatuur woensdag 21 maart 2012. Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Delen van apparatuur woensdag 21 maart 2012. Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en."— Transcript van de presentatie:

1 Delen van apparatuur woensdag 21 maart 2012

2 Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en men gemeenschappelijk gebruik wil maken van randapparatuur, zoals printer, scanner, externe schijf, dvd-speler, etc. en van centraal opgeslagen informatie

3 Delen van apparatuur Delen van internet verbindingsfaciliteiten (modem, router, WiFi-station) Internet provider

4 Delen van apparatuur Intern (thuis)netwerk instellen

5 Delen van apparatuur Delen van een printer verbonden met één van de computers; een thuisnetwerk is aanwezig Computer en printer moeten aanstaan!!

6 Delen van apparatuur Delen van een printer; software instellingen Selecteer printer en klik rechtermuisknop Klik met linkermuisknop op “Delen….”

7 Delen van apparatuur Delen van een printer; software instellingen Selecteer printer en klik rechtermuisknop Klik met linkermuisknop op “Delen….”

8 Delen van apparatuur Een thuisnetwerk is aanwezig Installeer een printer met een (WiFi)netwerkinterface Internet provider

9 Delen van apparatuur Delen van schijfgeheugen (map) op een computer Een thuisnetwerk is ingesteld Computer moet aanstaan!!

10 Delen van apparatuur Delen van schijfgeheugen; software instellingen Standaard al ingesteld op delen: Gedeelde documenten Zelf een map deelbaar maken: Selecteer map; kies via rechtermuisknop “Delen en beveiliging…..”

11 Delen van apparatuur Een thuisnetwerk is aanwezig Installeer een externe schijf met een (WiFi)netwerkinterface Internet provider

12 Delen van apparatuur Delen van multimedia bestanden op een computer Een thuisnetwerk is ingesteld Computer moet aanstaan!!

13 Delen van apparatuur Delen van multimedia bestanden; software instellingen Via Windows Media Player op de desbetreffende computer Ga naar mediabibliotheek en klik op item “media delen…..”

14 Delen van apparatuur Streaming media naar TV Een thuisnetwerk is ingesteld en TV is opgenomen in het netwerk Computer moet aanstaan!! TV heeft een (WiFi)netwerkinterface

15 Delen van apparatuur Streaming multimedia naar TV; software instellingen Installeer Media Center software op de computer • Windows Media Center (of Windows Media Player) • XBMC • Boxee • …….. Stel in welke multimedia (mappen) gebruikt mogen worden Stel in naar welke netwerkapparaten (TV) de “streaming” mag gaan plaatsvinden

16 Delen van apparatuur

17


Download ppt "Delen van apparatuur woensdag 21 maart 2012. Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en."

Verwante presentaties


Ads door Google