De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen."— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen.

2 Toelichting  Eerst zal ik de voordelen laten zien van de DVD.  Daarna zal ik de nadelen laten zien van de DVD.  Daarna zal ik de voordelen laten zien van de VHS.  Daarna zal ik de nadelen laten zien van de VHS.

3 DVD voordelen  De dvd is natuurlijk een zeer goed medium om grote bestanden op te plaatsen.  Je kunt zelf ook DVD’s branden, je hoeft niet een extern apparaat erop aan te sluiten.  De kwaliteit van DVD is buitengewoon goed in vergelijking met VHS.  Meerdere cd-roms kunnen op 1 DVD-schijf worden gebrand.

4 DVD nadelen  DVD schijfjes en DVD-apparatuur zijn redelijk duur.  DVD recordable schijven kun je niet meer gebruiken nadat er een fout is opgetreden tijdens het branden.  De DVD-schijf is gevoelig voor krassen.

5 VHS Voordelen  Video tapes zijn niet zo duur als DVD-schijven.  Het is een veelgebruikte manier van videomateriaal opslaan en veel huishoudens beschikken over een videorecorder.  Ook kun je programma’s opnemen die op de TV zijn te zien, je hoeft dan ook niet altijd thuis te blijven.

6 VHS nadelen  De kwaliteit is beduidend slechter dan dat van de DVD.  Een videoband is aardig kwetsbaar.  Je kunt zelf niet zo makkelijk een video kopiëren, dan moet je namelijk nog een videorecorder erop aan sluiten.


Download ppt "Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen."

Verwante presentaties


Ads door Google