Periodiek van de Sint-Tilloruiters Izegem., Slabbaardstraat Noord, 8870 Izegem, 0497-104802 Roterijstraat, 8860 Lendelede, 051/305835, rekeningnummer 738-6031015-62.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Advertisements

Een oog voor voetbal.  Je bent jong en je bent minstens 15 jaar  Je bent niet meer zo jong …  Maar het voetbalmilieu blijft je aanspreken SCHEIDSRECHTER.
Een balletje voor Oranje-Zwart Extra inkomsten voor nog betere training en trainingsmaterialen.
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Hoe vul je een aangifte goed in ? Gelieve de richtlijnen op te volgen. Er is geld mee gemoeid. Deze dossiers moeten aanvaard worden door het Federaal Solidariteitsfonds.
Inhoud •Algemene info •Quiz •Mogelijkheid tot stellen van vragen.
Sta stil... Maak contact... Voel... Kies... 4 avonden voor jou.
Woord van Leven Januari 2010.
Provinciale jeugdselectie ANTWERPEN
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
Bestelprocedure GIDP – Katholiek Secundair Onderwijs Regio Mechelen.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
A CCOUNT AANMAKEN BIJ BADMINTON V LAANDEREN
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Men vraagt zich af waarom …??
‘Het podium op voor Villa Joep!
Discipelschap.
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Ds. Jasper Klapwijk Gods verbond met ons Voorganger Thema
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
De Kalender en De Seizoenen Ellen Adriansens Gegradueerde in de ergotherapie BuSo – OV 2 – 2 e graad Algemene en Sociale Vorming Raamplan BuSo.
Sta stil... Maak contact... Voel... Kies... 4 avonden voor jou.
Indien je vóór mij zou sterven,
Welkom!.
"in geen ding bezorgd" 1.
Groot geloof 1.
Godsdienst 1 1.
User management voor ondernemingen en organisaties
God zegent je zodat je zult heersen 1.
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN INFORMATIEAVOND. Agenda 1. Welkom / Even voorstellen 2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt!
Beste vrienden, Aan de hand van jullie inschrijvingen voor de tornooien stelde ik de achttallen samen.(zie verder in deze brief). Ik verwacht dat jullie.
De Wet maatschappelijke ondersteuning
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
13 juni 2013 Bodegraven vanaf hoofdstuk 7:1 1. 1Korinthe 7 1 Wat nu de punten betreft, waarover gij mij geschreven hebt, het is goed voor een mens niet.
10 raadseltjes om jouw logica te testen !!!
Daar ben je op je best !. U6 speelt enkel 2V2 Verplichte vervanging na time-out Speeltijden zijn 4 X 15’ tot U13.
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
? ! Gods gerechtigheid... 1.
27/11/2014 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Niets zonder Gods zegen
De nieuwe levenswandel Efeze
Strijd om de titel “Sportiefste vereniging “ Op 8 maart gingen we zwemmen ! Zij die er niet bij waren hadden ongelijk. Met 53 deelnemers kwamen we meteen.
Periodiek van de Sint-Tilloruiters Izegem., Slabbaardstraat Noord, 8870 Izegem, Roterijstraat, 8860 Lendelede, 051/305835, rekeningnummer
ONTSPAN , LUISTER EN LEES
Strijd om de titel “Sportiefste vereniging “ Een woordje uitleg : Het is de bedoeling om met zoveel mogelijk personen deel te nemen, dus breng je ouders,vrienden.
Hoewel het zomerseizoen in mineur eindigde, moeten we verder. Het bestuur buigt zich reeds over het nieuwe ruiterjaar. Er zijn weeral twee jaren voorbij.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
{. Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Men vraagt zich af waarom …
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Stadswandeling TILBURG
Transcript van de presentatie:

Periodiek van de Sint-Tilloruiters Izegem., Slabbaardstraat Noord, 8870 Izegem, Roterijstraat, 8860 Lendelede, 051/305835, rekeningnummer Beste vrienden, Mag ik even jullie aandacht voor de wijzigingen op de kalender. Omdat wij als club werden aangeduid om te jureren op tornooi te Oostkamp, kregen wij de toestemming om aan een tornooi in Oost- Vlaanderen deel te nemen : nl op 25 juli te Burst. In tegenstelling wat het inschrijvingsformulier vermeldde zal de camion bij voldoende inschrijvingen toch rijden. Vergeet niet dat de waarborgen op voorhand dienen betaald te worden !!. In het bestuur werd besloten dat iedereen die deelneemt aan de tornooien dient achttal te rijden. Ook zij die door omstandigheden niet konden deelnemen aan de oefeningen zullen op de tornooidag verwacht worden deel te nemen aan het achttal beginnelingen. Zo kunnen wij aan onze verplichtingen als club blijven voldoen. Op de tornooidag zal op de uurregeling aan de camion aangeduid worden in welk 8- of 4-tal je zal deelnemen. Ik verwacht dan ook dat IEDEREEN de uren van het achttal opvolgt en zich op tijd (dit is een 1/2u op voorhand) aan de ring aanbiedt. Denk eraan als jij er niet bent kunnen de anderen ook niet rijden ! Verder wil ik de moedige fietsers bedanken die deelnamen aan “Izegem fietst”. Dank zij hen hebben we onze goede positie min of meer kunnen handhaven en komen we nu op een voorlopige 5de plaats ! Ann. Op de Kalender 3-julHuwelijk Carmen 4-julTornooi te Kortemark 11-julTornooi te Roeselare 18-julTornooi te Torhout 25-julTornooi te Burst Oost-Vlaanderen 22-augTornooi te Lo-Reninge 29-augRuitertornooi te Izegem 5-sepTornooi te Sijsele 12-sepJureren te Oostkamp 18-sepHuwelijk Chris Desimpel 19-sepProvinciaal Tornooi te Deerlijk 26-sepNat. Ponytornooi te Schoonbroek 26-sepIzegemse Wandeltocht 3-oktNationaal Ruitertornooi te Waasmunster 24-oktVolkssporten 29-31/10/04Weekend in de Ruiterschool te Oud- Heverelee Vanaf 11 juni ook oefening op vrijdag ! We verwachten jullie om 19u30 !

Huwelijk Carmen en Bert praktisch : We verzamelen om 9u30 in de ambachtenlaan ter hoogte van Rottey’s. De camion zal om 9 uur aan de paddock laden, om 9u15 bij Desimpel en om 9u30 bij Rottey’s. We begeleiden het koppel vanop het hof te Roeselare naar de kerk en terug. Daarna wacht ons een receptie op het hof. Uniform en zadeldoek van Izegem verplicht ! Gelieve je naam op te geven (aan Ann ) voor 29 juni als je meegaat !!! Miek 6de op de nationale cross te Mol ! Er mogen dan al geen crossen zijn in de provincie, dat weerhoudt Miek Dejonghe er niet van om toch aan een heel pak wedstrijden deel te nemen. En met resultaat : zij werd geselecteerd voor deelname aan de nationale cross, waar zijn onze Izegemse kleuren heel verdienstelijk verdedigde. Proficiat Miek ! Zoveelste selectie voor de nationale indoor van Koen ! Het begint stilaan een gewoonte te worden : Koen Desimpel sleept ieder jaar een selectie voor de nationale indoor in de wacht. Weliswaar met wisselend succes, maar doe het hem maar na ! Proficiat Koen ! Een woordje uitleg over de sponsoring : Omdat er blijkbaar nogal wat onzekerheid bestaat over het verzamelen van de sponsorgelden, hier een beetje uitleg. Hoe ga je te werk ? Als je een potentiële sponsor op het oog hebt kan je twee dingen doen : of je stapt er op af en spreekt hem persoonlijk aan; of je vraagt aan Ann om hem eerst een brief te sturen die jou komst aankondigt. Het spreekt van zelf dat je dan zijn juiste naam en adres moet doorspelen. Aan de hand van de sponsorformules kan je hem overtuigen ons te steunen. Een ander bedrag mag natuurlijk ook ! Hoe moet de sponsor betalen ? Laat hem zelf kiezen hoe hij betaald, zorg er steeds voor dat je zijn gegevens correct noteert. Per overschrijving: Ann zal hen een factuur opsturen en bij betaling de nodige vrijkaarten voor het tornooi. Cash : ontvang het geld en breng dat naar Ann, zijn zal een factuur (voldaan) opmaken en die samen met de vrijkaarten opsturen In natura : liefst NIET. Maar indien hij anders niets wil sponsoren mag je dat ook aanvaarden. Hiervoor wordt er geen factuur opgemaakt. Afsluiting van de sponsoring : De hoofdsponsors (250€) moeten tegen 30 juni binnen zijn, de andere sponsors tegen 31 juli. Nog vragen ? Ann Een voorlopig 5de plaats in het klassement van de Sportiefste vereniging ! Dank zij Olivier, Joris, Katrien, Marianne, Georges, Korneel en hun familie konden we onze gunstige plaats in het klassement handhaven. Volgende afspraak : 26 september voor de wandeltocht.