Harry Potter Studios.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
3 x opvoeden 12 april Effecten van belonen en straffen
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
EMEG lijst: opdracht 8.
Welke boeken kies ik voor mijn kinderen?
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
DVD Harry Potter and the Order of the Phoenix Interview met de regisseur en editer.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Annie The Musical.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
CKV kunstautobiografie
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Transcript van de presentatie:

Harry Potter Studios

Opdracht Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?

Verwachtingen Ik verwacht dat ik het niet heel erg interessant ga vinden. Ik heb geen enkele Harry Potter film gezien, of Harry Potter boek gelezen dus daarom zie ik niet in waarom ik dit zou leuk vinden. Het is leuk om mee te maken en ik zou het zeker aan mijn ervaringen kunnen toevoegen, maar meer dan dat zal het niet zijn.

Ervaring Mijn ervaring is eigenlijk sensationeel. Ik dacht dat ik het helemaal niet zo leuk zou vinden, maar het tegendeel is bewezen. Het is werkelijk waar geweldig om de set te zien waar de Harry Potter film echt is opgenomen. Het is eigenlijk ongelooflijk om te bevatten dat je staat op plekken waar ook de karakters in de film hebben gestaan. Daarom vind ik dit een geweldige ervaring en had ik het niet willen missen. Er waren verschillende ruimtes waarbij er enorm veel op je afkwam. Van kleding die de karakters uit de film hebben gedragen tot aan delen van de set zelf. Het was een totaalbeleving en ik heb ontzettend genoten.

Verschil Mijn verwachtingen en ervaring komen dus totaal niet overeen. Ik had gedacht dat ik dit niet zoveel zou aan vinden. Dit kwam vooral vanwege het feit dat ik nooit de films heb gezien of de boeken heb gelezen. Maar om daar echt te kunnen staan is een ervaring voor het leven.