Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Perfectionisme.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Proloog.
Minecraft.
Samenvatting Book of lenses
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
door: Roderick Juffermans
Maak van Dyslexie je gaven. In plaats het te zien als een handicap
Jozua Hoofdstuk 9 Lopen en gedragen worden Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
4. Verhip!. Energie Punten Kids Connect Speel je liever met een eendje of met een pop?
Hoofdstukken 15 en 16.  als spelers meer keuze hebben kunnen nieuwe verhalen ontstaan. Hoe kan ik meer keuzes brengen?  Conflicten leiden tot meerdere.
Denk aan het buddy-systeem: twee hebben meer plezier dan één...
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Het verleden en de toekomst van muziek.
Bezoek een sportief evenement:
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Het leven.
Wat maakt het leven zinvol?
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Zonnestralen van vriendschap
Medmec04 week 5 Engagement. LesOnderwerpenHuiswerk voor komende week en les 1 o Inleiding module & werkwijze o Inleiding opdracht 1 en 2 o Bestuderen.
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
Hoofdstuk 15: One Kind of Experience Is the Story Story/Game Duality The Myth of Passive Entertainment The Dream The Reality The String of Pearls The Story.
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Glow.
Glow.
DEEL 2 LES 20 De verdieping Les 20 Signaleren Versie
Hoe je kijkt bepaalt wat je ziet
Deltion College Engels
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Hé Pssst Lidia.
Playstation 3 Gepresenteert door: IO42B Niels Priester Robert Maes.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
5 e /6 e leerjaar Vul hier je school in LES 2 - Krabbels van een onderzoeker.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Emoties door Games Door: Vera Prins. “ Wat is de meerwaarde van emoties door games ?
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Hoofdstuk 8: The game is made for a player. Ken de spelers  Einstein: Leer luisteren naar je publiek en weet wat je doet.  Project yourself: Plaats.
Heel interessant !.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
Liliane de Voogd CO1K, Fontys ACI Mei  Opdracht: speel een aantal uur een serious game  Activiteit: speel de game mee en haal een level.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
“Ga de weg van de liefde.”
HEY PSSSST.....
Flip de Proef Hoofdstuk 4 maar dan anders…. Wat is dat? Hoofdstuk 4 gaat over handig tellen. Dat gaan we proberen 's op een andere manier te doen. Ik.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Een verhaal dat onrustig maakt…
HET GAMEPROFIEL VAN DE GROEP
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
Korte inleiding + inhoudt
Transcript van de presentatie:

Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21

De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw game echt en overweldigend laten aanvoelen, zodat de speler het spel serieuzer neemt Esthetisch plezier mag je niet onderschatten. Als jouw game veel mooi artwork bevat dan is alles wat de speler tegenkomt, een beloning Als je spel een mooi oppervlak heeft dan zullen de spelers kleine fouten sneller vergeven

Goede concept art zorg voor: Een duidelijk beeld van wat je wil bereiken Laat de mensen, je game wereld zien en betreden Prikkelt mensen om jouw game te spelen Prikkelt mensen om aan jouw game te werken

Audio is ook deel van esthetiek Er werd een test gedaan met 2 groepen jongeren die het zelfde game moesten spelen, maar de ene met lage kwaliteit audio en de andere met hoge kwaliteit audio Er werd aan hun gevraagd om het spel te beoordelen op hun graphics De groep met de hoge kwaliteit audio gaf een hogere score ondanks ze hetzelfde spel hadden gespeeld

Een voorbeeld Een goed voorbeeld vind ik Skyrim. Het heeft een spelwereld die overweldigend is, er lijkt geen einde aan te komen Ook maakt Skyrim heel goed gebruik van audio, de muziek maakt de sfeer, maakt het nog spannender dan het al is.

5 dingen die mensen zoeken wanneer ze games met anderen spelen 1.Competitie 2.Samenwerking 3.Ontmoeten 4.Het verkennen van onze vrienden 5.Het verkennen van onszelf

Een voorbeeld Hier vind ik een goed voorbeeld: Call of Duty De meerderheid van de cod-spelers zullen dit spel spelen omdat ze tegen mekaar en met elkaar kunnen spelen Dit spel maakt heel erg goed gebruikt van de 5 zojuist opgenoemde punten Cod gaat over het verslaan (competitief) van jouw vijanden en het samenwerken met jouw teamgenoten Ook leren veel mensen op deze manier andere mensen kennen die ze anders nooit hadden leren kennen