Automotive Design Rolls Royce Phanton 2.0. Packaging.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Opkomen voor jezelf.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Automotive Design Rick Richter, Jeroen Kraaijkamp,
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Een verhaal om te onthouden
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Automotive Design College Packaging Design Maarten Beerten (geredigeerd door Roeland Hogt) Afgestudeerde Automotive Engineering In 3 e jaar hoofdontwerper.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Heksen in de Middeleeuwen
Het Leven /04/2017.
Een tekenles over:.
Samenvatting Learning Circle
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
1 Flin Nortier Interaction Designer. 2 stage Media republic: crossmedia bedrijf Conceptontwikkeling en –visualisatie voor presentaties aan klanten Twee.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Van Abbemuseum.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
VVoorwoord OOntwerp MMateriaalkeuze AAanbevelingspunten PProductie van logo CConclusie.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Mijn eerste levensbehoefte is…
Ik had een droom verleden nacht,
Wolvecamp tentoonstelling
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Voor Aranka... Van Aart.
Weet je wie ik ben ?.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Sint-Maarten.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Een wijze les voor jullie:
De Plas. Wie heeft nooit een plas op de weg gezien wanneer het hard regent? En wie heeft zich nooit beklaagd over de slechte staat van het wegdek in zulke.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Dierengedachten. Muziek : Glenn Miller « In the mood »
Wat leer je? Je leert dat heel veel actuele onderwerpen ook iets met wetenschap en techniek te maken hebben. Je denkt na over wat wetenschap en techniek.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Oh, nee! Wat Een ramp!
‘Mixed up piles’.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Klachtenbrieven schrijven Oefening 4.6 p
Wetenschapper in de klas Scarabeeklas De Schouw en Zecc Architecten.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.
Stage bij Dijkwaard 2014 Naam leerling. Persoonlijk leerdoel stage klas 3 Nieuwe technieken aanleren in het schilderen.
3L week 27: ‘Wandelen: jong geleerd, oud gedaan.’ © JL
PRESENTATIe Werklamp.
Buigbare zaklamp Tom Oerlemans
Transcript van de presentatie:

Automotive Design Rolls Royce Phanton 2.0

Packaging

Concepts Eisen: -6 personen -Elektrisch -Ruimte voor bagage -Accu onderin -Zelfrijdend -Vleugeldeur -Taxi (collectief)

Individueel ontwerp

Exterieur

Persoonlijk Als auto liefhebber heb ik een voorliefde voor nieuwe modellen. Maar hoe ontstaan die modellen? Bij het keuzevak Automotive design heb ik geleerd hoe een concept car ontstaat. Helaas heb ik de eerste week gemist, daarom heb ik opdracht 1 en 2 niet kunnen maken. Maar in week 2 moesten we al gelijk een groep vormen. Met vier anderen moesten we een omgeving kiezen voor onze concept car. We kozen voor de omgeving: Collectief regionaal. We hadden met elkaar besproken dat het een soort Taxi moest worden. Daarna heeft iedereen z’n zegje gedaan, zo hoefde er voor mij geen bestuurder meer in, en kon je doe auto oproepen met je ‘smartphone’. Ook de vleugeldeur, goed te zien bij de packaging, was een idee van mij. Er waren nog wat meningsverschillen over de motor, elektrisch of niet, uiteindelijk is het toch elektrisch geworden. Bij voorbaat dacht ik niet echt dat tekenen mijn sterkste kant was, maar ik mocht toch het eindresultaat tekenen. W e hebben vast gehouden aan de oude Rolls Roys Phanton stijl, maar dan langer en moderner. Het zou over 20 jaar nog best eens realiteit kunnen zijn. Geen hypermoderne vormen, maar wat meer de authentieke stijl alleen dan met veel nieuwe techniek, (zoals zelfrijdend en oproepen via smartphone/smartwatch). Samenvattend, het was een mooi keuzevak waar ik veel heb geleerd over het tekenen en de kijk op de concept auto, ook heb ik nieuwe mensen leren kennen. Bedankt meneer Hogt. Steven Voogt ( )