Lagoonia.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Uitslag enquête over online pesten
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Opkomen voor jezelf.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Godsdienst 1.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Weer zo‘n zware dag vandaag … ?
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Vrouw vs. man -.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
De Kracht van Facebook games
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Wat maakt het leven zinvol?
ABN AMRO GELDSPEL.
muzikale bewerking van
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Vrouw contra man.
Doel: rekening met elkaar houden
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Hoe werkt een powerpoint?
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Van doelen naar reflectie
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
met mensen die niet horen je kunt het achterwege laten
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Welkom op onze thema-avond
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
Je zou eens wat minder moeten werken en eens wat meer rust moeten nemen......
Interpreteren van data
Als woorden....
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
een sinterklaasliedje
Hé Pssst Lidia.
Heb je vandaag een slechte dag?
CanDo Coaching.
Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Kinderen over de liefde Grappige uitspraken en quotes
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Godsdienst 1.
Rake uitspraken en zeer mooie beelden! Klikken voor vervolg
Het spel Gevonden via Het verhaal:
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
HEY PSSSST.....
KiVa – lied Zo fijn op onze school!
Psychologieles 7 lesweek 7
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Topnerd Tycho Reis naar de ruimte.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Welkom op onze thema-avond
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
Wat verwacht je?. Lege schriften… Alles is nog mogelijk!
Transcript van de presentatie:

Lagoonia

Wat is de succesfactor van Lagoonia? Eiland zelf inrichten Bij Lagoonia krijg je aan het begin van het spel een leeg eiland voor je neus. Hier kan je zelf zo aan knutselen en sleutelen tot je iets gemaakt hebt wat je zelf mooi vindt. Je eigen eiland bouwen is dan ook een succesfacotor, iets creëeren dat van jezelf is, wie wil dat nou niet. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

Wat is de succesfactor van Lagoonia? Andere spelers Je wilt graag je eigen ontworpen land beschermen. Bij Lagoonia is er een kans dat andere spelers je gebied komen veroveren, dit zorgt ervoor dat je je gebied zo goed mogelijk wilt beschermen. Daarnaast zou je ook een samenwerkingsverbond aan kunnen gaan en kunnen er ook echte vriendschappen ontstaan. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

Wat is de succesfactor van Lagoonia? Het eiland blijft doorleven Je kan wel gaan stoppen met het spel, zoals je met andere spellen ook zou doen. Alleen gaat het leven en veroveren op je eiland gewoon door. De drang om dus te gaan kijken hoe het nu eigenlijk gaat met Lagoonia is erg groot. Vaak uit verveling weet je toch dat je bij dat spel nog iets nieuws kan vinden, omdat het niet stop t als jij stopt. Naarmate je ook wat langer wacht, heb je ook weer meer tijd om te spelen, omdat er in die tussentijd veel is gebeurd. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

Wat is de succesfactor van Lagoonia? Simpel Het spel is makkelijk te begrijpen, waardoor je sneller verslaafd kan raken omdat je niet eerst alles moet begrijpen. Een spel dat moeilijk is zal voor sommige leuk zijn, maar voor mensen als ik die dit voor de EMEG-lijst moeten maken, zorgt simpel ervoor dat ik niet gefrustreerd raak. Wat is de succesfactor van Lagoonia?