Sourcellerie-project Zinneke Parade Brussel kleur en materiaal 2 e sem. Willem Bossier - Elke Durnez – Waldo Galle – Eline Himpe - Joran Marijsse – Floriaan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
‘Wees vruchtbaar en word talrijk; bevolk de aarde en onderwerp haar; heers over de vissen van de zee, over de vogels van de lucht, en over al het gedierte.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Hoe goed ken jij de kaart van ons land? Test het hier!
Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Je bent wijs als je van ieder mens leren wilt.
7 december 2011 Modernisering van de bevolkingsdiensten O pneming van de geboorten door gemeente van gebeurtenis in het Rijksregister. Naar een volledige.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Maak een tentoonstelling
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
1e en 2e discussieronde zaal 1 (groen)Ruimtelijke inrichting dr. P.T.J.C. van Rooy, Accanto B.J. van Bochove, lid Tweede Kamer, fractie CDA zaal 2 (rood)Economie.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Wateronderzoekers Ateliers Is water levensnoodzakelijk ? Hélain Peters : Prof. Jean-Paul Delhaye en Dr. Mounir Legssyer Laboratoire d’Agrotechnologies.
B1c impressionisme : uitleg, theorievragen, praktijkopdracht
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
Corporate Guidelines.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Skilling Up for Power Down.  Gestart door 2 Australiërs Bill Mollison en David Holmgrem in de jaren 70’.  Oorspronkelijke betekenis: ‘permanente landbouw’
Woord van Leven April 2014.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Genesis (B-Rasjiet): het begin van alles
MET JEZUS OP WEG DE WEG NAAR HET ECHTE GELUK.
Woord van Leven Mei 2010.
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Mt20:17-34; 21:1-11 CONFERENTIE AMERONGEN 2008 Op weg naar Jeruzalem - vragen en ontvangen -
Efeze Toen nu de zeven dagen nagenoeg om waren, zagen de Joden uit Asia hem (= Paulus) in de tempel, en brachten al het volk in opschudding.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Besnijdenis Rechtbank in Duitsland: mishandeling Rechtbank in Duitsland: mishandeling Vreemd geworden in onze cultuur ook voor ons? Vreemd geworden in.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Sterk ben je in de kracht van God Aandacht voor Goliat Een reus die indruk maakt! Dé Filistijn – vertegenwoordiger van een cultuur van macht,
Parijs 2012 HAVO 4 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte.
Gemaakt door Willem, Elise, Sebastiaan, Bart, Thomas, Zide, Guusje, wouter, Stan en Jon.
Zinneke - parade Brussel. Water we verbruiken teveel we verbruiken teveel wanneer op? wanneer op? de tijd loopt de tijd loopt dynamiek: constante beweging.
Opwekking De urgente noodzaak ervan 1 Marcus 9:29 En Hij zei tot hen: “Deze soort kan door niets worden uitgedreven, tenzij door gebed”
Een theoretische verkenning
Recht.
De Leidse regio blinkt uit in een mooie omgeving.
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
1 18 september 2014 Rijnsburg 18 september 2014 Rijnsburg.
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
HET EGYPTISCHE INWIJDINGSMYSTERIE
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 5
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
 Samenwerking  Participatie  Organisaties  Projecten.
6 stappen in Risico management
Innovatie Impuls Onderwijs Stad & Esch & Praktijkschool.
NIET DE GOUDEN POORT ! Ezechiël 44:1,2 “Toen bracht hij mij terug naar de buitenste poort van het heiligdom, die op het.
Stroom, Spanning & Weerstand
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
GESCHIEDENIS VAN.
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
Jezus de redder 16/10/2015 Flow david hancart.
Titiaan: OLV ten Hemelopname Bijbelse Beelden groepswerk 1. Korte inleiding 2. Groepjes van drie 3. Een bijbelbeeld kiezen per groep 4. Bijbeltekst goed.
Thema 4.
Lukas 2:10-12 ‘Betlehem’ 10 De engel zei tegen hen: ‘Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen:
Les 3 De keizer en andere goden Gemaakt door: Nikki, Chanell, Cas, Tim en Roan.
Aruba wordt een moderne samenleving Hoofdstuk 4. §4.1 Waarom kwam er een olieraffinaderij? Olieraffinaderij  Lago Aruba lag dichtbij het Meer van Maracaibo.
Zonder opdrachtgever geen Programma (waarom zoekt het ISZF een opdrachtgever?)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Vrucht van de Geest ZESDE THEMADIENST IKZELF EN DE ANDER.
Brief aan de Galaten -31- Isaäk en Ismaël – vrij - gebonden.
De vierde zondag in de veertigdagentijd heet Laetare Dit betekent “Verheug u” en komt uit Jesaja 54 Laetare wordt ook “halfvasten” genoemd.
Dilemma’s.
Transcript van de presentatie:

Sourcellerie-project Zinneke Parade Brussel kleur en materiaal 2 e sem. Willem Bossier - Elke Durnez – Waldo Galle – Eline Himpe - Joran Marijsse – Floriaan Nijs – Pieter Schiettecatte - Joani Taelman - Lieselotte Van de Capelle – Thomas Vanholle - David Van Moorleghem

Brug over water

Brug tussen culturen

Parade als stroom

Brug over parade

LOCATIE Paul Devaux straat

Wanneer we ons richten op de Zinneke Parade komt haar doel onmiddellijk bloot te liggen: bouwen van bruggen tussen de verschillende culturen. De parade kan beschouwd worden als een essentieel onderdeel van de stad zoals de Zenne essentieel was voor de maatschappij van eeuwen geleden. De parade is immers als een nieuwe levensader voor Brussel. De Zenne wordt tot leven gebracht door diegenen die hij tot leven bracht. De mensen vandaag in Brussel zijn de erfgenamen van de bevolking die zich vestigde in de stad als gevolg van de aanwezigheid van de Zenne, het historisch belang van de Zenne mag daarom niet onderschat worden. Een brug over de Zenne kondigt de parade aan. Die parade zal zich bewegen op dezelfde mannier als de Zenne destijds. Op het punt waar de Zenne en de Zinneke Parade elkaar kruisen, maakt de aanwezigheid van de brug duidelijk dat de Zenne nog steeds aanwezig is in Brussel, zonder dat de meeste mensen zich hiervan bewust zijn. De brug over de Zinneke Parade claimt een monumentaliteit die ze verdient. Zo is het uithangbord ook een spreekbuis voor de intenties van de parade.