Dancetour Breda 19 mei 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
1 Accommodatie:Hotel Heidekönig Bestemming:Celle Nedersaksen Periode:12 t/m 19 juli 2013 Mooie foto.
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Historische helden Edward Jenner werd geboren in 1749 in Engeland. Als kind hield Edward al van wetenschap en natuur. Hij bracht uren door aan de oevers.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Gods verborgen glans.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
Time Warp.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Glow Eindhoven.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Into the jungle Zaterdag 18 mei 2013 Gallerie Café CHV-Noordkade Veghel 19:30 – 00:30.
Verdienmodel Hrieps festival
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Vrij en onvrij Grieken en Romeinen Vroegmoderne tijd Moderne tijd
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Nike maximum dreams Beleef het zaterdag 17 juni van 10:00 – 17:00 uur Schouwburgplein Rotterdam sport gratis clinics bekende sporters modeshow dj/muziek.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Jack Russel Door : Lily Debije.
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Wie nodig je als eerste uit?
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Getalsmatige groei (???) managment 1. Hand. 1:15 In die dagen stond Petrus op te midden van de leerlingen–er was een groep van ongeveer honderdtwintig.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Utrecht Danst. Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht.
Gerard Ekdom in poppodium 013, Tilburg
Sensation white studentsounds
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De legende van de partyhut
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Vergroot je wereld! Uitwisseling Chiavari ELOS Europa als Leeromgeving Op School.
Voorkant.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Herinneringskamp Westerbork
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
LARS SEGERS CKV 3KC. PROFIEL  Lars Segers   Breda.
LARS SEGERS CKV 3KC. PROFIEL  Lars Segers   Breda  Scala Breda 3KC.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Ouders: bedankt voor jullie hulp! Oud papier inzamelen Onze moeite loont!
De leider van de Joodse kerk kwam naar Jezus toe.
SWOT-analyse = kijk naar de sterke en zwakke kanten in je plan
EEN FANTASTISCH FEEST DOOR JULLIE INZET
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
Fairtrade Gemeente 19 april 2018 Groningen Anke van Duuren Regio adviseur Fairtrade Gemeente Noord Nederland.
Transcript van de presentatie:

Dancetour Breda 19 mei 2013

Dancetour Jaarlijks festival In 12 steden in Nederland op verschillende data Gratis entree Geen leeftijdsgrens

SWOT-analyse Sterktes Zwaktes Bekende DJ’s Dure consumpties, Gratis entree €2,50 per stuk Kansen Bedreigingen House en dance muziek Buiten dus erg populair afhankelijk van Op zondag veel het weer mensen vrij

Recensie Dancetour WAUW, 25.000 crazy partypeople, een stralende zon, snoeiharde beats...wat een waanzinnig feest! Vanaf de eerste plaat van Vato Gonzalez & MC Tjen tot aan de keiharde beats van Wildstylez, Breda ging compleet los. En wat een geluk hebben we gehad met het te gekke weer! Alsof het weer nog niet verrassend genoeg was, kregen we ook nog eens een supervette verrassing van de nummer 6 DJ van de wereld: Hardwell! Geboren en getogen in Breda bracht hij een surprise visit aan zijn hometown en aan goede vriend Dannic. De Bredase homeboys gaven samen een mooie show weg. Ook Laidback Luke was zwaar op dreef en draaide de sterren van de hemel! Om een topdag goed af te sluiten was daar het grote experiment van de dag: Wildstylez. En wat was het een succes! Om 21:00 uur stond het Chasséveld nog steeds bomvol en werd samen met Wildstylez het Chasséveld compleet op z'n kop gezet! Breda bedankt, jullie zijn geweldig! Check snel hier de eerste foto's en stay tuned voor alle andere partypics en de ongetwijfeld gruwelijke aftermovie die eraan komt! See you all next year...