Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verzuimmeldingcorrespondentie matchingrapportage verrichtingenagendering fmlmedisch dossier Ik wil zien processturing facturering Klik op een tabje voor.
Advertisements

De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
Inleiding instructie MijnSmile
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Training voor beheerders
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
Online Personeelsregistratiesysteem
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Welkom bij…. EFFICIËNCY IN PERSONEELSMOBILITEIT. Wie is Synusflex ? •Nieuw instrument op het gebied van personeelsmobiliteit. •Efficiency staat centraal.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
SAMEN AAN ZET Opbrengstgericht werken voor docenten.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
TALENT SCORION Handleiding Scorion Peer Evaluatie
Doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM Taak 4 B Anne-Sophie Deprez 3EPM1.
Formulieren Overzicht – JS formulieren aanmaken VLUG2 26 juni 2006.
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
WebHIS Call Manager 3.5.
Verzuimmeldingcorrespondentie matchingrapportage verrichtingenagendering fmlmedisch dossier Ik wil zien processturing facturering © InfoRhei Disclaimer.
X verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing home Corperate Ons bedrijf Contact VMPlus opbouw VMPlus werkgevers VMPlus dienstverleners.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Boomerang.
Workshop nieuwe release Roy-data september Agenda Aanleiding en uitgangspunten nieuwe release Roy-data 1 x nieuwe zoekfunctionaliteit, 4 logistieke.
Instructie leerling- activatiecode
Een korte rondleiding door een aantal schermen van Exquise NextGeneration
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Ervaringen van en met PCL EXTRA STEUN. Ervaringen Onderwijs Transparant 1.Vul bij over Mijn Gegevens de juiste gegevens in 2.Vul de namen en gegevens.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Instructie Deze presentatie geeft, samen met de demo van het Strategisch Ontwikkelingsplan, leidinggevenden een goed beeld van de verschillende stappen.
Een vergadering organiseren
Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017
INSTRUCTIE SPELER VOLG SYSTEEM SDCP
Vergadering Personeelsdienst
Handleiding NODR Schade App
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Charlois Welzijn RFP Management
Handleiding voor medewerkers Coimbee Toolbox versie 4.0
Transcript van de presentatie:

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage

Geen ‘vergeten’ cases meer door signalering op basis van verwachte werkhervattingsdatum. U kunt inrichten of u dit veld – en daarnaast ook andere velden – niet, optioneel of verplicht wilt laten gebruiken. U heeft inzicht wanneer de zieke de laatste 2 jaar heeft verzuimd. dossiermatchingrapportageverzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing Acties Verzuim Invoeren verzuim Invoeren verzuim kort Agenda & ToDo Toekomstige acties Verzuimacties U kunt kort of volledig melden. Een melding van b.v. een leidinggevende kan dus later gecompleteerd worden.

De case wordt actief bewaakt door de workflow motor zodat actiehouders tijdig worden gesignaleerd en wettelijke en bedrijfsregelingen worden nagekomen. Om niet bij ieder griepje volle actielijsten te creëren, worden de acties die wat verder in de toekomst liggen geparkeerd. Deze worden automatisch zichtbaar of er kan pro-actief aan gewerkt worden door ze eerder te activeren. U ziet welke acties bij wie staan te wachten. Indien gewenst worden actiehouders via gesignaleerd zodat men niet altijd de applicatie hoeft open te houden. dossiermatchingrapportageverzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing

Alle acties vanuit de Wet verbetering Poortwachter worden aangestuurd vanuit VM Plus. U richt daarbij in wie welke rol hierin vervult en de stappen van de afhandeling, zoals inplannen. VM Plus begeleidt de gebruiker met alle benodigde informatie en instructies. U kunt ook extra eigen acties definiëren en als proces inrichten. Indien cases moeten worden samengevoegd dan wordt dit niet alleen duidelijk gemaakt via een *-symbool, maar de bewakingstermijnen zijn hierop aangepast en de acties uit de eerdere cases zijn beschikbaar in deze case. Na het invullen van de ontbrekende gegevens worden de Poortwachter formulieren automatisch gevuld en aan het dossier toegevoegd. Indien gewenst worden de documenten ook via verstuurd. dossiermatchingrapportageverzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing

Brieven en s worden op basis van uw eigen sjablonen automatisch gevuld, verstuurd en toegevoegd aan het on-line dossier. Indien gewenst worden de documenten automatisch via naar de betrokkene(n) verstuurd. Alle correspondentie kan vanuit het case formulier geopend worden. dossiermatchingrapportageverzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing teksten Via de sectie correspondentie kunt u alle brieven, e- mails en bijlagen bekijken. De acties zijn traceerbaar. Via het overzicht van reacties kan bekeken worden wie wanneer actie heeft genomen, met de daarbij behorende opmerkingen. De betrokkenen kunnen eenvoudig bijlagen toevoegen en deze koppelen aan onderwerpen. In het centrale case dossier zijn alle acties en is niet-medische input terug te vinden. Via de tabjes kan eenvoudig genavigeerd worden. Via de sectie correspondentie kunt u alle brieven, s en bijlagen bekijken. dossiermatchingrapportage

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing Via matching benut u de nog aanwezige capaciteiten van een zieke. We brengen daarvoor de vraag en aanbod bij elkaar door tijdelijke taken te matchen met zieken. Het aanmelden van taken kunt u laagdrempelig maken door het eenvoudige formulier. Na aanmelding kan de taakbelasting worden bepaald. Hierna is de taak beschikbaar voor matching en kunnen betrokkenen de status volgen. dossiermatchingrapportage

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing U wordt begeleid in de reintegratie van zieken in een aangepaste functie of in een tijdelijke taak. Nadat u aangeeft wat de capaciteiten zijn (via FML methodiek) kunt u matchen, de taak reserveren en de voortgang in een taak volgen. U kunt kijken vanuit de zieke – welke taken kan deze vervullen, of vanuit de taak – welke zieken kunnen in aanmerking komen. U kunt matchen op 1 of meer criteria. De criteria hebben niet alleen betrekking op (FML) capaciteiten, maar ook op werktijden, reisafstanden etc. Op basis van de criteria worden geschikte matches getoond die u kunt vastleggen. dossiermatchingrapportage

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingmatchingrapportage Op basis van door de gebruiker geselecteerde criteria, zoals de verzuimperiode - wordt de verzuim cockpit geladen. dossier Bij “actuele stand” worden alleen de actuele verzuimcijfers getoond. Er kan ingezoomd worden op afdelingsniveau. Als er hiërarchie is tussen afdelingen, is dit zichtbaar. In de cockpit worden de verzuimpercentages en - frequenties getoond van de gekozen afdeling, al dan niet gesplitst in verzuimklassen. Extra verdieping op de verzuimcijfers per afdeling is mogelijk

verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage Hartelijk dank voor uw interesse! Voor een live demo – gericht op uw situatie – neem contact op met of klik hier