Wegwijs in Belfirst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De PHL-bibliotheek Databanken en tijdschriften PHL-bibliotheek: Beeldende Kunsten
Advertisements

Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Samenwerking met andere bibliotheken Informatie over de mogelijkheden.
Wegwijs met EndNote en Reference Manager
Inloggen in de VREG databank
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
De PHL-bibliotheek PHL-bibliotheek, op het kruispunt van vraag en antwoord. Databanken en Tijdschriften PHL-bibliotheek: Business.
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
Wegwijs in de Nationale Bank van België
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
onze nieuwe website.
Installatie instructie
Digitale handboekencollectie van uitgeverij De Boeck en uitgeverij Van In specifiek voor Leerkracht Secundair onderwijs.
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Een digitaal verhaal maken
Video Verwerking Movie Maker
Wegwijs in Nationale Bank van België
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
om deze presentatie uit te voeren
ATLA Religion Database + ATLAS Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Klikken = verder gaan.
Digitale handboekencollectie van Uitgeverij Van In via Knooppunt
Samenwerking met andere bibliotheken. 1. Ga naar en klik op “quick links”. PHL-catalogus.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Instructie leerling- activatiecode
Instructie eBook Pack via ELO.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
De PHL-bibliotheek PHL-bibliotheek, op het kruispunt van vraag en antwoord. Databanken en tijdschriften PHL-bibliotheek: Beeldende.
Handleiding ClassDojo
De PHL-bibliotheek.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
PHL-Bibliotheek, op het kruispunt van vraag en antwoord. Hoe krijg ik toegang tot de Academia-beelddatabank?
PHL-bibliotheek, op het kruispunt van vraag en antwoord. Hoe krijg ik toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek?
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs met referentietools Handleiding voor de installatie en.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt PXL-Bibliotheek Breekt uit 2016 Tips om je goed voor te bereiden.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Gegevens exporteren Handleiding
How to use a Imac.
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiomanager
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
Registratie UBO-register
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Wegwijs in Belfirst

Handleiding voor het gebruik van Belfirst en het opslaan van informatie uit deze databank. Toegang op de PHL-campus via: www.phl.be => Bibliotheek (via Quick Links) (zie uitleg in volgende slides)

Belfirst Belfirst databank op dvd met jaarrekeningen van de Belgische ondernemingen slechts 2 simultane users! inloggen met studentennummer, paswoord en domein STUDENT. Belfirst wordt daarna geopend als een programma

Belfirst Enkel van op de PHL-campus: 1. Ga naar www.phl.be

Belfirst 2. Kies bij ‘quick links’ voor ‘Bibliotheek’

Belfirst 3. Klik op ‘Databanken’

Belfirst 4. Kies ‘Klik hier als je op de PHL- campus bent’.

Belfirst 5. Kies je gewenste databank. In dit geval: Belfirst.

Belfirst 6. Vul je studentennummer en paswoord in en dit onder het domein STUDENT Let op: indien je geen PHL-laptop hebt, moet je eerst een extra applicatie downloaden. Stap 5a: ga naar https://citrix.phl.be Stap 5c: log in op de Citrix zoals hierboven beschreven. Stap 5b: download de applicatie voor Windows is dat deze link Voor Mac OS is dat deze link (de download wordt direct gestart)

Belfirst 7. Het volgende scherm verschijnt. Daarna start het programma vanzelf in een nieuw venster. Klik dan om ‘ Naam vd ondern.’ om een opzoeking te doen.

Belfirst 8. Geef de naam van de onderneming in. Klik op de pijl naar rechts en vervolgens op OK.

Belfirst 9. De gekozen onderneming (of ondernemingen) staat gegeven. Indien je de zoekstap wil wijzigen of wissen, doe je dit via de knoppen onderaan. Druk dan op ‘Rapport’.

Belfirst 9. In het rapport kun je alle informatie raadplegen. Je kunt deze informatie vervolgens rechtstreeks printen (icoontje bovenaan) ofwel opslaan in Excel (via ‘formaat’).

Belfirst 10. Als je voor formaat hebt gekozen, verschijnt het volgende keuzemenu. Je neemt ‘Nieuw formaat voor het rapport’

Belfirst 11. Hierna kun je kiezen welke secties je wil printen (ctrl + klik). Als je ze allemaal wil printen, selecteer je de eerste, drukt de shifttoets in en klikt op de laatste. Vervolgens druk je op de pijl en daarna ‘OK’.

Belfirst 12. Vervolgens kun je de informatie selecteren en vervolgens kopiëren.

Belfirst 12. Daarna open je een leeg Excelbestand en plakt de gegevens. Let erop dat je kolommen breed genoeg zijn om alle informatie te tonen. Sla ten slotte alles op.

Belfirst 13. Als je nog een nieuwe opzoeking wil doen, doe je dat via deze knop. Zo niet, dan log je uit via Bestand => Afsluiten. Dit is heel belangrijk, want er kunnen maar 2 users tegelijk op Belfirst.

Succes Veel succes met je zoekopdrachten, en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. PHL-bibliotheek Mail ons: myriam.lemmens@phl.be bernadette.raedschelders@phl.be fatma.deniz@phl.be marleen.hoogmartens@phl.be philip.speelmans@phl.be sarina.wijnen@phl.be Of bel ons op 011/238701 Opmerking de blauwe Kamer bestaat niet meer