Hengelsport de Ara Marc en Arjan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Loverboys alles over loverboys.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
ons idee is een aquaduct in een nieuw jasje
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
GOEDE BAAS.
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
De Slippertjes.
Deze presentatie gaat over:A.D.H.D
Het Scheppingsverhaal.
Bloemen, vruchten, zaden
Alle kennis die je nodig hebt om hier te dealen! Gemaakt door kilibra Sommige plaatjes zijn filmpjes, hou je muis erop om te kijken of het een filmpje.
GEMAAKT DOOR THOMAS EN JARNO
Mijn stage bij * didi fashion
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn sport: Motorcross
VBS De Bron Meester Ronny Marc Horst
Schema’s.
Suriname Soraya van Lomwel.
Dobermann Kiana Van Acker.
Optochtlied Refrein: Drink, lach, zing Leef je leven helemaal Drink, lach, zing Want je leeft maar ene maal Drink, lach, zing En onthou dat ene.
Wat is het nut van de dijken?
Mijn spreekbeurt gaat over Marokko
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Tekenen.
Beertje gaat bij muis logeren
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
Mijn stage bij Albert Heijn Naam: Jessica Klas: 5c Jaar: 2004\2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Vissen marck.
Albert heijn Naam: *jurgen Klas: *5b Jaar: *2005/2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: kelly Klas: 4a Jaar: 2008
In deze presentatie ga je kijken hoe het DNA wordt
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Dennis Bakker Kai Molendijk H2B
Onze identiteit in Christus
Lekker vissen met mijn zelf gemaakte hengel! Wat een saaie dag, ik verveel me suf…….. Hé wat is die nou aan het doen? Dat moet ik even van dichtbij Bekijken.
Pagina 1 1 Ietje Heybroek-Hessels Deelsessie 6 De andere partner Congres 23 mei De Meervaart Amsterdam Het Ouderschapsplan.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Loverboys..
De legende van de partyhut
Vogels in het park Bij SBO SAM
een les over kikkers (en padden) voor groep 1 t/m 3
Groot Avondroodrups In augustus 2005 kruiste deze rups ons pad
Alexander, Napoleon en Joséphine
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
mijn spreekbeurt gaat over
Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
avancer manuellement vooruit met muisklik Siberië, het Baïkalmeer.
Vissen Sport.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Mijn gemeente Mijn omgeving Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Zie jij de groene cirkel?
De omgekeerde quiz.
Ontdekkingen in de zomer
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Mooi mens! Genesis 1:26-28 & 31 “God zei: ‘Nu wil ik mensen maken. Ze moeten op mij lijken. Ze zullen de baas zijn over de vissen in de zee en de vogels.
Verzamel rode spulletjes … of groene … of gele … of blauwe … of …
Mannen zijn als…. Bananen… Hoe ouder ze worden,hoe slapper.
Mannen zijn als…. Bananen… Hoe ouder ze worden,hoe slapper.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Of luister naar een liedje
Transcript van de presentatie:

Hengelsport de Ara Marc en Arjan

Dit werkstuk is gemaakt door Arjan en Marc

De twee bazen Jan is de baas en eigenaar van de winkel. Omdat hij het heel druk heeft helpt zijn vrouw hem erbij.

Als je de winkel binnenloopt, loop je zowat tegen de balie aan Als je de winkel binnenloopt, loop je zowat tegen de balie aan. Op de balie staat meestal wat aanbiedingen, zoals dobbertjes, kunstaasjes en andere dingetjes

Er zijn ook genoeg hulpmiddelen bijvoorbeeld kleding, tentjes, paraplu’s en een kussentje waar je de vis op kunt leggen. Dan beschadigt de vis niet.

Dobbertjes zijn er ook, grote en kleine. Groene, gele, rede en blauwe Dobbertjes zijn er ook, grote en kleine. Groene, gele, rede en blauwe. In heel veel verschillende soorten en maten.

Ander visgereedschap hebben ze ook wel, kijk maar. Haken, snoeren, loodjes en Andere spulletjes voor het vissen zijn er ook wel.

hengels Dit zijn vaste hengels, stokhengels noemen we ze ook wel. Ze zijn sterk en lang!!!!!!!!!!!! Wel 11meter 30. En ze zijn ook nog duur!!!!!!!!!!! En ook heel erg mooi.

Lokvoer Lokvoer is er ook. Rijen vol voor baarzen, snoeken, snoekbaarzen, voorns en brasems. En heel veel andere vissen

maden Op deze foto zie je verschillende soorten maden, dikke en dunne voor voorns, brasems en rietvoorn en andere vissen.

Kleding Dit zijn vis kleren voor de zomer en winter en waterdichte pakken voor in een riviertje. En dat groene is voor dat je niet gezien kan worden.