Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom bij de Dosh-klas
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Maatschappelijk ondernemen met winst
Gemaakt door Odessa koorevaar
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
We zijn toch allemaal gelijk…
Olga Haarman, 11 juni 2009 Kulturhusberaad Positionering van het Kulturhus 1.
Verliefde blikken over en weer elkaar opzoeken, keer op keer Handen gaan over lichaamsdelen het blijft nog niet vervelen.
Gheorghe Zamfir Love Is Al Al
Blijf bij mij Jolink.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Welkom op de pagina van groep 1-2C
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Het is vandaag Girlsday!
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Wat is Dutch design week
GOD.
Voorzetsels.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Leven na de dood.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Lagoonia.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Jodelahihi Het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 12 t/m 17 oktober staat de binnenstad van Sittard voor de achtste keer op zijn kop! Trek dirndl.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Inleefdag Naam organisatie Naam leerlingen. De organisatie zelf  Algemeen (ligging, type organisatie, openingsuren, …)  Doelstellingen van de organisatie.
De inhoudsopgave Waarom dit onderwerp De geschiedenis Openingstijden
 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
TDM-systems presenteert
COACHEN; zelf aan het werk! HELICON MBO Den Bosch W43
DKA4-model In 4 stappen naar het antwoord.. DKA4-model. Delen, keer antwoord op het 4 e getal. Teken een tabel De getallen die bij elkaar horen, onder.
Cliënt en Mediawijsheid Les 5 Mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
PPSFun.net Download eindelijk vakantie drie weken lang.
Vondel was goed ! Een boertje uit Brabant, die was er nooit moe
Strategy map Online missie Bedrijf: Dans Instuif
Transcript van de presentatie:

Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.

Wat is concerti Fetti?  Dit jaar vond de 14 e editie van Concerti Fetti plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Het is een concert voor mensen met een beperking. In samenwerking met sponsoren zet de organisatie van Concerti Fetti een geweldig concert op touw voor deze speciale doelgroep. Ieder jaar is het weer een speciale belevenis. Dit jaar waren er optredens van o.a. Frans Bauer en De gebroeders Co.  Ik was er dit jaar voor de 2 e keer bij.

Werk minimaal 4 uur actief mee aan het evenement  Ik werk naast school in het Beursgebouw. Hier zorg ik ervoor dat de beurzen goed verlopen en de klanten tevreden zijn. Ook werd ik hier achter de bar. Ik heb tijdens Concerti Fetti gezorgd dat alle bezoekers met een beperking te eten kregen en van de avond konden genieten. ‘S avonds heb ik op de borrel voor sponsoren gewerkt. Ik heb hier minimaal meer als 4 uur actief meegewerkt.

Ga opzoek naar de succesfactor  De succesfactor is voor dit evenement niet moeilijk. Dat het evenement georganiseerd wordt voor mensen met een beperking maakt het zo speciaal. De hele avond staat in teken van deze mensen. ‘’Simpele’’ artiesten zoals Frans Bauer en De gebroeders Co vinden deze mensen geweldig. Ik zou zelf nooit naar deze artiesten kijken maar ik heb een leuke avond gehad.