50 tot 10.000 gasten Ruim 4.000 parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen 1931.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
BIM vraagt om integraal samenwerken
Advertisements

Sterk door lokale samenwerking!. Onze ambitie is: • behoud van een aantrekkelijk winkelcentrum • effectief functioneren van het centrum • versterken van.
- Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding
Deelgebruik monumentale kerken
“Vers is van vandaag en niet van gisteren!”
AUTOTRON ROSMALEN 50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen
Heet u hartelijk welkom op deze presentatie Wij willen u kort meenemen om inzicht te geven in onze Visie. Hoe kijken wij naar de markt en wat kunnen wij.
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Olga Haarman, 11 juni 2009 Kulturhusberaad Positionering van het Kulturhus 1.
Edeltronics: • Een nieuw soort elektronicawinkel • Stelt de klant centraal en straalt luxe en innovativiteit uit • Biedt de klant een nieuwe winkelbeleving.
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
1 T-Mobile introduceert overal in Nederland Pim van der Feltz Marketing Directeur 24 mei 2005.
Marco Oving Projectleider
Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en.
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Waarom Expo Haarlemmermeer?. Alles is mogelijk bij Expo Haarlemmermeer.
Omnisport Apeldoorn.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Olympische sport, leverage & legacy. Doelstelling Welke activiteiten (leverage) kunnen aanpalend aan een sportevenement georganiseerd worden om de legacy.
Presentatie: Jan Paddenburg Manager Sportplan Niels Balke
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen OMNISPORT APELDOORN.
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Welkom bij La Place Lunchbijeenkomst Greenport Holland 8 januari 2014.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Welkom op de presentatie voor nieuwe medewerkers
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen AUTOTRON ROSMALEN.
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Zeelandhallen Goes.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
EXPO HAARLEMMERMEER 50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen
NOA 2010 de Stentor. 2 NOA in vogelvlucht Het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt (NOA) geeft antwoord op onder andere de volgende vragen: - hoe oriënteert.
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
Zorgbedrijf Antwerpen Een nieuwe organisatie, werken aan een nieuw imago.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Fietsparkeren bij Bus, Tram en Metro in de Stadsregio Amsterdam Maarten Bakker Fietsberaad
Onthaal op evenementen Organisatie van evenementen OPR studiedag Antwerpen, 21 februari 2005.
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
Funerarium te Amsterdam Real Estate & Housing – Bsc 6.
Autotron Rosmalen. Alles is mogelijk bij Autotron Rosmalen.
IJsselhallen Zwolle.
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen AMERICAHAL APELDOORN.
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen IJSSELHALLEN ZWOLLE.
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen IJSSELHALLEN ZWOLLE.
De Internationale activiteiten van De Post Peter Somers 5 september 2007.
Voorbereidingen in Jaar van voorbereiding en ontwikkeling Start schooljaar : 1 e jaars BBL 20 leerlingen 2 e jaars BBL 12 leerlingen.
De regeling Praktijkleren
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
WELKOM Professionele Sponsor
Succesvol fietsparkeerbeleid
Visie & Strategie.
Veiligheid in Toverland
Vernieuwing Voortgezet Onderwijs Lelystad Presentatie persbijeenkomst 28 november 2012 Ambitie: uitstekend opgeleide en kansrijke leerlingen Doelstelling:
Voorstelling Win-Winbeurs Win-Winbeurs? De Win-Winbeurs is een evenement waar verenigingen en ondernemingen elkaar twee uur lang ontmoeten en.
KKROVA goes KRAKAW RV ten laatste op do 06 Okt om 1800Hr tot zo 09 Okt na het ontbijt Boutique L'otel Oberża Sąsiadów.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Commissie EFT Evaluatie WK Wielrennen 2012 – Hans Slangen (Hoge School Zuyd) Actieplan Winkelcentrum – John Roks (namens het VOC) Evaluatie Auw Wieverbal.
De Amsterdamse vrijwilligersorganisatie De Regenboog Groep.
JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Trainingsaanbod bij het nieuwe Taalblokken
50% korting op uw zaalhuur bij Park Plaza Eindhoven!
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Locatiestudie brede school kern Zeeland
Traject De Beleverij WELKOM!.
Daag uw werknemers uit om op 6 april naar hun werk te lopen!
Transcript van de presentatie:

50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen 1931

‘S-HERTOGENBOSCH ’s-Hertogenbosch is een stad waar mensen zich thuis voelen en staat bekend om de vele cafés en restaurants Het is een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant en centrumfunctie in een economisch belangrijke regio.

BEREIKBAARHEID Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen

CONGRES

VERGADERING

BRAINSTORM

EVENEMENT

TRAINING

PLATTEGROND

1931 In 1931 opende 's-Hertogenbosch het eerste, geheel afgedekte en afgesloten veemarktcomplex van Nederland. Het gebouw is zó bijzonder dat het op de lijst rijksmonumenten staat. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu gebeurt dat met kennis en kunde. De runderhal van toen is nu een geavanceerd congres- en vergadercentrum dat modern comfort mixt met het authentieke karakter van toen.

WAAROM CONGRESCENTRUM 1931? 1931: is gastvrij, verrassend en combineert op een bijzondere wijze authenticiteit met moderniteit; is geschikt voor vergaderingen, congressen en evenementen; is uitstekend bereikbaar met de auto en OV; biedt diverse combinaties met Brabanthallen 's-Hertogenbosch, dat direct aan 1931 grenst; ligt op loopafstand van het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch; biedt overnachtingsmogelijkheden in directe omgeving.

FACILITEITEN Dankzij de samenwerking met Heuvelman Sound & Vision en Stagelight beschikt 1931 standaard over moderne faciliteiten, maar alles is op maat aan te passen: Uitstekende geluidsinstallaties, per ruimte apart te bedienen Mobiele LCD schermen Beamers, zowel los als vanuit het plafond Schermen, zowel los als vanuit het plafond Geavanceerde verduistermogelijkheden

CATERING Ieder evenement kent zijn eigen vorm van catering biedt u daarom catering op maat, van een bitterballengarnituur tot een acht-gangendiner. Uw eigen cateraar meenemen? Geen probleem! 1931 werkt dan met een vooraf bepaalde afdracht.

PARKEREN Uitbreiding mogelijk tot parkeerplaatsen! Ruim parkeerplaatsen voor de deur

OVERNACHTEN U kunt overnachten in hotels in de directe omgeving van 1931, maar ook op één van de vakantieparken van Libéma. Vakantiepark Dierenbos ligt op slechts 15 minuten rijden van 1931.

REFERENTIES Naast allerlei congresbureaus heeft 1931 eerder samen gewerkt met:

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

1931 ligt direct aan Brabanthallen 's-Hertogenbosch 1931 kan maximaal personen huisvesten, maar een combinatie met Brabanthallen 's-Hertogenbosch maakt een uitbreiding tot mogelijk. Ook ideaal als u een congres naast een (vak)beurs wilt organiseren

OVER LIBÉMA Als één van de grootste leisure- en event concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5 miljoen gasten op een van haar ruim 20 locaties. De organisatie bestaat uit drie divisies: Attractieparken Vakantieparken Beurzen & Evenementen De organisatie heeft daarnaast ook twee evenementenbureaus: Libéma Events, organisator van Topshelf Open en Indoor Brabant Libéma Profcycling, organisator van o.a. Ride for the Roses, WK & EK baanwielrennen

KERNCIJFERS Aantal medewerkers: 915 (FTE's 476) Aantal locaties: : 22 Bezoekersaantallen: ruim 5,1 miljoen per jaar Omzet: € 70 miljoen Balanstotaal: € 175 miljoen Bankschuld % balanstotaal: 17% Libéma is een familiebedrijf met een focus op de Nederlandse markt. Kernwaarden zijn gastvrijheid, transparantie en professionaliteit. “Beleef de mooiste tijd bij Libéma!”

GESCHIEDENIS Lips Beheermaatschappij, kortweg Libéma, is sinds 1968 een bekende speler binnen de Nederlandse vrijetijdssector. 1968: Start exploitatie zomerdorp Vinkeloord (later Vakantiepark Dierenbos) 1972: Opening dagattractie Autotron Rosmalen 1987: Safaripark Beekse Bergen wordt overgenomen Libéma richt zich naast attractie- en vakantieparken ook op beurs- en Evenementenlocaties. 1991: Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch wordt toegevoegd 1993: Start exploitatie van IJsselhallen Zwolle

GESCHIEDENIS Libéma gaat diverse publiek-private samenwerkingen aan, o.a. voor Sportiom en Omnisport. 1998: Opening Sportiom ’s-Hertogenbosch Vanaf 2000: Zeelandhallen Goes, Expo Haarlemmermeer, Omnisport Apeldoorn, Klimrijk Brabant, Da Vinci Cinema Goes en Americahal Apeldoorn worden onderdeel van Libéma. 2004:Autotron Rosmalen is niet langer een dagattractie, maar een locatie voor beurzen en evenementen. 2010: 1931 Congrescentrum Brabanthallen wordt geopend 2012: Aviodrome Lelystad Airport wordt overgenomen. Libéma exploiteert momenteel 22 verschillende attractieparken, vakantieparken en beurs- en evenementenlocaties.

WAAROM LIBÉMA? 1.Breed aanbod en vele mogelijkheden met 22 unieke locaties 2.Goede bereikbaarheid van de locaties 3.Grote verzorgingsgebieden van de locaties 4.Scherpe en eerlijke prijzen 5.Uitstekende facilitaire ondersteuning 6.Catering met vrije keuze en goede nasmaak 7.Één contactpersoon 8.U bent welkom, wij bieden u diverse gratis extra’s, waaronder With Compliments Pakket en gratis parkeren. 9.Groeimogelijkheden binnen Libéma 10.Marketing ondersteuning, offline & online! 11.Veel ervaring, dankzij vele grote én kleine evenementen

LANDELIJKE SPREIDING

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN UW LOGO