De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

- Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding

Verwante presentaties


Presentatie over: "- Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding"— Transcript van de presentatie:

1 - Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding
MPromotions, voorheen Martinair Promotions, is een professioneel hostessbureau en heeft in haar ruim 30 jarig bestaan een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van:        - Hospitality tijdens evenementen           Congresbegeleiding         Standbemanning op beurzen         Landelijke bezoekrondes           Productdemonstraties        Promotieteams         Tolk / vertalers Van deze kennis laten wij uw bedrijf / evenement graag profiteren. Met MPromotions bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf zich op een professionele manier presenteert en dat uw klanten, gasten of prospects de benadering krijgen die zij verdienen.

2 UNIEK MPromotions is uniek in haar internationale en professionele uitstraling. Daarnaast is onze veelzijdigheid ook één van onze sterke punten. Voor een goed resultaat is bij iedere opdracht een andere aanpak nodig. Wij selecteren hosts en hostesses die bij de bedrijfscultuur passen en die ook met de eigen medewerkers van de klant een goed team vormen.  GLAMOUR MPromotions verzorgt de juiste hosts en hostesses voor uw evenement wanneer het een betoverende uitstraling moet hebben.

3 STIJLVOL MPromotions beschikt over een ruim bestand van stijlvolle hosts en hostesses welke wij in kunnen zetten op uw aandeelhoudersvergadering, congres of stand. Het bestand van MPromotions bestaat voor een groot gedeelte uit stewardessen met een klassieke en internationale uitstraling. SPORTIEF MPromotions heeft een ruime ervaring bij grote internationale sportevenementen. Onze hostesses hebben onder andere gestaan bij de EK’s en WK’s Volleybal en Handbal. Tijdens uw sportevenement kunnen wij onder andere de ontvangst en begeleiding van uw VIP’s verzorgen. Ook kunnen de hostesses assisteren bij de prijsuitreikingen en andere hand en span diensten.

4 Hospitality tijdens (sport) evenementen
Of u de hostess nu inzet voor de ontvangst van uw (VIP) gasten bij een sportevenement of dat uw gasten begeleidt moeten worden van een congrescenter naar hun hotel of naar de luchthaven, de hostess van MPromotions staat voor u klaar. De hostess is speciaal geselecteerd voor uw opdracht, is door ons opgeleid en zal aan uw wensen voldoen. MPromotions doet meer dan alleen de zekerheid geven dat de juiste mensen op de goede plaats worden ingezet. Wij denken ook met u mee, hebben een creatieve inbreng en zullen oplossingen aandragen indien gevraagd.

5 Congresbegeleiding Als uw gasten tevreden zijn, bent u dat ook. Het succes van een congres is dan ook voor een groot deel afhankelijk van de manier waarop u de bezoekers ontvangt. MPromotions heeft speciaal voor congressen, (aandeelhouders) vergaderingen en symposia een uitgebreid netwerk van hostesses. Van het bemannen van registratie- en informatiedesks tot badge controle en het persoonlijk begeleiden van uw (internationale) VIP’s of sprekers, voor iedere functie presenteert MPromotions u een hostess met de juiste ervaring en kwaliteiten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw gasten in hun eigen taal aangesproken kunnen worden. U kunt dus altijd rekenen op kwaliteit en internationale allure.

6 Standbemanning op beurzen
Wellicht staat uw bedrijf slechts één of meerdere keren per jaar op een beurs. Het vinden van ervaren hosts en hostesses is dan niet altijd eenvoudig. MPromotions heeft die ervaren krachten in huis. Onze medewerkers ontlasten uw organisatie tijdens een beurs op diverse manieren en assisteren bij de ontvangst van de relaties. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een team samen die de gehele hospitality verzorgt op uw stand. Dit kan een kopje koffie schenken inhouden of flyers en brochures uitdelen om uw bedrijf te promoten, maar ook het op orde houden van uw stand. In overleg met u selecteren wij kandidaten die bij uw bedrijfscultuur passen en samen met uw eigen medewerkers een ingewerkt team kunnen vormen.

7 Productdemonstraties
Een nieuw product in de markt zetten of een bestaand product extra aandacht geven, MPromotions neemt graag alle zorg uit handen. U bent verzekerd van individueel getrainde, gedreven en commerciële promotiehostesses. Ze zijn communicatief zeer sterk en hebben uw merkwaarden en promotiedoelstelling continue top of mind. Niet alleen krijgen uw klanten uitgebreide uitleg en de kans om het product te proberen, u benadert ze bovendien op de plek van aankoop. Vanzelfsprekend wordt de actie geëvalueerd, dagelijks of wekelijks, naar gelang van de promotiecampagne.

8 Promotieteams Een promotieteam is een ideaal middel om uw product in korte tijd onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Het nadeel is dat er veel geregeld moet worden. MPromotions neemt u graag alle zorgen uit handen. Het selecteren en inplannen van de te bezoeken locaties, het regelen van vergunningen, de opslag en distributie van de benodigde materialen, advies over de kleding van het team en natuurlijk het werven en selecteren van de juiste mensen. U kunt het allemaal met een gerust hart aan ons overlaten.

9 Tolk / Vertalers In haar complete hostesses assortiment biedt MPromotions u ervaren vertalers. Al onze hosts en hostesses beheersen de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast kunt u op aanvraag beschikken over hostesses die een andere vreemde taal vloeiend spreekt. Denkt u aan Frans, Duits, Spaans, Turks, Arabisch etc.


Download ppt "- Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding"

Verwante presentaties


Ads door Google