Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Gods wijsheid kun je alleen aanvaarden door de Geest 1 Korintiërs 2:6-16.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Zingen Gedenk, o volk, met heilig beven,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Welkom in deze kerkdienst
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Welkom in deze kerkdienst
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
God is trouw Hij gaf zijn woord
God zegent je zodat je zult heersen 1.
GOED NIEUWS.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Geen twijfel aan Gods zorg…
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Je geld of je leven! Een preek over geld.
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.
In deze presentatie staan beide.
Hartelijk welkom in deze dienst
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Welkom.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Leven zoals past bij God
In deze dienst zal Prof. Dr. J. Douma voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 34 : 1, 3, 5 en 8 Schriftlezing: Psalm 2 Hand. 4:23-31 Tekst: Psalm 2.
4 oktober 2014 Leusden.  het grote gebrek van de gangbare bijbelvertalingen  aeonen zijn onbekend en wegvertaald  in het NT komt 'AEON' 193x voor!
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
ALS EEN HERT VERLANGT……
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Welkom in deze kerkdienst
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Zingen Vers 1 Mijn God en Koning, aller vorsten Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Gezang 15 : 1, 3, 5 Na de zegen Psalm 84: 1, 2 Schriftlezing : 2 Samuël 7:
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
In deze dienst zal Ds. Verbree Voorgaan
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 januari 2016 Abraham plantte in Berseba een tamarisk en riep er de naam van de HEER, de eeuwige God, aan (Genesis.
* Christus, het beeld en woord van God
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we dat op de zegen van God mogen vertrouwen wanneer wij onze tienden en gaven trouw aan hem afdragen. Laten we onze dankbaarheid aan de Heer uiten en ook in dit jaar vrijgevig zijn werk ondersteunen. Vandaag vieren wij Gods goedheid.

Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 januari 2014 “U komt alle lof, eer en macht toe, Heer, onze God, want u hebt alles geschapen; uw wil is de oorsprong van alles wat er is” (Op. 4:11). Wij, en alles om ons heen, zijn Gods eigendom. Laten we dankbaar zijn voor zijn goedheid in het afdragen van onze tienden en gaven. Vandaag vieren wij het eigenaarschap van God.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 januari 2014 “Van de Heer is de aarde en alles wat daar leeft, de wereld en wie haar bewonen” (Ps. 24:1). God geeft ons in zijn goedheid wat wij nodig hebben. Hij is niet egoïstisch; geven zit in zijn natuur. Laten wij er een gewoonte van maken om te geven en te delen Vandaag vieren wij Gods vrijgevigheid.

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 januari 2014 “U, Heer, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort u toe, Heer, u bezit het koningschap en de heerschappij” (1 Kron. 29:11). Christus is eigenaar en heerser over deze wereld en hij vertrouwt op ons om zijn boodschap te verspreiden. Laten we dat doen in woord, daad en giften.