Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom bij de Dosh-klas
Advertisements

De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Ik ben Mo.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Presentaties •Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Dr. Albertus Risaeusschool
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Bon Biní / Welkom.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
VSO MA Bernadetteschool Oss
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
We vieren moederdag. 6 januari is het driekoningenfeest.Dan mogen wij ons verkleden en van huis tot huis gaan zingen.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Lieve zoon/dochter ....
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
JUNIOR Mijn vriend.
Les 13 Presenteer jezelf (2) Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
De dag uit het leven van Maria Elena
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Interpreteren van data
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Labradoodle.
Wij hebben een hart voor iedereen
Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is.
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Help want armoede is niet fijn.
Transcript van de presentatie:

Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie presentaties bekeken en vinden ze geweldig . Groep 6 A, Kolegio Chaya Willems

Rouël Bisschop Hallo, ik ben Rouel. Ik ben 10 jaar oud en ik word jarig op 7 mei. Ik woon dichtbij de school en ook dichtbij de zee. Ik ga elke dag zwemmen in de zee. Mijn hobby is voetballen. Ik zit in een voetbalclub. We spelen vaak tegen andere clubs. Mijn juf heet Lisette Sambo Dag

Fabian Geertuida Ik ben Fabian en ik ben 11 jaar oud. Ik word jarig op 4 juli. Ik ben altijd in de vakantie jarig. Elke maandag hebben we weekopening. We zingen ons schoollied en het volkslied. Op de foto’s zie je de Curacaose vlag. De sterren zijn curacao en Klein- Curacao. Volgende keer vertel ik meer Dag

Eduard Balentien Hallo, ik ben Eduard. Ik ben 11 jaar oud en ik word jarig op 17 november. We hebben thuis konijnen, geiten en kippen. Mijn spreekbeurt ging over mijn konijn. Ik nam hem mee naar school. Ik begrijp veel van nederlands, maar ik kan het niet goed praten. De juf helpt ons met de brieven. Dag en tot de volgende keer

Nicolle Maria Ik heet nicolle en ik ben 9 jaar. Ik ben geboren op Curacao op 1 mei. Mijn hobby’s zijn atletiek en hardlopen. Ik heb 3 medailles en een beker gewonnen met hardlopen. Hier op Curacao schijn de zon elke dag. Zondag vieren we kinder-karnaval. Dan lopen de kinderen verkleed in een parade op straat. Vrijdag vieren we karnaval op school. Dat is heel leuk. Dag

Bryan Saldarriaga Mijn naam is Bryan. Ik woon al 2 jaar op Curacao. Ik kom uit Colombia, Zuid-Amerika. Mijn hobby is karate. Ik kan me goed verdedigen. Mijn spreekbeurt was over karate. De juf en de andere kinderen helpen me met nederlands, want ik vind het heel moeilijk. Dag

Freddy’s Mejia Vasquez Hallo, ik ben Freddy’s. ik ben in Colombia geboren en ik woon al 6 jaren op Curacao. Op Curacao is het fijn om te wonen. De mensen in Colombia zijn arm. Veel jongens hebben geen huis en ze slapen op straat. Mijn hobby is voetballen. Mijn beste vriend is David. Tot de volgende keer