De minister van buitenlandse zaken waarschuwd voor een levend testobject dat is ontsnapt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en bepaalde testen doen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
START DIA.
Advertisements

Jong-leren in Kwintelooijen
Lifestyle-bladen voor de vrouw
Extra ondersteuning voor leesvaardigheid
Hé jullie daar. Ik wil jullie graag opleiden tot mijn opvolger
Maarten Steenhagen KUNSTFILOSOFIE COLLEGE 2 EEN FILOSOFISCHE BENADERING VAN DE KUNSTEN DE NABOOTSINGSTHEORIE Maarten Steenhagen.
Door:Joost Alwin en Rogier
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
Hoe kun je Geloven? 1.
Gemaakt door: Koen en Jasper
Wereldbol / globe lengtegraad breedtegraad.
Door Nicole Smit & Amber Droog.
Dieren Door Djordy en Jordi.
Meer bewegen via internet 28 juni 2011 – OU Open Kennisavond Denise Peels Stijn Friederichs.
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Het onderwerp ????????????????????.
Werken voor je 13e jaar 13 en 14 jaar
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Hoe gaat dat? Wat moeten wij doen? Tips om aan een project te komen
Je bent met je vriendin op een doe-vakantie in de Amazonen, ontspannen wilde rivieren bevaren in een gammel bootje...
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Het PowerPoint word gemaakt door: Julia Lisanne Wesley en Thomas. Wij hopen dat jullie er van genieten.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
1 Week 38/ /11/ Voor oktober vrezen velen onder ons een crash Wat denken wij?? Voor de VS zien we weinIg kans van een crash gezien.
Husky’s.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Mijn ervaringen in (land). Intro  Naam/land/soort vrijwilligerswerk/voorbereiding etc. (Plaats op deze pagina bijvoorbeeld een mooie foto) 1.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
HEBT U DE TIJD?. INOEFENEN VAN DE LEERSTOF Los steeds de vragen op om naar de volgende vraag te gaan. Klik op de pijltjes om verder of terug te gaan.
Stelles “Een eigen (ei)land”..
STRESS Ik weet niet heel zeker hoe dit werkt, maar het is verbluffend accuraat. Lees de onderstaande uitleg voordat U naar de foto kijkt. De foto laat.
Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere.
Hakke Lisa Geschiedenis Waarom vrouwen hakken dragen Verschillende soorten Christiaan Louboutin Enkele weetjes.
Door: Dennis en Jo.
Bevolkingsgroepen in Suriname
Vincent van Gogh.
TOOLBOX ZON.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Duid het juiste land aan
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Van Engel, Minke en Helen
Het mooie weer komt eraan en dan drinken wij mannen graag!!! Een Koud Biertje...
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Hoe verder? RAO Atelier 18 februari 16. Dus: We doen goede projecten op bedrijfsniveau We willen verbreden en verbinden Vervolg.
Prostaatkanker, is dat wel zo erg?  Erik Briers PhD  Wij Ook vzw  Europa Uomo.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Escher in het Paleis Melody, lexi, anne-beth.
Bron: raadpleging
NIERFUNCTIE.
ik heb onderwerp gekozen omdat ik het een mooi land vindt
1. Kan je objectief kijken?
3. Dus zonder probleem, heb je geen ideeën?
STRESS Ik weet niet heel zeker hoe dit werkt, maar het is verbluffend accuraat. Lees de onderstaande uitleg voordat U naar de foto kijkt. De foto laat.
Annick, Amber, Ilsa en Melanie
Bruggen.
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
Het bestuur van de republiek
Als jullie het voor het zeggen hadden…
Transcript van de presentatie:

De minister van buitenlandse zaken waarschuwd voor een levend testobject dat is ontsnapt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en bepaalde testen doen met vroegere dinosauriers

Exemplaren van dit soort zijn tot nu toe gezien in warme vakantie landen o.a. Spanje en Italie Het is niet uitgesloten dat de dieren zich ook elders in europa hebben genesteld

Dus mensen die naar warme landen gaan !!!! Oppassen en zeker niet de dieren benaderen. Een aanval van deze dieren kunnen erge gevolgen hebben, vooral voor vrouwen

Na een mogelijke aanval van deze dieren komen na 30 weken de uitwerkingen!!! Dus een tip van de overheid goed sluitende kleding dragen

Bent u toch aangevallen door een van deze dieren wordt u aangeraden zich binnen 24 uur te melden bij een apotheek voor een eventuele oplossing en medicatie

Van deze beesten is bij deze waarschuwing een foto bijgevoegd dan hebt u enig idee hoe ze eruit zien DUS MENSEN PAS OP !!! Wij wensen jullie ondanks dit toch nog een leuke vakantie