De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Advertisements

Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”
Idee voor App Rob Schuit © 2013 Rob Schuit 1 Didac Rekenmagneet.
Welke bronnen zitten in Academia? •Dagelijkse upload van Journaal en actualiteitenprogramma’s •Documentaires •Programma’s publieke omroepen •Historisch.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Druk op een toets om verder te gaan
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Regelhulp Regelhulp.nl is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Pimp your Powerpoint 7 juni 2011
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Demonstratie gevaarlijke stoffen applicatie zorgsector 12 juni 2007 MPZ biedt zorginstellingen deze applicatie gevaarlijke stoffen U kijkt naar een korte.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
GGZ instellingen & Milieu 31 januari Programma uur •Korte inleiding MPZ, Adriaan van Engelen •GGZ Enquete resultaten, Kornelis Jorna.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
NEWCASH 2007 PRESENTATIE Versie 2007.R3 PRESENTATIE © 2007 NEWTRONICS AUOTMATISERING MEER INFO: Hét complete kassa.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
Beheer uw chemicaliën op school op overzichtelijke en verantwoorde wijze Chemicaliënmanager.
Vademecum Energiebewust Ontwerpen van nieuwbouwwoningen Eric van Zee 16 februari 2007.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Facilitair management in de zorg en duurzaam Adriaan van Engelen, directeur Milieu Platform Zorgsector
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Statengeneraaldigitaal.nl
1 MPZ Project Veilig werken met gevaarlijke stoffen in de zorg.
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
WebHIS Call Manager 3.5.
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Een korte rondleiding door een aantal schermen van Exquise NextGeneration
Online informatie zoeken via de bibliotheekwebsite Demo Nyenrode bibliotheek.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Etherflow Voor het aansluiten van een flowmeter op een Ethernet netwerk Afstudeerpresentatie Michel van der Net Elektrotechniek Avans Hogeschool Breda.
Toolbox brandwonden.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Dit is een korte powerpoint presentatie van de audit website ten behoeve van de NVDK. ( Hierin werden vragenlijsten opgesteld.
KAM H4 Gevaarlijke stoffen Logistiek teamleider.
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
?.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
DS WebUren presentatie. DS WebUren Sumatra DS WebUren is een Webbased urenregistratie oplossing, waarmee (externe) medewerkers op een snelle en gebruiksvriendelijke.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
DE UT EN JOIN LISA Business Information Management & Recordmanagement Petra de JongeDecos- 1.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Persoonlijke inlog. Zoeken naar beschikbare bedden. Type bed: KDO / DBC / NAH etc. Zorggroep: naam zorgaanbieder zoeken: vrij zoeken.
COMPANY INFO. Startscherm Databank Company Info Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Sway.
Webinar voor ambassadeurs
(Niet) Allemaal digitaal
Goochelen met Google Zoeken
RVC – Clinical Assistant
KAM – Integrale kwaliteitszorg
KAM – Integrale kwaliteitszorg
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Transcript van de presentatie:

De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De applicatie bevat een zorgspecifieke databank gevaarlijke stoffen met volledige informatie over hoe veilig om te gaan met de stoffen waarmee gewerkt wordt. Recentelijk is de applicatie geschikt gemaakt voor GHS. De gevaarlijke stoffen applicatie biedt diverse mogelijkheden om te komen tot informatie over de gevaarlijke stoffen zoals opgenomen in de onderliggende database. U kijkt naar een korte introductie en presentatie van hoe de applicatie er voor de gebruiker uitziet. Voor vragen en/of aanmelden mailt of belt u naar MPZ: info@milieuplatform.nl 010-2450303

De stoffen worden overzichtelijk op alfabetische volgorde gepresenteerd.

Kies de eerste letter van de stof of type de stofnaam bij zoeken in De stoffen zijn snel te zoeken op bijvoorbeeld naam maar ook op UN- en CAS-nummer. Presentatie per beginletter is ook mogelijk.

Kies de eerste letter van de stof of type de stofnaam bij zoeen in In de applicatie heeft u per stof/produkt direct een link naar het digitale brondocument, de werkinstructiekaart (WIK), het veiligheidsblad (VIB) en de EHBO instructies.

Per stof worden de 16 hoofdstukken van een veiligheidsinformatieblad gepresenteerd. Elk ziekenhuis heeft daarnaast een eigen hoofdstuk 17 met instellingsspecifieke informatie.

Bij aanklikken van een hoofdstuk vouwt dit uit en leest u de uitgebreide informatie per hoofdstuk.

In hoofdstuk 17 kunt u aangeven op welke afdeling, kamer en kast de stof aanwezig is met de hoeveelheden daarbij. Hiermee kan een stoffenregistratie bijgehouden worden.

De applicatie geeft ook de volledige informatie volgens de nieuwe CLP/GHS richtlijnen.

Via het scherm geavanceerd zoeken kunt u bijvoorbeeld alle stoffen van een (zelf ingevoerde) afdeling zoeken of alle stoffen met een bepaalde gevaarsklasse.

Vanuit de applicatie kan eenvoudig een werkinstructiekaart (WIK) gemaakt worden (als PDF of Word bestand) in een standaard opmaak.

De applicatie wordt opgemaakt in een eigen huisstijl.

De instelling heeft een beheerder (of meerdere beheerders) die in de gevaarlijke stoffen applicatie de stoffen selecteert welke in het ziekenhuis voorkomen. Deze stoffen kunnen de medewerkers dan snel vinden en inzien (inclusief de uitgebreide informatie over de stof). Een stof die nog niet in de database zit kan zelf worden toegevoegd. In overleg met MPZ wordt het invoeren van de stoffen verdeeld over de aangesloten instellingen, of wordt daarvoor iemand aangesteld. Ingevoerde stoffen worden gecontroleerd op juiste invoer alvorens zij aan de sector vrijgegeven worden.

zorgen voor mensen, zorgen voor het milieu Oproep Sluit uw instelling aan bij de gevaarlijke stoffen applicatie Werk samen Bespaar tijd Doe het nu MPZ zorgen voor mensen, zorgen voor het milieu