Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingencampagne 2008 Aline DEWORME Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Michiel Costers FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu - BAPCOC SPF Santé publique, Sécurité de la chaîne alimentaire et Environnement.
Advertisements

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK PM BELASTINGADVISEURS
Analyse van incidenten
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
14 juni 2011 Infomoment georganiseerd door het Toelichting bij het aanvragen en afrekenen van creatie- en spreidingsdossiers door Machteld De Smedt (Vlaamse.
Dwangsom bij niet tijdig beslissen
Communicatie- programma 10
Commissie Wijkgericht werken
De opstart van een succesvol verzuimbeleid
Stagementorendag ‘ortho’ 20 maart Programma •Welkom! •Het nieuw curriculum… met bijzondere aandacht voor stages en afstudeerproject •Koffiepauze.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
22 april 2009 Cijferboeken Cultuur, Jeugd en Sport Opmaak cijferboeken en website.
1 Financiering … een stand van zaken 1) heffingen 2) retributies.
Provinciale ronden mei 2008
1 De rechtenverkenner: een hefboom voor het lokaal sociaal beleid in Vlaanderen Steven Vanackere Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 25 juni 2008.
© 2006 Consilience B.V.1. 2 E-Dienstverlening in de praktijk Noordwijk, 5 september 2006 K.P.Majoor Adviseur Consilience B.V.
1 Kansarme jongeren en computers… Link in de Kabel ontgroeit zijn pioniersfase dankzij Lions Club Leuven …… digitale kansen voor alle jongeren.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Heffingen Raadgevend Comité van 25 juni 2008.
Benchmark afhandeling Zaanstad.
De Help Desk van het Rijksregister (1) Maakt deel uit van andere projecten van de MPM IB De dienstverlening aan de klant verbeteren Samenstelling.
VOB 21 april 2009 Dr. Hilde Goris
© BeSite B.V www.besite.nl Feit: In 2007 is 58% van de organisaties goed vindbaar op internet, terwijl in 2006 slechts 32% goed vindbaar.
Onderzoekersforum CQ-index
Resultaten enquête tuchtwet
Preventie van schade naar aanleiding van agressie
Nooit meer onnodig groen? Luuk Misdom, IT&T
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU 1 Kwaliteit en Patiëntveiligheid in de Belgische ziekenhuizen anno 2008 Rapportage over.
27 juli 2014hier komt de naam van de presentatie in P 1 Web 2.0 Het "nieuwe" interactieve internet.
SPF SANTE PUBLIQUE, SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE ET ENVIRONNEMENT 1 Journée d'étude e-HR: un rêve ou un cauchemar ? e-HR, Pistes voor de.
SPF SANTE PUBLIQUE, SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE ET ENVIRONNEMENT 1 Introduction Journée d'étude e-HR: un rêve ou un cauchemar ?
SPF SANTE PUBLIQUE, SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE ET ENVIRONNEMENT FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU Cel Informatica,
Afdeling Studietoelagen Kwaliteitsnetwerk 31 januari 2005.
GfK PS Retail NLGfK Supermarktkengetallen augustus 2014 GfK Supermarktkengetallen Antwoord op deze vragen vindt u op: bij “GfK Publicaties”
Gardiens de la paix/ Gemeenschapswachten Week van de integrale veiligheid/ Semaine de la sécurité intégrale.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen DIS - PCE OVL Actie Geraardsbergen mei 2009.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingen Raadgevend comité van 25 juni 2008 Véronique Berthot Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Auditprogramma 2007 Resultaten Raadgevend Comité - 27 februari 2008
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire PCB’s/Dioxinen in Iers varkensvlees ___________________________ Chronologisch overzicht en maatregelen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jacques Inghelram Cel Validatie Gidsen Autocontrole en de gidsen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 24 september.
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Promotie autocontrole Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Pascal Houbaert.
Startbijeenkomst benchmarking Publiekszaken
Dag van de Fonetiek20 December Hoe kan ik u van dienst zijn? Spraakgestuurde routeringsapplicaties Diana Binnenpoorte, Christophe Van Bael, Johan.
Coördinatiecel Vlaams e-government 16/09/2014 Studie Interbestuurlijk e-government... één jaar later Coördinatiecel Vlaams e-government (CORVE) Web:
Missie, visie & jaarplan
Marco Koopal senior medewerker callcenter. Start callcenter 1 januari 2006 Dankzij projectgroep goede start. –Facilitaire behoeften –Interviews met vakafdelingen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité van 28 september 2011 Heffingen 2011 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Enquête.
Het e-zorgplan
Naam van de Auteur 7 januari 2008 Resultaten onderzoek op het Twents Carmel College Magda Bruin Taaltuin twente en de inzet van Muiswerk.
Waarom won CAW Metropool de prijs voor de ‘beste interne campagne’ 2010? BViC Wintercheck.
13 december 2013 Tracy Van den Wijngaert & Carlo Steegmans
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Omzendbrief voor de laboratoria erkend voor het uitvoeren van TSE testen FDS/Labo/ van.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaireAvril 2009 TSE-laboratoria: vergadering over voorstelling activiteitenverslagen /09/09,10.
Enterprise Document Management Fase
Waar één + één meer is dan twee
Boxplot … en andere diagrammen
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Medisch toezicht van personen in de levensmiddelensector. Koninklijk besluit tot wijziging van.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen DG Algemene.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwikkeling van een barometer van de voedselveiligheid Workshop Wetenschappelijk Comité 27.
Strategisch opleidingsplan
Nieuwe financiering FAVV: stand van zaken dd 09/05.
Samenwerking bij tandartsen algemene inleiding en situering van de huidige situatie. Paul De Hondt Stafmedewerker STV-Innovatie & Arbeid.
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten.
Transcript van de presentatie:

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingencampagne 2008 Aline DEWORME Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend comité van 03 december 2008

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Doelstellingen vastgelegd voor 2008 Kwaliteit van de aangiften verbeteren Communicatie verbeteren Aantal vragen van gebruikers doen dalen Campagne vroeger starten volgens een strikte werkplanning van het verzendschema De financiële resultaten verbeteren

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Kwaliteit van de aangiften verbeteren Non-conforme/incoherente aangiften vermijden Aangifte via internet aanmoedigen door: –Aangifte via internet in communicatie te promoten –Documentatie op het internet te verbeteren (website en FAQ) Resultaten: –Stijging webaangiften in vergelijking met papieren aangiften –Daling non-conforme/incoherente aangiften

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire %53%59%41% % web en papieren aangiften van op 30/09 ontvangen aangiften Terwijl in 2007 meer dan de helft van de aangiften met de post werden verzonden kozen in 2008, 59% van de operatoren voor het internet. Terwijl in 2007 meer dan de helft van de aangiften met de post werden verzonden kozen in 2008, 59% van de operatoren voor het internet.

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire % non-conforme en incoherente aangiften van de op 30/09 ontvangen aangiften Dank zij de stijging van het aantal webaangiften in 2008 daalden het aantal non-conforme en vooral het aantal incoherente aangiften aanzienlijk. Dank zij de stijging van het aantal webaangiften in 2008 daalden het aantal non-conforme en vooral het aantal incoherente aangiften aanzienlijk. 3% 14% 2% 6%

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Communicatie verbeteren Beter leesbare en begrijpelijke communicatiemiddelen: 2008 Duidelijke en geetailleerde folder 2007 Gewone brief

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Communicatie verbeteren FAQ op de website

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Communicatie verbeteren Instructiebrochure op verzoek verkrijgbaar

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Verminderen van het aantal vragen Betere opvolging van de kosten van het contactcentrum Dankzij : - een betere communicatie - een self-service via : ° de FAQ’s op de website ° de IVR-menu Resultaten : - Vermindering van het aantal oproepen - Intensief gebruik van de IVR ( Interactive Voice Response sytem)

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire IVR 30% Agents 70% Gebruik van IVR op 30/09/2008Bij Eranova ontvangen oproepen Door het beschikbaar stellen van een IVR werden in 2008, 30 % van de oproepen automatisch afgehandeld, zonder inzet van een medewerker. Daardoor daalde het aantal oproepen voor het callcenter. Door het beschikbaar stellen van een IVR werden in 2008, 30 % van de oproepen automatisch afgehandeld, zonder inzet van een medewerker. Daardoor daalde het aantal oproepen voor het callcenter

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Werkplanning volgen Betere dienstverlening en betere follow-up Planning van automatische en aan dienst aangepaste verzending Resultaten: –Minder oproepen –Beter niveau van dienstverlening

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Vergelijking verwachte – daadwerkelijke oproepen

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Niveau van dienstverlening Oproepen Eranova In 2008 leidde een aan de dienstverlening van Eranova aangepaste planning van de verzending tot een betere afhandeling van de oproepen en tot een zeer goed niveau van de dienstverlening In 2008 leidde een aan de dienstverlening van Eranova aangepaste planning van de verzending tot een betere afhandeling van de oproepen en tot een zeer goed niveau van de dienstverlening 70% 80%

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Resultaten van de heffingencampagne 2008

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Vooruitzichten 2009 Voortgaand op 2008: –Prestaties op alle niveaus verbeteren: Aantal geadresseerden verhogen (nieuwe groepen) Gebruik van web nog meer stimuleren Callcenter omvormen tot competentiecentrum Voorkeur geven aan « one step solution" (om overdrachten te doen dalen) Verzendplanning nog meer verfijnen De campagne nog vroeger doen van start gaan Challenges voor 2009: –Toepassing malus voor autocontrole –Herziening van tarieven –Verdere afhandeling van dossiers van voorgaande jaren

Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Planning van de verzendingen van 2009