TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Korte inleiding op de Psalmen & Vier vragen bij Psalm 1.
Advertisements

Bijbelhuis Antwerpen (GZB)
De allergrootste liefde
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Psalm 8 1 ¶ Voor de koorleider. Op de wijs van De Gatitische. Een psalm van David. HEER, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde. U die aan.
Zondagmorgen 8 september 2013
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Psalm 25.
Zondag 26 mei 2013 Zoetermeer 1. opschrift Psalm 20: bede om overwinning van de koning Hij geve u naar uw hart, en doe al uw plannen in vervulling gaan.
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Op Zijn Woord. At His Word.. Lucas 1: In de zesde maand nu werd de engel Gabriel van God gezonden naar een stad in Galilea, genaamd Nazaret, 27 tot een.
Kom Hoger#32 Wees blij: je bent rijk!
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom op TOV!.
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Jeugdthemadienst 7 april Ds. A. Huijgen
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Jesaja 62:6,7 6. Op uw muren, Jeruzalem, heb Ik wachters aangesteld. Nooit zullen zij zwijgen, heel de dag en heel de nacht niet. U die het volk aan.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d'Assonville voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 46: 1 Na de zegen Ps. 89:1, 2 Schriftlezing: 2 Samuël 23: 1-7 Tekst:
Zondag 19 oktober 2014 middagbijeenkomst.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Hakvoort.
Welkom in deze eredienst
Preek Jakobus 2:
Welkom bij de gemeenteavond over evangelisatie
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. Vogel.
Zingen Vers 1 Welzalig hij wiens zonde is vergeven,
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Zingen Vers 1 Mijn God en Koning, aller vorsten Heer,
Welkom in deze eredienst
Vader Zoon Heilige Geest
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. van den Heuvel.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Mijn ziel verheft Gods eer; mijn geest mag blij den Heer
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zingen Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Cantorij Uit de diepte, heb ik tot de HERE geroepen en Hij heeft mij geantwoord. Antifoon en Psalm 130 Vers 1, 2, 3 en 4 Cantorij zingt antifoon, gevolgd.
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G. Boogaard uit Rotterdam Thema: “Wie is God?”
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
de waarheid die mij leidt.
Transcript van de presentatie:

TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?

TOV! Openingsavond Bidden

Psalm 103 vers 1 Loof, loof den HEER', mijn ziel, met alle krachten;   Loof, loof den HEER', mijn ziel, met alle krachten; Verhef Zijn Naam, zo groot, zo heilig t' achten; Och, of nu al wat in mij is, Hem preez'! Loof, loof mijn ziel, den Hoorder der gebeden; Vergeet nooit een van Zijn weldadigheden; Vergeet ze niet; 't is God, die z' u bewees.

Psalm 103 vers 7 Geen vader sloeg met groter mededogen Op teder kroost ooit zijn ontfermend' ogen, Dan Isrels HEER' op ieder, die Hem vreest. Hij weet, wat van Zijn maaksel zij te wachten, Hoe zwak van moed, hoe klein wij zijn van krachten, En dat wij stof, van jongs af, zijn geweest.

Heer, U bent mijn leven Heer U bent mijn leven, de grond waarop ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord is het pad, de weg waarop ik ga, Zo lang U mij adem geeft, zo lang als ik besta. Ik zal niet meer vrezen, want U bent bij mij. Heer, ik bid u, blijf mij nabij.

Wie is God? Wie zit er naast je?

Wie is God ? Mijn Godsbeeld….. Psalm 103 1-14 Loflied voor Gods menigvuldige genade 1 Een psalm van David. Loof de HEERE, mijn ziel, en al wat binnen in mij is, Zijn heilige Naam. 2 Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet geen van Zijn weldaden; 3 Die al uw ongerechtigheid vergeeft, Die al uw krankheden geneest; 4 Die uw leven verlost van het verderf, Die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheden; 5 Die uw mond verzadigt met het goede, uw jeugd vernieuwt als van een arend. 6 De HEERE doet gerechtigheid en gerichten al degenen, die onderdrukt worden.

Wie is God ? Mijn Godsbeeld….. 7 Hij heeft Mozes Zijn wegen bekend gemaakt, de kinderen Israëls Zijn daden. 8 Barmhartig en genadig is de HEERE, lankmoedig en groot van goedertierenheid. 9 Hij zal niet altoos twisten, noch eeuwig de toorn behouden. 10 Hij doet ons niet naar onze zonden, en vergeldt ons niet naar onze ongerechtigheden. 11 Want zo hoog de hemel is boven de aarde, is Zijn goedertierenheid geweldig over degenen, die Hem vrezen. 12 Zo ver het oosten is van het westen, zo ver doet Hij onze overtredingen van ons. 13 Gelijk zich een vader ontfermt over de kinderen, ontfermt Zich de HEERE over degenen, die Hem vrezen. 14 Want Hij weet, wat maaksel wij zijn, gedachtig zijnde, dat wij stof zijn.

Wie is God ? Mijn Godsbeeld….. Groeps opdracht

Wie is God ? Mijn Godsbeeld….. Psalm 103 vers 11 Want zo hoog de hemel is boven de aarde, is Zijn goedertierenheid geweldig over degenen, die Hem vrezen.

www.tov.hervormdwekerom.nl Fijne avond!