BUURTHUIS NIEUW MOSCOU

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

KBO Landhorst Zomaar wat over KBO Landhorst
Persmap wielerkoers Belgisch kampioenschap voor boeren en boerinnen
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Opvoeding.
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
De Slippertjes.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ouderraad Jaarvergadering 2012
Quiz. Wel of Niet? Zo meteen krijg je voorbeelden van activiteiten te horen. Geef aan of het wel of geen vrijwilligers werk is. Als het geen vrijwilligerswerk.
Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
22 t/m 25 september Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
NL na 1945: Sober en spaarzaam
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Heksen in de Middeleeuwen
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Wat doet de wijkraad ? De wijkraad houdt zich bezig met het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid en de sociale cohesie in de drie buurtschappen.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
28 januari 2010 Ouderavond Schiedam
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
W IJKFEEST 2012 Het supergezelligste feest van Keijzershof.
Grote Rekendag 16 april 2008 De Kwikstaarten van de Leilinde & Groep 1/2 van de Fontein.
- 1. Waar wordt u, als u naar onze jeugd en ons jeugdwerk kijkt, nu echt blij van ? Gesprekken met jongeren Samen dingen doen Veel kinderen naar de tienerdienst.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Spreekbeurt Roy Nov APF 2007.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Bewonersavond Maria Hoop 30 september 2013 Ouder worden in Maria Hoop Wat is daar voor nodig? Wie moet daar voor gaan zorgen?
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
EEN GEZOND 2011 EN WEER EEN JAAR VERDER. Jaaroverzicht.
Ledenenquête 2013 Uitkomsten. Statistieken 23 vragen 91 leden begonnen 50 volledig ingevuld.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Zeeuws-vlaams jeugdkampioenschap Juni te Koewacht.
Tijd om SAMEN in ACTIE te komen! Maak een ander blij! Dat geeft ook jou een goed gevoel!
Het jungle feest.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Waar doe ik mijn spreekbeurt over?
De zee..
JONGEREN SAMEN IN ACTIE !!! Voor (mensen in) hun eigen omgeving! Daar doe je graag aan mee!
Habbo Bel het ontstaan. EERST!!! 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Zilveren Kruis Presentatieslides 100% tekst mét subtitel Resultaten tevredenheidsonderzoek LTV Leusden 2015 Onderstaande balk s.v.p. niet verwijderen.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Begin 1900 ontwikkelden Professor Max Weber en meester Jan Pannekoek het plan om een Imkersvereniging in Eerbeek op te richten. Prof. Max Webermeester.
Activiteiten Odensehuis september-december
Agenda Ontstaan Samen in de Stad Ontwikkeling Kernwoorden/visie
Koningsdag.
Instrument voor ontmoeting, een verbonden buurt en meer:
Slaven op de plantages.
Welkom in de wereld van het
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Semantisatieverhaal: Ik sport elke week, want het is aangetoond dat sporten gezond is. Het is bewezen dat sporten gezond is. Ik doe aan fitness, maar eigenlijk.
Mijn spreekbeurt gaat over
Transcript van de presentatie:

BUURTHUIS NIEUW MOSCOU

OPENING VAN HET BUURTHUIS Sept. 2010 Het nieuwe buurthuis!!! Na jaren voorbereidingen kon de bouw gestart worden in het najaar van 2009. 3 September 2010 werd een feestelijke dag waarop elke buurtbewoner een kijkje kwam nemen in het nieuwe buurthuis! Vanaf deze data is er geen weekend, of dag dat er niks te doen is. Het nieuwe buurthuis brengt de buurt weer tot leven, er zijn verschillende clubs opgericht of bestonden al en konden verder ontwikkelen! Om een kijkje te nemen hoe de opening is gegaan dan moet je op de onderstaande link klikken: http://youtube/dZEl2FuV6K8

KONINGINNEDAG Elk jaar weer wordt er volop koninginnedag gevierd in Nieuw Moscou! We bakken pannekoeken, broodjes hamburgers, alle kinderen kunnen vele verschillende ouderwetse spelletjes doen, aan het einde van de morgen wordt er traditioneel stoelendans gehouden! Elk jaar is dit een leuk groot feest voor de kinderen maar ook net zo gezellig voor de buurt!

BURENDAG/ NL KLUSDAG Het buurthuis doet elk jaar mee met de NL klussendag! Zo’n 15a 20 vrijwilligers zorgen ervoor dat de klussen die blijven liggen deze dag worden gedaan! De burendag eind september is ook een dag waar het buurthuis zich voor inzet! Alle buren zijn welkom waar we vaak een rommelmarkt houden en waarop de verenigingen hun eigen kunnen promoten!

FEEST VOOR IEDEREEN Carnaval is het feest waarbij Nieuw Moscou op de kop staat!! Het dorp heet deze dagen ook “MOLLEBULTE”. Straatborden worden veranderd in MOLLEBULTE en voor jong en oud is er in het carnavalweekend een leuk feest georganiseerd!

DE BESTE BUUR VAN 2012 WOONT IN NIEUW MOSCOU! SEINE DE RUITER! December 2012 is het buurthuis nog volop in het nieuws geweest! Seine de Ruiter was nl Beste buurman van het jaar geworden. Een landelijke titel!!! Een prijs om trots op te zijn. Voor de hele buurt een mooie waardering.

BESTE BUUR FILMPJE http://youtube/jhMsHFuB54o

Een buurthuis vol van activiteiten!!!

En dat gaat zo maar door..

Ook sint is actief….