Wie geef jij een glimlach?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Aandacht voor het steunend netwerk
Advertisements

Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
Vriendschap voor het leven
Kleine kinderen worden groot WONEN ALS IEDER ANDER
De Meridiaan naar de toekomst. Welkom 1. De organisatie 2. Gelijke tijden 3. Continurooster.
Ontdekzondag 2013 Kerk vol kleur
Welkom!. Even voorstellen Wie zijn we?. Petra (teamleider). Chaline (contact voor ouders). Jolien (wachtlijst & nieuwe leden). Jasper (financien). Bas.
Introductiebijeenkomst
Voor u Door u. Programma • Inleiding • Terugkijken naar 3 december: de aanleiding • Stand van zaken • De resultaten van de enquête • Discussie.
SVK Korfbal Thema avond op weg naar 2015 Door Tijs Huisman 9 april 2010.
‘Het podium op voor Villa Joep!
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
ODENSEHUIS … Ontmoetingscentrum voor mensen met beginnende dementie en hun familie en vrienden Het aantal mensen met dementie dat thuis woont groeit gestaag.
Rabo CharityDesk Samenbrengen van mensen en kennis
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Voedselpakketten voor Campina
Hoe blijf ik overeind als welzijnsprofessional?
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
ELISE DENHAENE 1BaSWB VRIJWILLIGERSWERK INPASSEN IN DE STRUCTUUR VAN EEN ORGANISATIE.
Een vriendelijk gebaar...
Ontspan je even, het is nog vroeg…
Doelstelling Doe Een Wens Stichting: Het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
Stichting Jeugdwerk Pottenberg.
Begeleidingsplannen GGZ
Werkconferentie FNV Bouw “Toekomst A-lijn” NBC Nieuwegein 25 november 2006.
Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die.
Kennis is macht? De rol van informatie
Aan de slag met een 6 Minuten Zone!
Ouder worden met een verstandelijke beperking, volgens mensen zelf en hun familie (Mieke Cardol en Tineke Meulenkamp) Ine Mestdach 1BaO b2.2.
Coöperaties en coöperatief samenwerken, een kennismaking.
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Evenementencommissie RCU Zwolle
Workshop Sponsorwerven. Fondsenwerven Geweldig! Jij kunt door middel van deelname en fondsenwerven het leven van Amsterdamse dakloze honden aanzienlijk.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
MEEDOEN in Edam-Volendam Voorstellen: Katja Mooij (RCO De Hoofdzaak) Fred Wiedijk (Context NH) Coördinatie en secretariaat MEEDOEN-tafel.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
DOOR! & SIEN Inspiratiesessie culturele veld CantaYoung ervaringen Toon Peerboom 30 januari 2016 ECI Cultuurfabriek Roermond.
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Eenzaamheid Wat is het en is er iets aan te doen?.
1 Dewaele Consultancy Power for your Organisation Dewaele Consultancy Power for your Organisation.
MT Community Landelijk Goed Doel – Samen bouwen Partnerships met: –Stichting Pallieter (Landelijk goed doel) –Cordaid (Internationaal.
Buurtleren laat de Stad van de Zon stralen! Wat wil jij leren? Wat wil jij aanbieden?
De Amsterdamse vrijwilligersorganisatie De Regenboog Groep.
Onderzoek Lokale Fondsen Nederland 18 september 2014 Riviervismarkt 4, Den Haag.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Waardebonnnenactie PBC/ provincie SESAM academie |
Cultuurvrienden De betekenis van vrienden in de cultuursector, een pilot in Tilburg Henk Vinken Werkconferentie Publiek! ‘s-Hertogenbosch.
‘Ontwikkelen doen we samen’
Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind.
Interview met God Ik droomde, dat ik een interview had met God……
Stichting De Waaier Presentatie 30 november 2017.
Samen de psychische gezondheid in Nederland verbeteren
Jaarverslag W4F 2016.
Informatieavond voor vrijwilligers OLS 2019 Sevenum
Wij komen centraal te staan !
Open club verenigingsondersteuning vanuit Rabobank Hart van Brabant
Hoe zijn wij als inwoner betrokken geraakt?
Team Building voor een Goed Doel!
Transcript van de presentatie:

Wie geef jij een glimlach? Gratis verwendag voor (ernstig) chronisch zieke mensen en hun familie

Inleiding Inleiding Oprichting Doelstelling Filosofie Activiteiten Toekomstvisie Comité van aanbeveling

Oprichting Oprichting Wensstichting ‘De Oppepper’ Opgericht 13 juli 2006 en ingeschreven bij K.v.K-Utrecht Initiatiefneemster, Lineke Berentsen- Steenhuis, oud verpleegkundige Stichting heeft 3 bestuurders en diverse adviseurs ANBI erkende organisatie (giften kunnen fiscaal worden verrekend) Met dank aan het VSBfonds, Utrecht voor haar geweldige startsubsidie

De maatschappij zijn wij, met elkaar. Doelstelling Doel van de Wensstichting is het organiseren en realiseren van ultieme wensen voor (ernstig) chronisch zieke mensen van alle leeftijden. Even alle sores vergeten en net als ieder ander één dagje genieten zonder beperkingen, kracht opdoen voor de vaak onzekere toekomst! De maatschappij zijn wij, met elkaar.

De grond voor duurzaamheid zijn wij zelf Filosofie Waarin onderscheiden wij ons van andere Wensorganisaties? We zetten ons in voor mensen van alle leeftijden Alle chronische ziektes en aandoeningen komen in aanmerking Laagdrempelige toegang, ieder kan iemand voordragen Alleen vervulling van ultieme wensen Betrekken van de sociale omgeving bij de wensvervulling Streven naar landelijke dekking Pure vrijwilligersorganisatie, niemand wordt betaald De grond voor duurzaamheid zijn wij zelf

Activiteiten Vrijwilligers Het vervullen van ultieme wensen (per 1.1.2013) 210 uitgevoerd Activiteiten van wensvervullers: Wens ophalen Wens invullen Wens vervullen Per wens is in 2 maanden ca. 40/60 uur organisatietijd nodig Directe kosten voor Wensdag €500– voor een hele familie (max 10 pers.) (indirect zonder enige sponsoring ca. 1500--) Totaal aantal vrijwilligers ca.100 personen, waaronder 40 vaste en vele flex-wensvervullers Secretariaat (6), Coordinatie wensen & vrijwilligers (3) Marketing & Media (1) Fondsenwerving & Events (vacature) Fotografenteam (3) Werving&Selectie-team (2) Ondersteuners algemeen ca. 30 personen: Van accountant tot webbeheerder Van chauffeur tot bestuur en leden

Financiën

Ambassadeur Catherine Keyl Comité van aanbeveling Ambassadeur Catherine Keyl

Ondersteuners in natura

Oppepper4all onderstreept de constatering van onze Koningin: Samenwerking Oppepper4all onderstreept de constatering van onze Koningin: “Dat de moderne mens vaak vooral met zichzelf bezig is zonder veel “wij-gevoel” of aandacht voor elkaar. De wereld heeft behoefte aan mensen met passie en betrokkenheid, die klaar staan voor hun naasten, met de bereidheid om onbaatzuchtig hulp te bieden aan onbekenden en hen te steunen.” Wij sluiten ons van harte aan bij deze belangrijke boodschap van onze vorstin. Wij stellen ons dan ook uitdrukkelijk en van harte open voor chronisch zieke mensen die onze steun en hulp nodig hebben en willen graag een helpende hand bieden waar we dat kunnen.