De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind.
Vakantie is voor mantelzorgers vaak niet weggelegd. Ze moeten 24 uur per dag klaar staan voor de ander en kunnen er nauwelijks tussenuit. Maar ook voor senioren en mensen met een beperking vinden het moeilijk om weg te gaan. Ze zijn alleen of hebben veel zorg nodig. Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind.

3 Al ruim 50 jaar organiseert Hetvakantiebureau. nl diaconale vakanties
Al ruim 50 jaar organiseert Hetvakantiebureau.nl diaconale vakanties. In verschillende accommodaties zoals de Werelt in Lunteren en het F.D. Roosevelthuis in Doorn genieten ieder jaar 2500 gasten van een welverdiende vakantieweek. Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties voor mantelzorgers en chronisch zieke patiënten.

4 Volop genieten zonder zorgen.
Mantelzorgers vinden het fijn om even de zorg los te kunnen laten. Ze ontmoeten anderen die in dezelfde situatie zitten en kunnen ervaringen uitwisselen. Volop genieten zonder zorgen.

5 Een week lang is er volop tijd en aandacht voor elkaar.
Verplegend personeel heeft helaas steeds minder tijd om in alle rust aandacht te geven aan hun patiënten. En dat is precies waar de goed opgeleide vrijwilligers van het Vakantiebureau voor zorgen. Zij organiseren tal van creatieve en ontspannende activiteiten en nemen de tijd voor hun gasten. Een week lang is er volop tijd en aandacht voor elkaar.

6 Even ertussen uit. Het is voor hen geen luxe, maar broodnodig!
Door alle speciale zorg die nodig is, kunnen de gasten de kosten van zo’n vakantie niet helemaal zelf opbrengen. Helpt u mee? Even ertussen uit. Het is voor hen geen luxe, maar broodnodig!

7


Download ppt "Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind."

Verwante presentaties


Ads door Google