De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Team Building voor een Goed Doel!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Team Building voor een Goed Doel!"— Transcript van de presentatie:

1 Team Building voor een Goed Doel!
In the War for Talent, Purpose Driven Organisations are more successfull than those solely focused on Financial KPI’s 40% higher Employee Retention 84% of Millennials say that making a difference is more important than professional recognition Bron van deze 2 data punten: Ideou: benefits-of-the-purpose-driven-workplace De Lions Club Delft geeft je op 8 September de mogelijkheid om ‘Purpose’ of Zingeving met je organisatie in de praktijk te brengen: Team Building voor een Goed Doel!

2 Teambuilding voor een goed doel
Waarom? Geld inzamelen voor de Delftse Vakantie Activiteiten - een vrijwilligersorganisatie die in de zomer activiteiten organiseert voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Hoe? In plaats van de ‘traditionele’ sponsorbijdrage, bieden we je de mogelijkheid aan om met je Bedrijf, je Afdeling of je Vriendengroep aan team building te doen terwijl je geld inzamelt voor het goede doel Hoe precies? De Lions Club Delft regelt Spin Fietsen op de Grote Markt in Delft op Zondag 8 September 2019 3 Spinning Coaches bieden 3 keer een workout van 1 uur aan De fietsen staan voor 100 EURO per uur ter beschikking De opdacht is om dus tenminste 100 EURO aan ‘fondsenwerving’ per fiets te organiseren: bij familie, vrienden of door middel van een bijdrage van het bedrijf of de instelling waar het team voor werkt. Meer geld per fiets is uiteraard van harte welkom We kunnen de activiteit naar wens natuurlijk aankleden in overleg (borrel, oid). Wat zijn de Delftse Vakantie Activiteiten: Click hier Wat is de Lions Club Delft: Click hier In 2017 hebben we ook ‘gespind’….

3 Delftse Vakantie Activiteiten: dagactiviteit voor kinderen die (financieel) niet op vakantie kunnen.
Elk jaar organiseert de Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest. Dit is een project waar 70 jonge vrijwilligers verschillende spellen organiseren en begeleiden voor dagelijks 350 (!) kinderen. Met verschillende spellen als levend stratego, dierengeluidenspel, vossenjacht, sportworkshops en knutselactiviteiten is er voor ieder kind een hoop leuks te beleven! De activiteiten zijn alleen overdag, dus zonder overnachting! Het KinderZomerFeest is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Daarnaast heeft de Delftse Vakantie Activiteiten ruimte voor een speciale groep kinderen die t.b.v. een beperking extra aandacht nodig hebben. Deze kinderen zijn 7 t/m 18 jaar oud. Het KinderZomerFeest 2019 vindt plaats op de volgende data: Week 1: 22 juli t/m 26 juli Week 2: 29 juli t/m 2 augustus Click hier voor meer info:

4 Lions Club Delft De Lions Club Delft is 1 van 3 Lions Clubs in Delft, die zich soms alleen en soms gezamenlijk met de andere Lions Clubs inzetten voor goede doelen. Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.  De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap. Meer informatie:


Download ppt "Team Building voor een Goed Doel!"

Verwante presentaties


Ads door Google