Formulieren Overzicht – JS formulieren aanmaken VLUG2 26 juni 2006.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verslag wedstrijdcommissaris van een competitie- of bekerwedstrijd (Liga) Rapport du commissaire de match en competition ou en coupe (Ligue) EVC Vilvoorde,
Advertisements

OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT en plaatsbeschrijving
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
Self Supporting Groups DOEL WAT WIE WANNEER. Self Supporting Groups DOEL De mogelijkheden van het internet leren kennen en benutten voor mijn zaak. Wat.
Een introductie van De nieuwe website
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT
Vriendschap voor het leven
29/03/2013. jQuery is  een JavaScript-bibliotheek die je kan integreren in je HTML-pagina.  Om animaties te maken, die SEO-vriendelijk(er) zijn  Door.
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
DSH : praktische afspraken Leuven 2 februari 2009.
E-RADEN Roadmap. AGENDA • Overzicht van nieuwe ontwikkelingen 2009 • Interfaces • Document Types : Meta-data • E-raden gratis ? • Perspectieven.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Databases via internet
Invullen e-profiel Ga naar
Dienstencatalogus 24 november Programma Wat is een productencatalogus Alle componenten op een rij – De generieke informatie – De specifieke informatie.
Opleidings-CV online DEMO
Beheer van gebruikers en groepen lancering DSH Leuven 2-feb-2009 Jan Vangrinsven.
Flowcharts Abonneeherkenning
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
Met dit programma kun je de jaarlijkse vakanties berekenen Hier klikken! Opmerking.
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
Nieuw in LIPS VLUG 2 26 juni 2006 Kristof Brams. Overzicht Vernieuwde editor Printervriendelijke pagina Statistieken Variabele fontgrootte Grootte van.
Het is u misschien ontgaan Nieuwsitems, RSS, e-Raden VLUG2 26 juni 2006.
E-Raden als extranet Leuven, 24 oktober 2005 Freddy Deprez, Algemeen directeur Jan Vangrinsven, projectleider.
VLUGdag 17 juni 2008 Formulieren in de praktijk. VLUGdag 17 juni 2008 Huidig gebruik op de website * “gelegenheidsformulieren” Jeugdenquête Sollicitatie.
Formuliervalidatie Met Javascript.
PHP Een casus - PIZZA.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Stichting Seniorweb Zoetermeer Cursus WEB!Pro.
My Rent demo 1 TA1 demo 1 : OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT model Test Aankoop.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
PHP & MYSQL LES 02 PHP & FORMULIEREN. PHP & MYSQL 01 PHP BASICS 02 PHP & FORMULIEREN 03 PHP & DATABASES 04 CMS: BEST PRACTICE.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
“diabeteszorg in beweging” Huidig 1 e lijn diabetes zorgaanbod van fysiotherapeuten in de regio Arnhem – Resultaten door Kristel Leemkuil, Carans.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Online instrument tevredenheidsmeting ouders
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
?.
Docentinstructie: Het is aan te bevelen de eerste dia’s klassikaal te tonen en met uitleg te bespreken. Als na zes dia’s een korte demo van Celsius/Fahrenheit.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Training: Inloggen en Zoeken
Gegevens exporteren Handleiding
IDDINK BOEKENSERVICE.
Versie (S60) Link tussen het Enig document (ED) en de gegevensbank van MASP vergunningen voor de domiciliëringsprocedure en de vereenvoudiging.
Training: Inloggen en Zoeken
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Training: Inloggen en Zoeken
Javascript.
Kiezen voor keuzedelen
Javascript.
INSTRUCTIE SPELER VOLG SYSTEEM SDCP
Handleiding NODR Schade App
We gaan een contract voor een klant aanmaken met een aantal tarieven
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Formulieren Overzicht – JS formulieren aanmaken VLUG2 26 juni 2006

Javascript Formulieren Zijn formulieren die getoond worden in een webpagina Opgenomen (in JS code) temidden van html-code En waarvan de inhoud van de velden –Invulvelden; ook reeds op voorhand ingevulde velden –Gekozen keuze-opties bvb in dropdown-menu’s –Aangevinkte radio-buttons enz terechtkomt –in een mailbox –in een databank hier: in een mailbox

demo eenvoudig formulier; mail die eruit voortkomt.

uit welke velden kan een formulier bestaan velden om de afzender te identificeren –in ieder geval naam en adres –controle : of een verplicht veld ingevuld is –controle : of een mailadres wel bevat –default : bvb reeds gemeente en postnummer ingevuld Onderwerp: wat de afzender meldt / vraagt –selectielijst : zoveel als u wilt –gekoppelde selectielijst: indien een bepaalde keuze in lijst 1, dan een specifieke lijst 2 –radiobuttons (keuze, ja/neen) –Invulvelden –indien bepaalde keuze, dan wordt een veld 'actief‘ –controles of verplichte velden ingevuld zijn Geadresseerde : aan wie wordt de gericht –aangeven welk soort probleem een melding betreft –resulteert in een andere dienst die betrokken is algemene controle : men kan geen twee keer de submit-knop indrukken

het aanbod van VERA in elke website horen enkele formulieren thuis u krijgt van ons de scripts en mag ermee werken of wij maken er een beperkt aantal voor u (niet direct allemaal, geef ons wat tijd) denk eraan dat de diensten er klaar voor moeten zijn : moeten wij u assisteren om het uit te leggen?

Technisch: een JS formulier editeren doe je niet in de text editor van LIPS, maar bvb in kladblok voor formulieren is IE beter (voor al het andere is Firefox beter) het is niet simpel maar het is ook geen onoverkomelijke zaak